Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyet çok hoşuma gitti bende yarın başlıcam inşallah hedef 55 şimdilik 10 kilo kadar fazlalığım var onlarda gidicek inşallah . gelişmeleri yazarımMerhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmemBen sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz
Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su
Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran
Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız
Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu
Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
yazdıklarınız bu diyetten sonramı başınıza geldiablacım tebrik ederim;
organlarının, metabolizmanın, hücrelerinin, lipidlerinin,hormanlarının,tiroidlerinin, kaslarının ........ kısacası içten ve dıştan vücudunun içine etmişsin.
merhaba biraz kaba oldu pat diye konuya girdim,konuyu başından okumaya gayret etsemde uzun geldi atlayarak okudum,sonunda sizin paylaşımınızı gördüm.acaba bu diyeti uyduladıktan sonramı rahatsızlandınız,bende kilo vermek istiyorum ama bu bir ayda 20 kilo ve hep sıvı olayı aklıma yatmadı,siz tam olarak başta ki listeye uyarak uyguladınızmı,cevaplarsanız sevinirimyazdıklarınız bu diyetten sonramı başınıza geldi
merhaba biraz kaba oldu pat diye konuya girdim,konuyu başından okumaya gayret etsemde uzun geldi atlayarak okudum,sonunda sizin paylaşımınızı gördüm.acaba bu diyeti uyduladıktan sonramı rahatsızlandınız,bende kilo vermek istiyorum ama bu bir ayda 20 kilo ve hep sıvı olayı aklıma yatmadı,siz tam olarak başta ki listeye uyarak uyguladınızmı,cevaplarsanız sevinirim
Yanlış ifade etmişim ben toplamda 15 kğ vereceğim tabi ki 1 haftada imkansız.sadece ortalama 1 haftada kaç kilo gidiyor onu bilmek istedim .İlgilenip cevap yazmışsınız teşekkürler....Sanırım yanlıslık olmus
Yanlış ifade etmişim ben toplamda 15 kğ vereceğim tabi ki 1 haftada imkansız.sadece ortalama 1 haftada kaç kilo gidiyor onu bilmek istedim .İlgilenip cevap yazmışsınız teşekkürler....Sanırım yanlıslık olmus
Günaydın:)teşekkür ederim.böbrek rahatsızlığınız yoksa ve hamile değilseniz kesinlikle zararı yok şu anda arkadaşlarımda bu dieyti yapıyorlar benden sonra onlarda başladılar ve her gün mesaj atıp hakkını ödeyemeyiz diyorlar.bu benim ideal kiloma ulaşmak için kendime tanıdığım süre ama sizin 5kg fazlanız varsa ya da 10 kg ideal kilonuza ulaşınca bırakabilirsiniz diyeti illaha bir ay yapılacak diye birşey yok.detox gibi düşünün bunu sebze ve meyve suları ne kadar sağlıksız olabilir ki?başlamak isterseniz diyete sorular için burdayım ben iyi günler
Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmemBen sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz
Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su
Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran
Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız
Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu
Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
olur başlayalım :):)Yanlış ifade etmişim ben toplamda 15 kğ vereceğim tabi ki 1 haftada imkansız.sadece ortalama 1 haftada kaç kilo gidiyor onu bilmek istedim .İlgilenip cevap yazmışsınız teşekkürler....