• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Çok teşekkür ederim.ben hem yurtdışında hem de imkanların çok kısıtlı olduğu bir yerdeyim.aslında benim diyetimi kolaylaştırdı etrafta görüp canımın çekiceği pek birşey yok hatta hiçbir şey yok hindistan cevizi avokado muz ananas ve mangonun dışında ben şu anda 4 5kg daha vermek istiyorum aslında çünkü yaz başında Türkiyeye döndüğümde eminim aylarca hasret kaldığım şeyleri yicem ve hiç olmazsa kilo alsam da ideal kilomda kalmış olucam.bence sizde kısa sürede 58lere düşersiniz siz anladığım kadarıyla iradesi güçlü bir bayansınız ben size inanıyorum ☺️.

muhteşemsiz! Lütfen her zaman yazın sizin gibi insanların desteğine birçok kişinin ihtiyacı var.enerjiniz ve kararlılığınıza bayıldım.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun bize sabır versin yolumuzdan alıkoyulmasını izin vermesin ve güç versin,iyi geceler ☺️.
o sizin güzelliğinizden her zaman destek olurum ama bazı bayanlar benide sevmedi:) ben şu kadar söleyim herşey beyinde bitiyor istiyorsak olur istediğimiz için burdayız ve eminim olacak hepberaber göreceğiz allahın izni ile iyi geceler:)

Günaydın kızlar güne limonlu suyla başladım bugun çok hafif hissediyorum kendimi ha bide siz ne kadar limon koyuyorsunuz suyunuza ben bi yarım limon sıkıyorum çokmu acaba ?

Günaydın kızlar güne limonlu suyla başladım bugun çok hafif hissediyorum kendimi ha bide siz ne kadar limon koyuyorsunuz suyunuza ben bi yarım limon sıkıyorum çokmu acaba ?
Ben limonlu su içtiğim zaman 1 limon sıkıyorum baya iyi geliyor

Canim öncelikle sorumu cevapladigin icin tesekkur ederim diyet listeni cok begendim ve seninle gurur duydum darısı butun kilolularin basina:KK73: ayrica sağlıksiz diyenleri hic aldirma sagliksizsa yapmasinlar bu kadar basit:KK59: ben suanda farkli bi diyetteyim biter bitmez hemen bu diyete gecicem ama labne konusu hala kafami karistiriyo labne kilo aldirirmi sizce? Kilo almaya cok musait bi yapım var ve gercekten almak istemiyorum:KK70:bide bu diyeti yapanlar sonuclarinizi merakla bekliyorum hepimiz umarim istedigimiz kilolara saglikli bi sekilde kavusuruz Allah'a emanet olun :KK25:

Merhaba :) suyun miktarına göre değişebilir limon miktarı ben burda normal limon değil lime limon bulabildiğim için 1lt ye 3adet sıkıyordum.biraz damak zevkiyle alakalı limonu severim ben çünkü o yüzden nasıl isterseniz o şekilde yapabilirsiniz suyunuzu ☺️.

Canim öncelikle sorumu cevapladigin icin tesekkur ederim diyet listeni cok begendim ve seninle gurur duydum darısı butun kilolularin basina:KK73: ayrica sağlıksiz diyenleri hic aldirma sagliksizsa yapmasinlar bu kadar basit:KK59: ben suanda farkli bi diyetteyim biter bitmez hemen bu diyete gecicem ama labne konusu hala kafami karistiriyo labne kilo aldirirmi sizce? Kilo almaya cok musait bi yapım var ve gercekten almak istemiyorum:KK70:bide bu diyeti yapanlar sonuclarinizi merakla bekliyorum hepimiz umarim istedigimiz kilolara saglikli bi sekilde kavusuruz Allah'a emanet olun :KK25:
Merhaba çok teşekkür ederim ☺️ İnşallah herkes ideal kilosuna azim ve sabırla ulaşıcak.labne içinize sinmediyse mama kıvamında başka birşey tercih edebilirsiniz mesela yoğurt içine zencefil rendeleyebilirsiniz ya da nane ekleyip tüketebilirsiniz.labne yerine yoğurt tüketebilirsiniz ben light labne tercih etmiştim bu arada ☺️ .

Merhaba kızlar ☺️ Sabah saat 7de 2bardak limonlu su ve 1bardak suyla seyrelttiğim mango suyunu içtim.saat 10da şekersiz türk kahvesi içtim.toplamda bunların dışında 1,5lt su tükettim ve şimdi 3adet badem yicem henüz açlık hissi yok ve kendimi hafiflemiş hissediyorum sanırım yaptığım diyetin yanı sıra sıvı diyetimden de tamamen kopamayacağım haftasonları sıvı diyetine devam edeceğim.sizler neler içtiniz ve gününüz nasıl geçiyor? ☺️ .

Merhaba kızlar ☺️ Sabah saat 7de 2bardak limonlu su ve 1bardak suyla seyrelttiğim mango suyunu içtim.saat 10da şekersiz türk kahvesi içtim.toplamda bunların dışında 1,5lt su tükettim ve şimdi 3adet badem yicem henüz açlık hissi yok ve kendimi hafiflemiş hissediyorum sanırım yaptığım diyetin yanı sıra sıvı diyetimden de tamamen kopamayacağım haftasonları sıvı diyetine devam edeceğim.sizler neler içtiniz ve gününüz nasıl geçiyor? ☺️ .
Meraba canım ben sabah limonlu su içtim kahvaltıda 3 salatalık 3 elma suyunu karıştırıp içtim yani hepsini bi kerede içmedim bu saate kadar bu şekilde geldim bide ıhlamuru kuşburnu altın otu çayı içtim bi avuçtan az çilek yedim 1 litre su içtim bide 15 dk zumba yaptım birazda merdiven inip çıktım :KK68:

Meraba canım ben sabah limonlu su içtim kahvaltıda 3 salatalık 3 elma suyunu karıştırıp içtim yani hepsini bi kerede içmedim bu saate kadar bu şekilde geldim bide ıhlamuru kuşburnu altın otu çayı içtim bi avuçtan az çilek yedim 1 litre su içtim bide 15 dk zumba yaptım birazda merdiven inip çıktım :KK68:
Sizi tebrik ederim ☺️ Harika şeyler yapmışsınız hepsini tek seferde tüketmenize gerek yok dilediğiniz zaman içebilirsiniz

Kızlaaar!! Ben az önce 1kase yoğurt ve yarım avokado karıştırıp içine kırmızı biber atıp yedim yanında da hindistan cevizi suyu ve biraz soda içtim ☺️

Bende bugün başladım sabah elma sirkeli ılık su arkasından yeşil çay içtim.Sonra 1 bardak süt içtim öğlen de yaban mersini, çilek, ananas ve sütü rondoda çektim içtim arkasından yine yeşil çay içtim akşam da salatalık maydanoz ve suyu rondodan geçirip ıcicem.Ama biraz acikiyo insan da halsizlik falan yok çok sukur

Bende bugün başladım sabah elma sirkeli ılık su arkasından yeşil çay içtim.Sonra 1 bardak süt içtim öğlen de yaban mersini, çilek, ananas ve sütü rondoda çektim içtim arkasından yine yeşil çay içtim akşam da salatalık maydanoz ve suyu rondodan geçirip ıcicem.Ama biraz acikiyo insan da halsizlik falan yok çok sukur
Merhaba Tuğçe Hanım :) çok güzel bir program uygulamışsınız kendinize tebrik ederim.ilk gün biraz zor geçiyor çünkü hep bi çiğneyerek yeme alışkanlığımız geliyor aklımıza ama bugünü atlatırsanız sonuçları harika olucak iyi günler ☺️ .

Merhaba kızlar ben bugün katıldım aranıza sebebi ise sizin yazdıklarınızdan zaman zaman ben faydalanıyorsam benim de size yardımımın olması gerektiğini düşünmem☺️Ben sizinle diyet listemi paylaşmak istiyorum çünkü yıllar sonra hedeflediğim kiloya ulaştım.biraz zor bir diyet iradenize hakim olmanız lazım ama yaz yaklaşmışken bunu denemenizde fayda var bence ☺️
Sıvı Diyeti
Sabah:
1bardak limonlu su
1bardak portakalsuyu
1adet ceviz

Ara öğün:
1bardak şekersiz süt ve sınırsız limonlu su

Öğlen:
Sınırsız çorba (yağlı olmaması ve sebze çorbası olması şart)
Sınırsız tuzsuz ayran

Ara öğün:
İstediğiniz meyvelerin karışık meyve suyu ya da tek olarak meyve suyu sınırsız

Akşam:
Yarım paket light labne (içine istediğiniz herhangi bir yeşilliği ilave edebilirsiniz ben yarım avakado tercih ediyorum)
Soda ya da istediğiniz bir meyve suyu

Evet ağır bir diyet ama sonucu muhteşem ben bu diyeti tam 5haftadır yapıyorum ve başlangıç kilom 78di şu anda 57 ye düştüm ve hiç duraksamadan verdim kiloyu zaten kaçamaksız yaparsanız sizde 4.günde farkediceksiniz.
diyet hakkında biraz konuşalım mı? ben pazartesi başlıycam ama bazı sorularım var biraz da heyecanlıyım aslında beceremiycek miyim olacak mı edecek mi diye :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
1,ben çalıştığım için sabahtan meyvesularını sıkıp çorbayı da yapıp şişelere koyup iş yerine götürmem gerekecek tabiki.bu meyvesularının vitamini kaçar mı acaba vitaminsiz boş yere içmiş mi olucaz ki?:KK1:
2,limonlu su içmek şart mı :(
3,bu 1.günün listesi mi? diğer günler de aynı şeyleri mi yicem yoksa nasıl yapıyım ki:KK42:
4, ben de 5 haftada 20 kilo verir miyim acaba :confused::confused::confused::confused:
5,labne sevmiyorum üff:cry:
:KK72::KK72::KK72::KK72::KK72::KK72::KK72:

diyet hakkında biraz konuşalım mı? ben pazartesi başlıycam ama bazı sorularım var biraz da heyecanlıyım aslında beceremiycek miyim olacak mı edecek mi diye :KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
1,ben çalıştığım için sabahtan meyvesularını sıkıp çorbayı da yapıp şişelere koyup iş yerine götürmem gerekecek tabiki.bu meyvesularının vitamini kaçar mı acaba vitaminsiz boş yere içmiş mi olucaz ki?:KK1:
2,limonlu su içmek şart mı :KK43:
3,bu 1.günün listesi mi? diğer günler de aynı şeyleri mi yicem yoksa nasıl yapıyım ki:KK42:
4, ben de 5 haftada 20 kilo verir miyim acaba :confused::confused::confused::confused:
5,labne sevmiyorum üff:cry:
:KK72::KK72::KK72::KK72::KK72::KK72::KK72:
Merhaba meyve sularını sıkıp götürmeniz sorun olmaz bence bende çünkü o şekilde yaptım ama varsa işyerinizin yakınlarında vitamin bar ordan da temin edebilirsiniz.bu liste sadece örnek bir liste meyve sularınızı dilediğiniz meyveden seçip içebilirsiniz.labne sevmiyorsanız size tuzsuz süzme yoğurt önerebilirim ya da normal yoğurt.limonlu suyu tercih etmemizde ki sebep limonun metabolizma hızlandırıcı ve yağ yakıcı özelliğinin olması siz dilerseniz normal olarakta suyu tüketebilirsiniz ama salatalık suyu ekleyebilirsiniz ya da maydonoz suyu.ben bu diyeti kaçamaksız ve doğal besinlerle tamamladım 5hafta da verdim 20kg ı fakat sizin metabolizma hızınıza ve vücudunuzun direncine göre farklılık tabiki de gösterecektir tam 20kg verirsiniz diyemem.bu tamamen sizin vücudunuzla alakalı birşey ☺️ .

Bugün bitti çok şükür akşam 4 salatalık dereotu brokoli ve suyu rondoda çekip içtim yine yeşil çay arkasından bakalım yarın nasıl olucam:)

Merhabalar
Öncelikle bu diyeti paylaştığınız için teşekkürler ve tabiki başarınız için tebrikleer :)))
Yarın sabah itibariyle başlıyorum inşallah hiç bozmadan 1 ay devam ederim... Tam 20 kilo fazlam var ve 1 ay sonra oğlumun doğum günü.. Hedefim onu doğurdum gün eski halimde olmak...
Umarım başarırım... Yapan herkese de bool şans :))
Yanlış anlamadıysam !!
Sabah limonlu su
Taze meyve suyu
Öğlen çorba
Akşam yoğurt veya tekrar meyve suyu gün içinde bol su değilmi..
Sıvı diyeti olduğu için ayran sut de içebilirmiyiz acaba ?? Yoksa diyetin dışına cıkmamak en doğrusunu ??
Şimdiden cevabınız için teşekkürler:))

Merhabalar
Öncelikle bu diyeti paylaştığınız için teşekkürler ve tabiki başarınız için tebrikleer :)))
Yarın sabah itibariyle başlıyorum inşallah hiç bozmadan 1 ay devam ederim... Tam 20 kilo fazlam var ve 1 ay sonra oğlumun doğum günü.. Hedefim onu doğurdum gün eski halimde olmak...
Umarım başarırım... Yapan herkese de bool şans :))
Yanlış anlamadıysam !!
Sabah limonlu su
Taze meyve suyu
Öğlen çorba
Akşam yoğurt veya tekrar meyve suyu gün içinde bol su değilmi..
Sıvı diyeti olduğu için ayran sut de içebilirmiyiz acaba ?? Yoksa diyetin dışına cıkmamak en doğrusunu ??
Şimdiden cevabınız için teşekkürler:))
Merhabalar :) çok teşekkür ederim :) başlama kararı almanıza çok sevindim,sabah ögünü sabit fakat akşam ve öğlen öğünlerinin yerini değiştirebilirsiniz yani günde 1 öğün mama kıvamında besin tüketebilirsiniz süzme yoğurt ve yeşillik ya da light labne ve haşlanıp ezilmiş herhangi bir sebze tüketebilirsiniz.süt ve tuzsuz ayran istediğiniz kadar içebilirsiniz çay ve kahvede içebilirsiniz fakat şeker ve süt tozu kullanmamanız gerekiyor.diyete başladığınızda bizimle de paylaşırsanız günlerinizin nasıl geçtiğini çok sevinirim iyi akşamlar ☺️ .

Bugün bitti çok şükür akşam 4 salatalık dereotu brokoli ve suyu rondoda çekip içtim yine yeşil çay arkasından bakalım yarın nasıl olucam:)
Tebrik ederim Tuğçe Hanım inşallah diğer günlerde hemen geçicek ve ideal kilonuza ulaşıcaksınız iyi akşamlar ☺️ .

Back
X