• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ayda 20kg verdiren sıvı diyeti

Limonlu su ile başladım ardından 300 gr ıspanak 3 elma suyunu sıktım 1 bardak içtim şimdilik böyle devam 2 bardakta suyumu içtim dün tartıda 67 300 düm bugun 66 800 çıktım :nazar::KK25:

Limonlu su ile başladım ardından 300 gr ıspanak 3 elma suyunu sıktım 1 bardak içtim şimdilik böyle devam 2 bardakta suyumu içtim dün tartıda 67 300 düm bugun 66 800 çıktım :nazar::KK25:
wuuuuuuuuuu bune hız maşallah 1 günde enfes darısı başıma :)= bırtek su ıcmekte zorlanıyorum ben yahu (

bende de geri sayım başladı son 3 günüm :)

hımm haıd baklaım sende başlayacaksın değil mİ:)
bende kocaman lıght sütle latte ıctım ama ınsan acıkmıyor garip bir çiğneme isteği oluyor :) durmak yok yola devammm
Merhabalar :) şu anda yorumları okuyup çok mutlu oldum ilk 1hafta çok önemli kaçamaksız yapıcağınıza güvenim sonsuz :) su tüketmeyi lütfen ihmal etmeyin suyunuza limon ilave edebilirsiniz içiminizi kolaylaştırabilir :)

Merhaba nasılsınız? :) umarım gününüz muhteşem geçiyordur :) 500gr çok iyi bir başlangıç gramlar gittikçe mutluluğumuz artıcak :)

Kızlar bu diyette en büyük yardımcımız 'su' içmekte zorlanıyor olabilirsiniz ama kendinize küçük bir şişe edinin ve onu hiç içi boş bırakmayarak yanınızdan ayırmayın.bir süre sonra eliniz kendiliğinden gidicek şişeye.günde minimum 2lt su içmemiz gerekiyor.lütfen bunu unutmayalım ☺️

Kızlar bu diyette en büyük yardımcımız 'su' içmekte zorlanıyor olabilirsiniz ama kendinize küçük bir şişe edinin ve onu hiç içi boş bırakmayarak yanınızdan ayırmayın.bir süre sonra eliniz kendiliğinden gidicek şişeye.günde minimum 2lt su içmemiz gerekiyor.lütfen bunu unutmayalım ☺️
haklısınız aslında sadece alışkanlık yemek yemek çiğnemek herkes bıseyler ıkram edıyor ama yemıyorum:) ılk gunu atlatırsam ılk haftayı sonrası daha hızlı olucak ınanıyorum bende :)
sonuçta zayıflıuycaz.
tüp mide amelıyatı zor ve tehlıkleı . kendımı amelıyat olmuşum ve yememek zorundaymışım gıbı hıssetırmeye çalışıyorum:)

haklısınız aslında sadece alışkanlık yemek yemek çiğnemek herkes bıseyler ıkram edıyor ama yemıyorum:) ılk gunu atlatırsam ılk haftayı sonrası daha hızlı olucak ınanıyorum bende :)
sonuçta zayıflıuycaz.
tüp mide amelıyatı zor ve tehlıkleı . kendımı amelıyat olmuşum ve yememek zorundaymışım gıbı hıssetırmeye çalışıyorum:)
Harikasınız!!
Ben size inanıyorum şu yazdıklarınız bile kendinize bu sefer ne kadar güvendiğinizi ve başarmak istediğinizi gösteriyor ikramlardan kaçarak çok iyi yapıyorsunuz kendinize küçük bir bot defteri tutabilirsiniz gün içinde neler içip neler nasıl hissettiğinizi kısa notlar şeklinde yazabilirsiniz aynı zamanda kilo takviminizi de ilave edeblirsiniz ben kendimi bu şekilde motive etmiştim o defter benim azmimin ve irademin başarı örneği olarak hep çantamda artık ☺️ Evet ameliyat olmuşcasına motive çok güzel bir yöntem inanın bana 1haftayı atlattıktan sonra gerçekten midenizin küçüldüğünü hissediceksiniz ☺️

bugun bıttı mesaım bıttı :) 1,5 lt lımonlu su 2 turk kahvesı ıctım 1 starbucks ıctım eve gıdınce kocaman bır kase çorba ıcer ve uyursam buguu atlatmış olurum :9 yazıcam sıze kızlaer

Bugun bi dünya misafirim vardı kek börek çörek ne ararsanız vardı ama ben ne yaptım ağzımı bile sürmedim kendime inanamıyorum yuppiiiii :KK9:

Ha bol bol su içtim çay içtim şekersiZ ayran içtim yoğurt yedim tarçınlı bugun spor yapamadım ama zaten çok iş yaptım ;)

Gayet uygun bir diyet bende sıvı diyeti ile 1 haftada tam 4 kilo verdim. Verir vermez herkes ne kadar zayıflamışsın yorumlarında bulundu ve sağlıksızda değil. Hergün farklı bir çorba için. Yeşilçay-meyve suyu-süt için. Özellikle yoğurt yiyin tok tutuyor. Öneririm diyeti bende tekrardan başlıyorum yarın , paylaşılması çok iyi oldu artık buradan takip ederim :)

bugun bıttı mesaım bıttı :) 1,5 lt lımonlu su 2 turk kahvesı ıctım 1 starbucks ıctım eve gıdınce kocaman bır kase çorba ıcer ve uyursam buguu atlatmış olurum :9 yazıcam sıze kızlaer
Şu anda çok sevindim sizin adınıza çorbanızı yağsız tercih ederseniz daha iyi olur ve 1kase değil isterseniz 1tencere içebilirsiniz afiyet olsun ☺️

Bugun bi dünya misafirim vardı kek börek çörek ne ararsanız vardı ama ben ne yaptım ağzımı bile sürmedim kendime inanamıyorum yuppiiiii :KK9:
Harikasınız ☺️ Koşuşturma içinde olduğunuz için spor yapmış sayılırsınız bir nevi tam gaz devam ediyor diyet muhteşem ☺️

Gayet uygun bir diyet bende sıvı diyeti ile 1 haftada tam 4 kilo verdim. Verir vermez herkes ne kadar zayıflamışsın yorumlarında bulundu ve sağlıksızda değil. Hergün farklı bir çorba için. Yeşilçay-meyve suyu-süt için. Özellikle yoğurt yiyin tok tutuyor. Öneririm diyeti bende tekrardan başlıyorum yarın , paylaşılması çok iyi oldu artık buradan takip ederim :)
Merhaba ☺️ Bir çok bayan karşı çıksa da dediğiniz gibi sağlıksız bir diyet değil kesinlikle ve en

Merhaba ☺️ Dediğiniz gibi sağlıksız bir diyet değil bir çok bayan karşı çıksa da siz de uygulamışsınız herhangi bir yan etkisini gördünüz mü acaba?ben kendi adıma ne halsizlik ne de başka birşey hissetmedim bu diyeti yaparken ve kilo verdikçe mutluluğum arttı güvenim arttı kendime.diyete tekrar başlama durumunhz da bizimlede paylaşımda bulunursanız çok seviniriz iyi akşamlar ☺️

Evet

evet harika gidiyo acıkmıyorum da artık :KK66:
İnanılmaz mutluyum sizin adınıza ☺️ Ben yarın ve pazar günü bu sıvı diyetimi uygulıcam yarın ve pazar günü bende neler yaptığımı sizinle paylaşıcam benimde motivasyonunuza ihticım olabilir belki

selam herkese. liste için teşekkürler. benim gibi su içmeyi unutan biri için iyi. bol sıvı almama yarayacak. ben 7-8 kilo vermek istiyorum. çok sıkmak ta istemiyorum kendimi. o yüzden bu diyete sabah bir yumurta, öğlen de avuç içi kadar yapsız ızgara tavuk eklemeyi düşündüm. sebze çorbasını da farklı farklı sebzeler ile hazırlarsam değişik vitaminleri de almış olacağım. bu şekilde deneyeceğim.

Back
X