• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Teş
İnanılmaz mutluyum sizin adınıza ☺️ Ben yarın ve pazar günü bu sıvı diyetimi uygulıcam yarın ve pazar günü bende neler yaptığımı sizinle paylaşıcam benimde motivasyonunuza ihticım olabilir belki[/QUO teşekkür ederim canım emin ol biz böyle gayretli olursak herkez motive olur inşallah

İnanılmaz mutluyum sizin adınıza ☺️ Ben yarın ve pazar günü bu sıvı diyetimi uygulıcam yarın ve pazar günü bende neler yaptığımı sizinle paylaşıcam benimde motivasyonunuza ihticım olabilir belki
Teşekkür ederim canım elimizden geldiğince birbirimizi motive edicez inşallah

Kızlar bende yapmak istiyorum bu diyeti şimdi kb diyeti yapıyorum reglim den sonra buna gecicem inşallah çünkü artık sabrim kalmadı şu kglarla uğraşmaya ama benim bi sıkıntım var ben corbayi sebzeli icemem içine az bişey bakliyat koysam olmaz mı
Bide aciktigimizda sebze yesek veya bir elma gibi veya yoğurt
Ayyyyy ne çok sordum dimiii

Kızlar bende yapmak istiyorum bu diyeti şimdi kb diyeti yapıyorum reglim den sonra buna gecicem inşallah çünkü artık sabrim kalmadı şu kglarla uğraşmaya ama benim bi sıkıntım var ben corbayi sebzeli icemem içine az bişey bakliyat koysam olmaz mı
Hoşgeldin canım bende ilk gün sebze yedim yoğurt falan ama bugun tam sıvıyla beslendim kendini fazla zorlamadan yap bence alıştır vücudunu bi iki gün sonra tam sıvıya geç İnan sadece ilk gün zorluk çekersin sonra çok kolay oluyo benim gibi biri bugun nasıl yemeklere direndi eminim sende yaparsın

Insa
Hoşgeldin canım bende ilk gün sebze yedim yoğurt falan ama bugun tam sıvıyla beslendim kendini fazla zorlamadan yap bence alıştır vücudunu bi iki gün sonra tam sıvıya geç İnan sadece ilk gün zorluk çekersin sonra çok kolay oluyo benim gibi biri bugun nasıl yemeklere direndi eminim sende yaparsın
Hoş buldum canım inşallah yaparım ben çok sıkıldım böyle gidim gidim kg vermekten reglim bitsin burdayım

Ben de 1 aydır rejimdeyim 4 kilo verdim ama şimdi takıldım aynı kiloda veremiyorum yarın bende detox yapıcam bakalım inşallah devam ederim vermeye 4 kilo daha versem yeticek bana

Merhaba ☺️ Dediğiniz gibi sağlıksız bir diyet değil bir çok bayan karşı çıksa da siz de uygulamışsınız herhangi bir yan etkisini gördünüz mü acaba?ben kendi adıma ne halsizlik ne de başka birşey hissetmedim bu diyeti yaparken ve kilo verdikçe mutluluğum arttı güvenim arttı kendime.diyete tekrar başlama durumunhz da bizimlede paylaşımda bulunursanız çok seviniriz iyi akşamlar ☺️

Asla bir yan etkisini görmedim çünkü hiç aç kalmadım. Ve yemeklerimi bir saat belirleyip yedim. Zaten bu diyetin biraz farklı şekli Hollywood diyeti diye geçiyor ve bir çok ünlü bu diyeti yapıyor. Yani sorun yok tabiki bayanlar. Sabahları isteyen kahvaltısını güzelce yapsın ekmeğini,yumurtasını,peynirini,domates salatalığını yesin ama öğlen akşam çorba-yoğurt şeklinde beslenirseniz kilo vermeniz kolay olur. Bende de hiç halsizlik vs olmadı hatta spor bile yaptım :) Yani hiçbir sorun yok bende kilo paylasımı yaparım her hafta artık :) Mayısın 4 üne kadar 65 olmam gerek

Merhaba :) çorbanızı yapıp blendırdan geçirmenizi öneririm ben size içine aşıraya kaçmadan koyabilirsiniz bakliyat ama tek olarak sebze çorbasını tercih etseniz tabi daha iyi olur :) bu diyetin özelliği sıvı gıdalarla beslanmek 1öğün mama kıvamında beslenenilirsiniz yoğurt veya light labne eşliğinde.bolca su ve sıvı tüketmeniz gerekmektedir bu diyetle beraber kilo vermek istiyorsanız iyi akşamlar ☺️

Asla bir yan etkisini görmedim çünkü hiç aç kalmadım. Ve yemeklerimi bir saat belirleyip yedim. Zaten bu diyetin biraz farklı şekli Hollywood diyeti diye geçiyor ve bir çok ünlü bu diyeti yapıyor. Yani sorun yok tabiki bayanlar. Sabahları isteyen kahvaltısını güzelce yapsın ekmeğini,yumurtasını,peynirini,domates salatalığını yesin ama öğlen akşam çorba-yoğurt şeklinde beslenirseniz kilo vermeniz kolay olur. Bende de hiç halsizlik vs olmadı hatta spor bile yaptım :) Yani hiçbir sorun yok bende kilo paylasımı yaparım her hafta artık :) Mayısın 4 üne kadar 65 olmam gerek
Teşekkürler paylaşımlarımlarınızı bekliyor olucaz ☺️

Merhaba :) çorbanızı yapıp blendırdan geçirmenizi öneririm ben size içine aşıraya kaçmadan koyabilirsiniz bakliyat ama tek olarak sebze çorbasını tercih etseniz tabi daha iyi olur :) bu diyetin özelliği sıvı gıdalarla beslanmek 1öğün mama kıvamında beslenenilirsiniz yoğurt veya light labne eşliğinde.bolca su ve sıvı tüketmeniz gerekmektedir bu diyetle beraber kilo vermek istiyorsanız iyi akşamlar ☺️
Iyi akşamlar canım blendir aklıma gelmemişti teşekkür ederim bi sorum daha olucak siz ne tür çorbalar içiniz mesela içine ne tür sebzeler koydunuz veya şöyle sorayım her sebze konulabilir mi cahilligime verin lütfen

Merhaba kızlar öncelikle iyi akşamlar:) bu diyeti sizlerle paylaştım ben uyguladım ve 5haftada tam 20kg verdim.şimdi ise 2haftadır bildiğiniz gibi günde 750-1000kl olucak şekilde diyet yapıp spor yapıyorum.haftasonu yani yarın ve pazar günü sıvı diyetini yapıp vücudumu dinlendirmek istiyorum bunun için az önce kabak,kuru soğan,domates haşlayıp sevdiğim baharatları ilave edip güzel bir çorba yaptım kendime haftasonu boyunca beni idare edecek miktarda.ben malesef burda maydonoz ve salatalık bulamıyorum ama sizin bulmanız çok kolay bu diyete başlayan bir arkadaşım bana salatalık suyu içtiğini ve hem ferahladığını hem de maydonoz suyuyla karıştırıp içtiğinde metabolizmasının hızlandığını hissettiğini söyledi.meyve suyundan sıkıldığınız anda bunu deneyebilirsiniz bence.

Iyi akşamlar canım blendir aklıma gelmemişti teşekkür ederim bi sorum daha olucak siz ne tür çorbalar içiniz mesela içine ne tür sebzeler koydunuz veya şöyle sorayım her sebze konulabilir mi cahilligime verin lütfen
Merhaba lütfen soru sorarken kendinizi kötü hissetmeyin ben size yardımcı olmak adına paylaştım uyguladığım bu diyeti.aklınıza gelebilecek bütün sebzeler olabilir tabi ki içine salça ve yağ koymadan yapmalısınız sadece baharat ekleyebilirsiniz.mesela ben en çok domates çorbası tükettim çünkü şu anda afrikadayım iş sebebiyle ve burda en çok domates bulmak kolay bunun dışında kabak ekledim mantar ekledim kuru soğan ekledim kırmızı ya da yeşil biber ekledim patates ekledim yani her türlü sevdiğiniz sebzeyi çorbanız için seçebilirsiniz

Merhaba lütfen soru sorarken kendinizi kötü hissetmeyin ben size yardımcı olmak adına paylaştım uyguladığım bu diyeti.aklınıza gelebilecek bütün sebzeler olabilir tabi ki içine salça ve yağ koymadan yapmalısınız sadece baharat ekleyebilirsiniz.mesela ben en çok domates çorbası tükettim çünkü şu anda afrikadayım iş sebebiyle ve burda en çok domates bulmak kolay bunun dışında kabak ekledim mantar ekledim kuru soğan ekledim kırmızı ya da yeşil biber ekledim patates ekledim yani her türlü sevdiğiniz sebzeyi çorbanız için seçebilirsiniz
Çok teşekkür ederim çok anlayislisiniz hepsini deniycem okadar sabırsızlıkla ki regl imin bitmesini nasıl bekliycem bilmiyorum amaaan benimki 10 gün sürer bitsin istiyorum ya ondan herhalde.pöffff

Çok teşekkür ederim çok anlayislisiniz hepsini deniycem okadar sabırsızlıkla ki regl imin bitmesini nasıl bekliycem bilmiyorum amaaan benimki 10 gün sürer bitsin istiyorum ya ondan herhalde.pöffff
Rica ederim ☺️ Başladığınızda kafanıza takılan birşey olursa yazmaktan çekinmeyin iyi akşamlar ☺️

merhaba aksamda corbamı ıctım artık gunu kapattım:) ılk gun zordu yarna hayırlıs .) gıtsın kılollarrr..

Ben bide yarından itibaren ıhlamur kuşburnu çayıda içicem üstüne bi kase çilek ibrahim saraçoğlu bununla yağlardan tamamen kurtulursunuz diyor hadi hayırlısı

Kizlar yarım paket labne derken olcusu ne kadar yada siz ne kadar yediniz orayi anlamadim:mad:

Back
X