• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Merhaba ben bu diyete başlayalı 3 gün oldu umarım birakmam sizlerle de ara ara paylaşacağım verdiğim kilolari sizlerde benimle paylasirsaniz çok sevinirim :)

88.7 ile başladım irade konusunda çok fazla sıkıntı yaşamasına 3 günde çok fazla zorlanmadım. Umarım böyle devam eder sen ne zamandır yapıyorsun , kaç kiloyla başlandın?

ben gecen haftada boozdum bugun ılk . 58.6 ile basladım

Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmem☺️Ben sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence ☺️
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz

Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su

Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran

Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız

Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu

Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
diyet çok hoşuma gitti bende yarın başlıcam inşallah hedef 55 şimdilik 10 kilo kadar fazlalığım var onlarda gidicek inşallah . gelişmeleri yazarım :cool:

ablacım tebrik ederim;
organlarının, metabolizmanın, hücrelerinin, lipidlerinin,hormanlarının,tiroidlerinin, kaslarının ........ kısacası içten ve dıştan vücudunun içine etmişsin.

Son düzenleme:
ablacım tebrik ederim;
organlarının, metabolizmanın, hücrelerinin, lipidlerinin,hormanlarının,tiroidlerinin, kaslarının ........ kısacası içten ve dıştan vücudunun içine etmişsin.
yazdıklarınız bu diyetten sonramı başınıza geldi

yazdıklarınız bu diyetten sonramı başınıza geldi
merhaba biraz kaba oldu pat diye konuya girdim,konuyu başından okumaya gayret etsemde uzun geldi atlayarak okudum,sonunda sizin paylaşımınızı gördüm.acaba bu diyeti uyduladıktan sonramı rahatsızlandınız,bende kilo vermek istiyorum ama bu bir ayda 20 kilo ve hep sıvı olayı aklıma yatmadı,siz tam olarak başta ki listeye uyarak uyguladınızmı,cevaplarsanız sevinirim

merhaba biraz kaba oldu pat diye konuya girdim,konuyu başından okumaya gayret etsemde uzun geldi atlayarak okudum,sonunda sizin paylaşımınızı gördüm.acaba bu diyeti uyduladıktan sonramı rahatsızlandınız,bende kilo vermek istiyorum ama bu bir ayda 20 kilo ve hep sıvı olayı aklıma yatmadı,siz tam olarak başta ki listeye uyarak uyguladınızmı,cevaplarsanız sevinirim

canım benim, kafama silah dayasalar ben bu diyet diye yutturulan intihar listesini uygulamam.bana göre bu ;ölmek isteyenler için can çekişme süresini uzatması açısından pek iyi bir diyet.
konu sahibi sadece meyve suyu ve su ile besleyip 5 haftadır devam ettiği iddiasında.alıntıladığın mesajımı da ona yazdım zaten.
1 ayda 20 kilo verilir mi?kilo vermek yağ yakmak demektir.bu kadar kısa sürede 20 kg a tekabül eden yağ yakılamayacağına göre bu intihardır.vücudun ihtiyacı olan karbonhidrat, kaliteli yağ, protein,vb. bu kadar uzun zamandır vücuda alınmadığı için ablamız çok tehlikeli birşey yapıyor.üstelik meyve şekerinin de fazlasının normal şekerden farkı olmadığını bilmeden vücuduna en zararlı şeyi şekeri sokuyor.yukarıda yazdıklarım az bile.. eminim kafasında saç falan da kalmamıştır.
ben böyle bir intihar listesini uygulamam, siz de uygulamayın.
kilo vermek istiyorsanız bu forumlarda biraz daha dolaşın ve de spor yapın.

ben yanlış okuduğumu cevabından sonra anladım,vücudunun kelimesini vücudumun olarak okumuşum,neyse içime sinmemişti zaten,dengeli beslenme spor olmadan forma girmek pek mümkün değil zaten,daha sağlıklı yöntemler deniycem bende,teşekkürler

Günaydın:)teşekkür ederim.böbrek rahatsızlığınız yoksa ve hamile değilseniz kesinlikle zararı yok şu anda arkadaşlarımda bu dieyti yapıyorlar benden sonra onlarda başladılar ve her gün mesaj atıp hakkını ödeyemeyiz diyorlar.bu benim ideal kiloma ulaşmak için kendime tanıdığım süre ama sizin 5kg fazlanız varsa ya da 10 kg ideal kilonuza ulaşınca bırakabilirsiniz diyeti illaha bir ay yapılacak diye birşey yok.detox gibi düşünün bunu sebze ve meyve suları ne kadar sağlıksız olabilir ki?başlamak isterseniz diyete sorular için burdayım ben iyi günler

Emzirirken?

Merhaba . Ben sureklı baslayıp bırakıyorum altı ustu 8 kılo verecegım bır basaramadım ya . Mesela corba yapmam sorun oluyor falan yada aksam ne yesem bılemıyorum . Devam eden var mı?

harika ama bebegim var uykusuz kalıyorum vakit buldugumda uyumaya çalışıyorum bn bunları uygulayamam nasıl yapıcam
Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmem☺️Ben sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence ☺️
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz

Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su

Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran

Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız

Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu

Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.

Kızlaar gelın yarın hep beraber başlayalııım :))

Back