Merhaba :)
Öncelikle size nacizane bir tavsiyem olucak.Ben eskiden uyguladığım diyet programlarında arkadaşlarımla bir yere gittiğimizde mesela canım pizza istiyorsa yiyip diyeti bozuyordum ve amaan bozdum zaten diyip üstüne tatlımı da yiyordum eve gelip abur cuburda yiyordum ve bunu alışkanlık haline getirip bi bakıyordum diyet falan kalmamış.ama şu anda bunu yapmıyorum diyelim ki diyetinizi bozdunuz pasta yediniz tamam olabilir ama onu orda bırakın devam ettirmeyin.zaten eğer onu orda bırakıp devamında birşeyler yemezseniz vicdanınız sizi rahatsız edecektir teselli için bir daha yapmayacaksınızdır.
Listenize bayıldım gayet güzel bir liste ben bu ara domates suyu içmeye başladım üstüne kekik ve hafif nane serperek öğlenleri içiyorum hoşuma gidiyor sizde deneyebilirsiniz.günlük tartılmak bazen motivasyon kaybı yaratabiliyor bana sorarsanız haftalık tartılın hem heycanla o günü bekleyip daha çok motive olursunuz diyete,tartıdaki eksilerinizi bizimle paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz
Kesinlikle katılıyorum size :) nasıl olsa kaçtı diyip kaçırmaya devam etmemek lazım :) :) çok teşekkür ederim cevabınız için..
Domates suyunu da mutlaka deneyip yazıcam..
Sevgiler :) :)