- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 113
- 32
olabilirCOK GUZEL BENDE INSULIN DIRENCI VAR GALIBA ONDAN PEK DAYANAMIYRUM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olabilirCOK GUZEL BENDE INSULIN DIRENCI VAR GALIBA ONDAN PEK DAYANAMIYRUM
Başladınız mı acaba. Benim 4.günüm bugünmerhaba konuyu şimdi gördüm yarından itibaren bende başlamayı dusunuyorum ınşallah 6 gun bu programı uygulayıp pazar gunu normal beslenmeyı dusunuyorm 10 kg fazlam var suan ınsallah sınuc alırım tartıda eksı göreyım gerısı önemli degıl :)
evet bugun basladım çmceden IF düzeninde ilerliyordum bozmadım öğlen bir kase corba ve ayran içitim aksama tekrar çorba içerim büyük ihtimal ayran ile sabah tartıldım 83.500 kg dım bakalım pazar gunu tekrar tartılıcam. sizin kaç kg gitti acaba 4 gundeBaşladınız mı acaba. Benim 4.günüm bugün
tarılmadım ben pazartesi tartı günü tartı günümüz var grubumuzun o gün tartılcam ama hafiflediğimi hissediyorum yanievet bugun basladım çmceden IF düzeninde ilerliyordum bozmadım öğlen bir kase corba ve ayran içitim aksama tekrar çorba içerim büyük ihtimal ayran ile sabah tartıldım 83.500 kg dım bakalım pazar gunu tekrar tartılıcam. sizin kaç kg gitti acaba 4 gunde
sonucunu dört gözle bekliyorum bende bildiririm pazartesi :)tarılmadım ben pazartesi tartı günü tartı günümüz var grubumuzun o gün tartılcam ama hafiflediğimi hissediyorum yani
cok ıyı bende calısıyorum evde oldugum zaman denıcem3. Gün sabahı 116,5 kg... portakalı posasıyla 1 tane ya da 2 tane yiyorum meyve saatlerinde...Hareket olarak sadece 30 mekik ...Başlığı açana Teşekkür ederim...
ÇOK IYI DEVAM ET EMİNİM COK GUZEL OLACAKSINBugün 7. Gün dün gece kaçamak yaptım tahin bal bir kac kaşık... sabah 115,500 geldim . Neredeyse hareketsiz tamamladım. İlk hedefimi tamamladım. 2. Hedefim 110 kg . Kilom çok olduğundan hızlı gidiyor...Bu arada tüm meyvelari 2 taneden fazla olmamak kaydıyla posasiyla yedim.
Gerçek hedefim 70 bakalım 1 ay ara vererek yapmaya çalışacam . Pantolonlarımı sakladım. 83 de genelde takılıyorum uzun süre bu kiloda kalmıştım gine takılırım...Umarım başarımım...Hiç açlık hissetmiyorum...Normalde tansiyonum dusuktur bu sebeple gün içi limon suyu yerine meyva tüketiyorum . 2 bardak normal çay ve 1 Türk kahvesi şekerli içiyorum diyetten tek sapmak bu...Ama sabah limonlu suyumu içiyorum, portakalimi ve cevizimi yiyorum...ÇOK IYI DEVAM ET EMİNİM COK GUZEL OLACAKSIN
Biz zaten guzelizÇOK IYI DEVAM ET EMİNİM COK GUZEL OLACAKSIN
Merhbaalar. Nasıl gidiyor diyetiniz nasıl yapiyoruz acab . O kdr çok mesaj varmı ve ben uzun süredir üyeyim fakat aktif değildim.BEN DEVAM EDEMEDIM MASA BASI İŞİNDE CALISIYOUM COK ACIKIYORUM EGER ISTEN CIKARSAM MUTLAKA DENICEM
CANIM yapamadım dıyt masa bası ıs muhasebe olmadıMerhbaalar. Nasıl gidiyor diyetiniz nasıl yapiyoruz acab . O kdr çok mesaj varmı ve ben uzun süredir üyeyim fakat aktif değildim.
hadi inşallah kaç kılosun ve boyun kaç beaber mı başlasak gun ıcınde neler yapabılıyorsun bıraz motıve bana da lazım aslındaHerkese günaydın bugün başladım tartılmadum. Bunun yerine bir türlü giremediğim pantalonumu giyerek fotoğraf çektim.. Tabiki beli bşr karış açık kaldı.. Haftada bir kere o pantalonla fotoğrafımı çekeceğim daha iyi bir motive olur diye düşünüyorum