Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bi incelerim. bu arada küçük kaçamaklarım oldu ama 74.7SÜPERSİN... bende dün 45 dk chloe çalıştım tavsiye ederim vucut şekillendirmesi için bol su içiyorum birde bitki çayı aklıma geldikçe
Günlük protein ihtiyacımızı süt ve ayran karşılamaz. O kadar çok meyse suyu sıkıyor ki bir sürü şeker de alıyor. Aralıklı oruçla alakası yok. Ameliyat olanlar doktor kontrolünde besleniyor.Yok salak saçma yok öle yok böle diyip duruyorsunuz süt ve ayran içtikten sonra protein alıyor meyve suyu sıkıp içince vitamin alıyor karbonhidrat yağ azda olsa süt ve süt ürünlerinde var hepsini alıyor sıvı diyeti in yapılmasının sebebi çok daha hızlı sindirilmesi anladınız mı şuan doktor tavsiye etmez öle böle diyip duruyorsunuz aralıklı oruçta hemen hemen sıvı diyetine eşdeğer ve çok faydası var ayriyetten bu gün mide ameliyatı olan herkez 1 2 ay sadece sıvı diyeti yapmak zorunda ve bu sayede uçuk kiloları veriyorlar azcık sporla desteklersen Bi sikinti göremiyorum veya hafta da bir iki gün normal diyet kalanı sıvı diyet olur sa hiç bir problemi yok sayılır sadece içilenlerin besin değerlerine dikkat edilmesi gerekiyor! Boş boş konuşup durmayın çok bilmişler gibi.
BENDE DENİCEM KENDIMI BAKALIM BIR HAFTAmerhba bu diyeti uygulayan var mı şuan ben bugün başladım bakalım nasıl olcak günlük bilgi vermeye çalışcam şuan 62,7 kiloyum1 hafta yapmayı düşünüyorum günlük yazıcam buraya haftaya da tartımı yazıcam bakalım ne olcak
BEN DEVAM EDEMEDIM MASA BASI İŞİNDE CALISIYOUM COK ACIKIYORUM EGER ISTEN CIKARSAM MUTLAKA DENICEMbenim 3. günüm bugün güzel gidiyo şuan bakalım
bugün ayran yoğurt falan da tüketmeyi düşünüyorum dün hiç tüketmedim
Bende masa başındayım canım. Canım bişey istediğinde kahve veya su tüketiyorum geçioBEN DEVAM EDEMEDIM MASA BASI İŞİNDE CALISIYOUM COK ACIKIYORUM EGER ISTEN CIKARSAM MUTLAKA DENICEM
COK GUZEL BENDE INSULIN DIRENCI VAR GALIBA ONDAN PEK DAYANAMIYRUMBende masa başındayım canım. Canım bişey istediğinde kahve veya su tüketiyorum geçio