1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Evet cnm toz tarhana yarmali değil anlıyorum seni bende yemeklerin tadina bakmak zorundayim esim cok hassas çünkü tarhanayi icemedim eltim caya cagirdi biraz atistirdim ama hamurisi degil peynir zeytin off cok kizdim kendime aksam sadece yesil salata yağsız ile gecistiricem

Abla ama bu diyetin özelliği herşeyin sıvı olması peynir zeytinin üstüne salata olursa bir anlamı kalmaz tabi siz bilirsiniz yine de :)

kizlar merhaba ben sadece sabah ve aksam sivi diyeti uyguluyorum.oda kacamaklarla.3 gunde farketti gibi.oglen yemek yiyorum .. birden siviya gecmeden vucudu alistirp ondan sonra tamamen sivi beslenme niyetindeyim..

günaydın hanımlar
ben 2 haftayı bitirdim ama geçen hafta da dediğim gibi tam uyamıyorum. arada yemek de yediğim oluyor az da olsa. o nedenle mi yoksa metabolizmamdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama 2 haftada sadece 3,5 kilo verebildim. aslında bu diyete başlama nedenim hızlı kilo vermekti, az kilo verilen diyetlerde motive olamıyordum. ama daha önce denememe rağmen gram bile veremeyen ben 3,5 kiloya da razı oldum :) tam uyamasam da yapmaya devam edeceğim, artık az olsun da yeter ki olsun mantığındayım. kilo vermeye başlamışken bırakmak istemiyorum.

yediklerimi de yazayım
sabah: aç karnına limonlu su, 1 ceviz-1 haşlanmış yumurta
ara-1 bardak süt ( hergün olmuyor yanımda, çalışıyorum) ara öğün yapmadığım da oluyor, acıkmıyorum hiç.
öğlen: iş yerinde çorba, bazen bir çeşit yemek (hergün değil ve 1-2 kaşık), bazen de az salata
ara: bazen meyve suyu, bazen hiçbirşey
akşam: yoğurt, bazen bir çeşit yemek (hergün değil ve 1-2 kaşık)
gün boyu bol bol limonlu su içiyorum.

ara öğünü az yapmam ve yemeklerden az da olsa yemem de olumsuz etkilemiş olabilir. haftada 4 kilo verebilenleri tebrik ediyorum.

hepinize kolay gelsin. umarım herkes hedefine ulaşır.

Slmlar benimde gobegim indi kizlar mucize gibi zaten benim kilo alma nedenim fazla yemek yememden oluyor ust tarafimdan aliyorum hep sabah tartildim 80,8 ciktim -600 gitmis simdide 2 kupa corba ve sulu yogurt yedim yarim kase sabahta limonlu su ve limonlu cay ictim sadece

Abla ama bu diyetin özelliği herşeyin sıvı olması peynir zeytinin üstüne salata olursa bir anlamı kalmaz tabi siz bilirsiniz yine de :)
Gecen sene yaptığımda aynısını yapmıştım 8 gun cok zorlanmistim ayakta zor duruyordum o yüzden degistirdim biraz cnm

riskli bi uygulama bence. sağlıksız yapılan her şey ileride size büyük hasarlar bırakabilir keşke 20 kilo fazlam olsaydı da böyle bişeye kalkışmasaydım dersiniz

Slm kizlar bugunde -400 gr eksilmisim 80.4 ciktim havalar cok gzl oglumla yürüyüşe cikicam bugun

selam kızlar ben dün bozdum gece bide malesef yurtta kaldıgım icin sıkıntı oldu arkadaslarımla bende sinirlendim bozdum herneyse ama cok iyi gidiyo bir hafta oldu sanırım ve 3 kilodan fazla verdim :))))))))))))))))))))))))))))))))

G Gulcindurmus Tebrikler cnm ben bugun -100 gr vermisim 80.3 totalde 2 kilo falan verdim 1,5 haftada yemeklerin tadina bakıyorum oda etkileyebilir beni

diyete başlamayı düşündüğüm gün şehir dışına çıkmak zorunda kaldım işle ilgili ve kaç gündür 3-4 saatlik uykuylayım ve hep uyumadan önce hamburger tarzı şeyler söyledim otelde odaya sürekli, eve döndüm şu anda neyse ki iş yoğunluğum azaldı benim meslek dolayısıyla sabahın 4ünde kalkıp emniyete falan gitmem gerekebiliyor o yüzden yeme düzenim çok bozuktu ama önümüzdeki birkaç ay hiç yoğunluğum olmayacak neyse ki, kısmetse yarın başlıyorum ben de artık kesin olarak. G Gulcindurmus çok iyi vermişsin canım tebrikler!! darısı başımıza. yarın sabahtan itibaren ben düzenli olarak foruma uğrayacağım

kakaovanilya cok sevindim foruma donmene gerçekten motivasyona ihtiyacim var bugun aksam bozdum cunku hasta oldum polismisin rabbim basimizdan eksik etmesin hepinizi korusun birde regl olamamanin gerginliği var üzerimde stresliyim cocuklara bile zor tahammül ettim desem yeridir

pambuk-apla motivasyonsuz olmuyor gerçekten. polis değilim, avukatım canım. her şeye alışma süreci 21 gün diyorlar ya, 21 gün bozmadan yapabilsek gerisi kolay olur gibi geliyor bana, o yüzden benim ilk hedefim 21 günü çok çok ufak kaçamaklarla atlatmak.
şehir dışından yeni döndüğüm için alışveriş yapamadım daha, sıkma portakalım yoktu o yüzden az önce kahvaltı olarak bir bardak limonlu su ve şekersiz nescafe içtim. bir bardak da süt içerim belki. normalde de zaten sabahları sadece kahve içerim, kahvaltı yapamıyorum o yüzden sabah seansı kolay oluyor benim için. öğlen için knorr çabuk çorbam varmış evde, kremalı sebzeli onu içicem. akşam da yoğurt, salatalık. 73.1 çıktım tartıldım az önce. ilk hedef 69.9. sizin ilk hedefleriniz neler kızlar?

bir de çorbalarda sebze olarak neler kullanıyorsunuz? ben hangi sebzeyi denediysem içemedim midem bulandı kusacak gibi oldum o yüzden çabuk çorba kullanıyorum. acaba yağsız mercimek çorbası yapsam daha mı iyi olur ne dersiniz yoksa kremalı sebzeli çabuk çorbayla mı devam etsem kalorisi 100 civarı bir paket çorbanın

kakaovanilya ben bugun 900 gr fazla ciktim regl oldum şükür belki de ondadndir bende evde yapılan sebze çorbası sevmiyorum tarhana içiyorum annemin yaptigi yanindada ayran yerine peynir yiyorum nescafe siz yapamıyorum alışkanlık aksamda yesillik peynir

kesin regldendir çünkü ben bu diyeti biraz bozarak yaptığımda bile hiç artı görmemiştim tartıda, yerimde saydığım olmuştu ama artı çıkmamıştım. nescafesiz ben de yapamıyorum, günde minimum 3 kupa içiyorum, biraz light sut ekliyorum ve seker yok. regl bitince birden eksi görürsün bence. akşam yoğurt salatalık ve sodayla geçiricem ben,

Bende akşam yesillik 4 parmak pilic kofte yedim peynir yerine aksam kahve cay icerim birde aralarda sut var meyvesuyu var ben onlari tuketmeyi unutuyorum

Bende akşam yesillik 4 parmak pilic kofte yedim peynir yerine aksam kahve cay icerim birde aralarda sut var meyvesuyu var ben onlari tuketmeyi unutuyorum
Ben de sütü unuttum bugün. Öğlen çabuk çorba içtim ve tuzsuz ayran, arada 2 portakaldan büyük bardak portakal suyu ve akşam bir kase yoğurt, biraz maydanoz bir salatalık ve bir şişe soda içtim, toplam 3-4 kupa da nescafe. İlk günü bozmadan atlattım :))

Yarin tartilip yazarim beslenme alışkanlığımi 2 haftadir değiştirdim yinede gitmiyo kilolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…