• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

lütfn siz cevaplamayın bu tarz ınsanları..
isteyen yapar ıstemeyen yapmaz bende yapmaya calıısyoruma ama vucudumu alıstırmaya 3 gundur mmınık kacamaklarım olsadaguzlg dıyor.
aynı mıde amelıyatı olanlar detox kampına gıdenler gıbı bır beslenme.. sonucta benm bı9r saglık sorunum yok yapabılırım.. motıvasyon ekıp ruhu cok onemlı..
Kesinlikle canım biz yolumuza bakalım

Kızlar bu negatif insanları ve konuları gözardı edelim hiç moralimizi bozup cevap bile vermeyelim amacımız kilo vermek ve pozitif olmak ve bunu birbirimizi motive ederek yapıyoruz dimi :D
ben de yarın rejim yapmaya başlıyorum
inşallah bu sefer başarabilirim bugün alışveriş yaptım sebze meyve aldım :) bir başlangıç yapmak gerekiyor :)
Bana şans ve irade gücü dileyin lütfen :)

Kızlar bu negatif insanları ve konuları gözardı edelim hiç moralimizi bozup cevap bile vermeyelim amacımız kilo vermek ve pozitif olmak ve bunu birbirimizi motive ederek yapıyoruz dimi :KK70:
inşallah bu sefer başarabilirim bugün alışveriş yaptım sebze meyve aldım :) bir başlangıç yapmak gerekiyor :)
Allah yardımcın olsun canım inanıyorum yapacaksın gelişmeleri yaz hergün yediğini içtiğini yaz burya takipçinim:KK53:

Kızlar bu negatif insanları ve konuları gözardı edelim hiç moralimizi bozup cevap bile vermeyelim amacımız kilo vermek ve pozitif olmak ve bunu birbirimizi motive ederek yapıyoruz dimi :KK70:
hazırana incecık kızlar olarak girelimm yasasıjnnn hepberaberız :)

Bugün de bitti acaip bi rahatlik var icimde 1 aydır rejim yapıyorum 4 kilo vermiştim ama uzun zamandır durmustu şimdi 2 gündür yine eksiye geçtim çok sukur 3 kilom kaldı doğum kilolarimi fazlasıyla verdim

ya bu rejimi yapmak isteyen yapar yapmak istemeyen yapmaz kimse kimsenin kafasına silah dayayıp bunu yapacaksın demiyor ki herkesin aklı var herkes iyi kötü her şeyi araştırmaya çalışıyor ordan burdan kafasına yatmayan bırakır
herkesin de kendi fikri var iyi yada kötü eleştiriyorlar eleştirsinler bir şey olmaz
üzülmeyin bence
Merhaba teşekkür ederim desteğiniz için ☺️.

Canımmmm bitanem sen boş konuşanlara kulak asma aslında ileri geri konuşanlar varya bu diyeti gözleri yemiyo yapamayacaklarını biliyorlar çamur atıyorlar sen moralini bozma aşkısı sonuna kadar yanındayım sakın ha başlığı kaldırayım deme üzersin bizi valla ben bugun eşim evde olduğu için giremedim ama herşey yolunda tam gaz devam sende desteğini esirgeme seni seviyoruz :21::21::KK68:
Merhaba çok ama çook teşekkür ederim her zaman pozitif ve neşe kaynağısınız harika şekilde moral verip motive ediyorsunuz bende sizleri çok seviyorum ☺️ .

lütfn siz cevaplamayın bu tarz ınsanları..
isteyen yapar ıstemeyen yapmaz bende yapmaya calıısyoruma ama vucudumu alıstırmaya 3 gundur mmınık kacamaklarım olsadaguzlg dıyor.
aynı mıde amelıyatı olanlar detox kampına gıdenler gıbı bır beslenme.. sonucta benm bı9r saglık sorunum yok yapabılırım.. motıvasyon ekıp ruhu cok onemlı..
Merhaba evet çok haklısınız bu konuda herkesin kendi kararı.ben destek olarak her zaman burdayım küçük kaçamaklar alıştırma turlarınd sorun değil ne zamn kendinizi hazır hissederseniz o zaman kaçamaksız başlayabilirsiniz sıvı diyetine inşallah hep beraber başarıcaz ☺️

Bugün de bitti acaip bi rahatlik var icimde 1 aydır rejim yapıyorum 4 kilo vermiştim ama uzun zamandır durmustu şimdi 2 gündür yine eksiye geçtim çok sukur 3 kilom kaldı doğum kilolarimi fazlasıyla verdim
Mehabalar :) çok sevindim eksiye geçmenize sizin vermek istediğiniz kilo miktarı az olduğu için hedefinize ulaşmanız bu diyetle daha çabuk olucaktır.insan hafif hissediyor bu programda kendini ve daha dinç hissediyor.ideal kilonuza ulaşıcağınıza inanıyorum ve size bol iradeli günler diliyorum ☺️

günaydınlarr canlar arada kaçamaklar yapsamda en azından kendimi alıştırmış oldum bu diyete :)
sabah greyfurtum limon meyve suyumu ıctım 1 bardak sımdı de türk kahvemı içiyorum orta şekerli:)

A
günaydınlarr canlar arada kaçamaklar yapsamda en azından kendimi alıştırmış oldum bu diyete :)
sabah greyfurtum limon meyve suyumu ıctım 1 bardak sımdı de türk kahvemı içiyorum orta şekerli:)
afiyet olsun ;) ben daha yeni kalktım sadece limonlu su içtim

cnm bu sınırsız corba mercımek ne bıleyım ezo gelın vs olmazmıı dısard falan bulamayızz

ohhhhhhh mis :) toplamda ne kadardır bu dıyetı yapıyorsunuz acaba? ne kadar verdınız?
Toplamda 4 . Günüm düzenli olarak yani tartılmadım ama hafifledim 7 gün dolsun öyle tartılcam sürekli tartılınca motivasyonum düşüyor

çorba olarak ne içtniz
Ben pırasadan çorba yaptım mercimekten kabaktan lahanadan aklına gelebilecek her sebzeden çorba evde kendim yaptım benim evde robotum var bebeğim için almıştım bütün malzemeyi içine atıyorsunuz doğruyo pişiriyor şip şak tavsiye ederim :KK24:

Kızlar valla bide şiddetle hulahop öneriyorum belimi incecik yaptı düzensiz yaptığım halde 15 dk yapıom müthiş bişey bi tane tarifim var oda çok güzel elma karanfil tarçın karabiber zencefilli çay harika tadı var sizde deneyin nası tok tutuyo varya içince bi kuzu yemiş kadar doyuyorsunuz abarttım tamam o kadar değil ama baya tok tutuyo :-):KK71:

bende öğlen yemegınde çorba strabucks lıght sütle kahve ıcıyorum bol su bol kahve ıcıyorum. ınsallah devam edıcem..

Back