• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Merhaba :)
Öncelikle size nacizane bir tavsiyem olucak.Ben eskiden uyguladığım diyet programlarında arkadaşlarımla bir yere gittiğimizde mesela canım pizza istiyorsa yiyip diyeti bozuyordum ve amaan bozdum zaten diyip üstüne tatlımı da yiyordum eve gelip abur cuburda yiyordum ve bunu alışkanlık haline getirip bi bakıyordum diyet falan kalmamış.ama şu anda bunu yapmıyorum diyelim ki diyetinizi bozdunuz pasta yediniz tamam olabilir ama onu orda bırakın devam ettirmeyin.zaten eğer onu orda bırakıp devamında birşeyler yemezseniz vicdanınız sizi rahatsız edecektir teselli için bir daha yapmayacaksınızdır.
Listenize bayıldım gayet güzel bir liste ben bu ara domates suyu içmeye başladım üstüne kekik ve hafif nane serperek öğlenleri içiyorum hoşuma gidiyor sizde deneyebilirsiniz.günlük tartılmak bazen motivasyon kaybı yaratabiliyor bana sorarsanız haftalık tartılın hem heycanla o günü bekleyip daha çok motive olursunuz diyete,tartıdaki eksilerinizi bizimle paylaşmanızı sabırsızlıkla bekliyoruz ☺️

Kesinlikle katılıyorum size :) nasıl olsa kaçtı diyip kaçırmaya devam etmemek lazım :) :) çok teşekkür ederim cevabınız için..
Domates suyunu da mutlaka deneyip yazıcam..
Sevgiler :) :)

Diyete pazartesi başlamaya karar verdim size birkaç sorum var portakal suyu yerine hangi farklı meyva suyu tüketebilirim birde ne tür çorbalar içiyordunuz teşekkürler

Diyete pazartesi başlamaya karar verdim size birkaç sorum var portakal suyu yerine hangi farklı meyva suyu tüketebilirim birde ne tür çorbalar içiyordunuz teşekkürler
Merhaba :) Diyete başlama kararınıza çok sevindim :) portakal yerine greyfurt ya da onu da bulamıyorsanız dilediğiniz bir meyve suyunu tüketebilirsiniz.aklınıza gelebilecek tüm sebzelerin çorbalarını yapabilirsiniz ama salça ve yağ olmadan sadece baharat ilave edebilirsiniz ☺️

Merhaba :) Diyete başlama kararınıza çok sevindim :) portakal yerine greyfurt ya da onu da bulamıyorsanız dilediğiniz bir meyve suyunu tüketebilirsiniz.aklınıza gelebilecek tüm sebzelerin çorbalarını yapabilirsiniz ama salça ve yağ olmadan sadece baharat ilave edebilirsiniz ☺️

Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmem☺️Ben sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence ☺️
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz

Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su

Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran

Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız

Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu

Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız ve bol bol su içerek (günde minimum 2.5lt)yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.

Mrb hergun bu diyeti uygulayip saglik sorunu yasadinizmi tansiyon dusmesi vs gibi hep sivi cunku aclik hissiniz nasildi bide merak ettim dogum kilom var 6 kilo kadar fakat su icmeyi sevmesigim icin veremiyorum cakili kaldim 63e :(spor zaten malesef bebekten vakit bulamiyorum bu diyetle bukadar zamanda bu kiloyu vermniz beni heycanlandirdi dogrusu deniycem hemen tsklr paylasim icin

Mrb hergun bu diyeti uygulayip saglik sorunu yasadinizmi tansiyon dusmesi vs gibi hep sivi cunku aclik hissiniz nasildi bide merak ettim dogum kilom var 6 kilo kadar fakat su icmeyi sevmesigim icin veremiyorum cakili kaldim 63e :KK43:spor zaten malesef bebekten vakit bulamiyorum bu diyetle bukadar zamanda bu kiloyu vermniz beni heycanlandirdi dogrusu deniycem hemen tsklr paylasim icin
Ben her ne kadar insanlara hiçbir sağlık sorunu yaşamadım halsizliğimde olmadı desemde şüpheleriniz kalacaktır.şu anda bu diyete başlayan arkadaşlar var burda yorumları okursanız onlara mesaj atıp sorabilirsiniz birçoğu burda paylaşım yapıyor aslında günlerinin nasıl geçtiğini ne yediklerini ya da kendilerini nasıl hissettiklerini.ama eğer emziriyorsanız bu diyete başlamayın lütfen sakıncalı olucaktır sizin için.rica ederim iyi geceler ☺️

Son 6-7 aydır göremediğim rakam 69 u gördüm Allahıma şükürler olsun. Kızlar o kadar mutluyum ki anlatamam bugun kfc ye gittik ve yağlıda olsa tavuk yedim en azından burger menüsünden iyidir diyerekten. Kola yerinede ice tea içtim ve tamamdır. Gerçekten çok mutluyum diyet güzel gidiyor güzel şeyler oluyor. Ama size bir sorum var cb90 cb90 Benim tek sorunum aslında bacak kalınlığım ve 10 kilo verirsem bacaklarım incelir değil mi ? Vücut tipim orantılı alt ve üstüm çok orantılı. Alt bacaklarımda kalın incelme olurmu. 75 den 60 kg düşmüş olacağım tam olarak.

cb90 cb90 birde öncesi ve sonrası halinizi paylaşma gibi bir imkanınız var mı?
Yorumunuzu okurken sizin kadar mutlu oldum harikasınız ve inanın bana bu şekilde devam edicek sanıldığı gibi zor bir diyet değil tabi ki herşeyden önce insanın beyin olarak diyete hazır olması lazım.kiloyu vücudunuzun her yerinden verirsiniz yani o yüzden bacaklarınız tabikide incelicektir fakat bölgesel sorununuz varsa ufaktan spora başlamanızı tavsiye ederim sabahları 15 dakika sorunlu bölgenize yönelik hareketler yapabilirsiniz.ama ben diyeti tamamlayıp daha sonra spora başladım çünkü konsantrasyon olmak istedim bu tamamen sizin tercihiniz yani.fotografımı tabiki de paylaşırım size mesaj olarak gönderiyorum hatta hemen şimdi.sizin adınıza inanılmaz mutluyum ☺️
Not:kola ve ice tea eşit kalorilerdedir hemen hemen lütfen ayran ya da zero tercih edelim ama tabiki de abartmadan ☺️

Yorumunuzu okurken sizin kadar mutlu oldum harikasınız ve inanın bana bu şekilde devam edicek sanıldığı gibi zor bir diyet değil tabi ki herşeyden önce insanın beyin olarak diyete hazır olması lazım.kiloyu vücudunuzun her yerinden verirsiniz yani o yüzden bacaklarınız tabikide incelicektir fakat bölgesel sorununuz varsa ufaktan spora başlamanızı tavsiye ederim sabahları 15 dakika sorunlu bölgenize yönelik hareketler yapabilirsiniz.ama ben diyeti tamamlayıp daha sonra spora başladım çünkü konsantrasyon olmak istedim bu tamamen sizin tercihiniz yani.fotografımı tabiki de paylaşırım size mesaj olarak gönderiyorum hatta hemen şimdi.sizin adınıza inanılmaz mutluyum ☺️
Not:kola ve ice tea eşit kalorilerdedir hemen hemen lütfen ayran ya da zero tercih edelim ama tabiki de abartmadan ☺️

Tek kelimeyle bayıldım ! Harikasınız ya değişiminiz her şeyiniz muhteşem. Bugün daha bir sıkı başladım diyete . Bölgesel problemim yok şükür çünkü dediğim gibi dümdüz vücudum bayağı orantılıyım hergün 40 dakika okula yürüyorum dönüştete 15 dakika böylece incelir sanırım

Tek kelimeyle bayıldım ! Harikasınız ya değişiminiz her şeyiniz muhteşem. Bugün daha bir sıkı başladım diyete . Bölgesel problemim yok şükür çünkü dediğim gibi dümdüz vücudum bayağı orantılıyım hergün 40 dakika okula yürüyorum dönüştete 15 dakika böylece incelir sanırım
Çok teşekkür ederim ☺️ Günde yaklaşık 1saat yürüyüş yapıyorsunuz bu çok etkili olacaktır ben de sizin öncesi sonrası fotografınızı merakla bekliyor olucam :)

Kızlaaar nasıl gidiyooor ??
Ben çook yavaş veriyorum hala -1.100 kg gitti :(
Sabahları yürüyüşde eklemek istiyorum artık...
Sevgili cb90 bisorum daha var.. Kusura bakma sürekli soruyorum ama :((
hazır çorba tüketiminde sorun olur mu.. En azından arada ?? :))
Buarada bende isteriiim fotoo lutfeeen :))))

Kızlaaar nasıl gidiyooor ??
Ben çook yavaş veriyorum hala -1.100 kg gitti :KK43:
Sabahları yürüyüşde eklemek istiyorum artık...
Sevgili cb90 bisorum daha var.. Kusura bakma sürekli soruyorum ama :KK43:(
hazır çorba tüketiminde sorun olur mu.. En azından arada ?? :))
Buarada bende isteriiim fotoo lutfeeen :))))
Merhaba:)
Öncelikle sabırlı olalım benim vücudum çabuk vermiş olabilir ama sizinki belki de önce direnip sonra birden vericeksinizdir.ben diyetleri pek deneyen biri değildim açıkcası bu yaptığım 3.diyet falandır eğer siz daha sık denemişseniz vücudunuz direniyor olabilir.tabikide atarım fotoğraf ☺️ Ben hiç hazır çorba tüketmedim işlenmiş herhangi bir ürün kesinlikle yemedim(labne dışında) ama tüketen arkdaşlarım var onlarda artık tüketmiyorlar çünkü hazır çorba tok tutmuyormuş bir nevi kimyasal tatlandırııcılar ve koku algısıyla yapıldığı için sanırım ben içmemenizi tavsiye ederim çok zorda kalmadıkça ☺️

Selam kızlar ben geldim dedem vefat ettiği için ilk hafta bırakmak zorunda kaldım şimdi yine baştan Alcam diyeti reglim de geldi ne yapsam başlasammı acaba daha 2 günüm var ama ben yine limonlu 1 bardak suyumla başlıyorum

Güne çilekli süt ile başlandıııı nerdesiniz kızlaaaar

Buarada hazır çorba konusunda çok haklısınız çintuzu var zaten içinde listeye almamak een iyisi sabırla verdiğinşz cevaplar içinde çook teşekkürler.. Buarada resminize baayıldııım... Kızlaaar kesinlikle bu diyeti devam ettirmeliyiz kesinliklee .. Maşalaah cb90 inanılmaaz değişmiş darısı başımızaaa

Selam kızlar ben geldim dedem vefat ettiği için ilk hafta bırakmak zorunda kaldım şimdi yine baştan Alcam diyeti reglim de geldi ne yapsam başlasammı acaba daha 2 günüm var ama ben yine limonlu 1 bardak suyumla başlıyorum

Başın sağolsun cnm ya :( Allah sabırlar versin...

Back