- 10 Mayıs 2012
- 1.140
- 1.311
- 158
Evet cnm toz tarhana yarmali değil anlıyorum seni bende yemeklerin tadina bakmak zorundayim esim cok hassas çünkü tarhanayi icemedim eltim caya cagirdi biraz atistirdim ama hamurisi degil peynir zeytin off cok kizdim kendime aksam sadece yesil salata yağsız ile gecistiricemmerhaba bence tarhana cok ağır olur toz tarhanaysa olabilir ama iki çeşidi varya benim beşinci günüm 2 kilodan fazla verdim ama dün mutfakta çalışıyorum. Ben sosların falan tadına bakmak zorunda olduğum icin yedim etkiledi az da olsa gece olduğu icin onun dışında ikinci güm aşılıyor insan zaten
Abla ama bu diyetin özelliği herşeyin sıvı olması peynir zeytinin üstüne salata olursa bir anlamı kalmaz tabi siz bilirsiniz yine de :)Evet cnm toz tarhana yarmali değil anlıyorum seni bende yemeklerin tadina bakmak zorundayim esim cok hassas çünkü tarhanayi icemedim eltim caya cagirdi biraz atistirdim ama hamurisi degil peynir zeytin off cok kizdim kendime aksam sadece yesil salata yağsız ile gecistiricem
Gecen sene yaptığımda aynısını yapmıştım 8 gun cok zorlanmistim ayakta zor duruyordum o yüzden degistirdim biraz cnmAbla ama bu diyetin özelliği herşeyin sıvı olması peynir zeytinin üstüne salata olursa bir anlamı kalmaz tabi siz bilirsiniz yine de :)
kesin regldendir çünkü ben bu diyeti biraz bozarak yaptığımda bile hiç artı görmemiştim tartıda, yerimde saydığım olmuştu ama artı çıkmamıştım. nescafesiz ben de yapamıyorum, günde minimum 3 kupa içiyorum, biraz light sut ekliyorum ve seker yok. regl bitince birden eksi görürsün bence. akşam yoğurt salatalık ve sodayla geçiricem ben,kakaovanilya ben bugun 900 gr fazla ciktim regl oldum şükür belki de ondadndir bende evde yapılan sebze çorbası sevmiyorum tarhana içiyorum annemin yaptigi yanindada ayran yerine peynir yiyorum nescafe siz yapamıyorum alışkanlık aksamda yesillik peynir
Ben de sütü unuttum bugün. Öğlen çabuk çorba içtim ve tuzsuz ayran, arada 2 portakaldan büyük bardak portakal suyu ve akşam bir kase yoğurt, biraz maydanoz bir salatalık ve bir şişe soda içtim, toplam 3-4 kupa da nescafe. İlk günü bozmadan atlattım :))Bende akşam yesillik 4 parmak pilic kofte yedim peynir yerine aksam kahve cay icerim birde aralarda sut var meyvesuyu var ben onlari tuketmeyi unutuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?