- 28 Mayıs 2014
- 1.744
- 1.841
- 83
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
wuuuuuuuuuu bune hız maşallah 1 günde enfes darısı başıma :)= bırtek su ıcmekte zorlanıyorum ben yahu (Limonlu su ile başladım ardından 300 gr ıspanak 3 elma suyunu sıktım 1 bardak içtim şimdilik böyle devam 2 bardakta suyumu içtim dün tartıda 67 300 düm bugun 66 800 çıktım
hımm haıd baklaım sende başlayacaksın değil mİ:)bende de geri sayım başladı son 3 günüm :)
Merhabalar :) şu anda yorumları okuyup çok mutlu oldum ilk 1hafta çok önemli kaçamaksız yapıcağınıza güvenim sonsuz :) su tüketmeyi lütfen ihmal etmeyin suyunuza limon ilave edebilirsiniz içiminizi kolaylaştırabilir :)hımm haıd baklaım sende başlayacaksın değil mİ:)
bende kocaman lıght sütle latte ıctım ama ınsan acıkmıyor garip bir çiğneme isteği oluyor :) durmak yok yola devammm
Merhaba nasılsınız? :) umarım gününüz muhteşem geçiyordur :) 500gr çok iyi bir başlangıç gramlar gittikçe mutluluğumuz artıcak :)Limonlu su ile başladım ardından 300 gr ıspanak 3 elma suyunu sıktım 1 bardak içtim şimdilik böyle devam 2 bardakta suyumu içtim dün tartıda 67 300 düm bugun 66 800 çıktım
haklısınız aslında sadece alışkanlık yemek yemek çiğnemek herkes bıseyler ıkram edıyor ama yemıyorum:) ılk gunu atlatırsam ılk haftayı sonrası daha hızlı olucak ınanıyorum bende :)Kızlar bu diyette en büyük yardımcımız 'su' içmekte zorlanıyor olabilirsiniz ama kendinize küçük bir şişe edinin ve onu hiç içi boş bırakmayarak yanınızdan ayırmayın.bir süre sonra eliniz kendiliğinden gidicek şişeye.günde minimum 2lt su içmemiz gerekiyor.lütfen bunu unutmayalım
Harikasınız!!haklısınız aslında sadece alışkanlık yemek yemek çiğnemek herkes bıseyler ıkram edıyor ama yemıyorum:) ılk gunu atlatırsam ılk haftayı sonrası daha hızlı olucak ınanıyorum bende :)
sonuçta zayıflıuycaz.
tüp mide amelıyatı zor ve tehlıkleı . kendımı amelıyat olmuşum ve yememek zorundaymışım gıbı hıssetırmeye çalışıyorum:)
Şu anda çok sevindim sizin adınıza çorbanızı yağsız tercih ederseniz daha iyi olur ve 1kase değil isterseniz 1tencere içebilirsiniz afiyet olsunbugun bıttı mesaım bıttı :) 1,5 lt lımonlu su 2 turk kahvesı ıctım 1 starbucks ıctım eve gıdınce kocaman bır kase çorba ıcer ve uyursam buguu atlatmış olurum :9 yazıcam sıze kızlaer
Harikasınız Koşuşturma içinde olduğunuz için spor yapmış sayılırsınız bir nevi tam gaz devam ediyor diyet muhteşemBugun bi dünya misafirim vardı kek börek çörek ne ararsanız vardı ama ben ne yaptım ağzımı bile sürmedim kendime inanamıyorum yuppiiiii
Merhaba Bir çok bayan karşı çıksa da dediğiniz gibi sağlıksız bir diyet değil kesinlikle ve enGayet uygun bir diyet bende sıvı diyeti ile 1 haftada tam 4 kilo verdim. Verir vermez herkes ne kadar zayıflamışsın yorumlarında bulundu ve sağlıksızda değil. Hergün farklı bir çorba için. Yeşilçay-meyve suyu-süt için. Özellikle yoğurt yiyin tok tutuyor. Öneririm diyeti bende tekrardan başlıyorum yarın , paylaşılması çok iyi oldu artık buradan takip ederim :)
evet harika gidiyo acıkmıyorum da artıkHarikasınız Koşuşturma içinde olduğunuz için spor yapmış sayılırsınız bir nevi tam gaz devam ediyor diyet muhteşem
Merhaba Dediğiniz gibi sağlıksız bir diyet değil bir çok bayan karşı çıksa da siz de uygulamışsınız herhangi bir yan etkisini gördünüz mü acaba?ben kendi adıma ne halsizlik ne de başka birşey hissetmedim bu diyeti yaparken ve kilo verdikçe mutluluğum arttı güvenim arttı kendime.diyete tekrar başlama durumunhz da bizimlede paylaşımda bulunursanız çok seviniriz iyi akşamlarGayet uygun bir diyet bende sıvı diyeti ile 1 haftada tam 4 kilo verdim. Verir vermez herkes ne kadar zayıflamışsın yorumlarında bulundu ve sağlıksızda değil. Hergün farklı bir çorba için. Yeşilçay-meyve suyu-süt için. Özellikle yoğurt yiyin tok tutuyor. Öneririm diyeti bende tekrardan başlıyorum yarın , paylaşılması çok iyi oldu artık buradan takip ederim :)
İnanılmaz mutluyum sizin adınıza Ben yarın ve pazar günü bu sıvı diyetimi uygulıcam yarın ve pazar günü bende neler yaptığımı sizinle paylaşıcam benimde motivasyonunuza ihticım olabilir belkiEvet
evet harika gidiyo acıkmıyorum da artık