- 19 Ekim 2014
- 3.795
- 4.582
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kabul etmek ne demek hoş geldin ...tamam birlikte yapalım birlikte zayıflayalım.Ben varım canım kabul edersen :) Bende yapmayı istiyorum ama hep erteliyorum ya belki seninle yaparsak disiplin sağlarım :) Sana yazacağım diye yapmamazlık etmem söz verince tutarım ben :)
geçmiş olsun canım .. iyileşince bekleriz ..bende katılabilirim fakat ayak bileğimi incittim slim 6 grubundayım aslında bu sebepten ona da ara verdim.
iyileştiğim zaman aranıza katılırım
ölçülerini çok merak ettim acaba incelme oldu mu benim kiloyla ilgili pek bir problemim yok bacaklarım kalın ve basenlerim var bunları eritmek istiyorum.kendimizi tanıtalım mı..
ben 36 yaşındayım iki kuzum var.. miniğim 4.5 aylık.. hamilelikte 22 kilo aldım zaten 7 kilo fazlayla hamile kalmıştım.. şimdilik 12 kilo gitti .. daha vermem gereken 15 kilo var..hafif diyet yapıyorum ama yeterli olmuyor.. henüz regl olmadığım için kilo vermem çok zor oluyor..
sporla desteklemek şart.. gecen hafta pazartesi leslie ile maceram başladı ..
o zaman ölçülerimi almıştım..perşembe günü 10 gün olacak tekrar ölçeceğim.. kilo verdin mi diye sorarsanız 1 kilo vermişim
şöyle 7-8 kilo verdikten sonra jillian yapmaya başlayacağım
sizin kilo maceranız nasıl
hoş geldin canım.. berabr yapabiliriz tabii ki..merhabalar. Eğer kabul edersen bende yapmak isterim bugün itibariyle rejime ve spora başladım. yalnız olunca sıkılıp yapmak istemiyorum ama buraya yazınca belki devam ettiririm.
bende katılabilirim fakat ayak bileğimi incittim slim 6 grubundayım aslında bu sebepten ona da ara verdim.
iyileştiğim zaman aranıza katılırım
kabul etmek ne demek hoş geldin ...tamam birlikte yapalım birlikte zayıflayalım.
Teşekkür ederim ablacım :) Tamam inşallah beraber olup hepimiz kurtulalım şu kilolardan :)
geçmiş olsun canım .. iyileşince bekleriz ..
kendimizi tanıtalım mı..
ben 36 yaşındayım iki kuzum var.. miniğim 4.5 aylık.. hamilelikte 22 kilo aldım zaten 7 kilo fazlayla hamile kalmıştım.. şimdilik 12 kilo gitti .. daha vermem gereken 15 kilo var..hafif diyet yapıyorum ama yeterli olmuyor.. henüz regl olmadığım için kilo vermem çok zor oluyor..
sporla desteklemek şart.. gecen hafta pazartesi leslie ile maceram başladı ..
o zaman ölçülerimi almıştım..perşembe günü 10 gün olacak tekrar ölçeceğim.. kilo verdin mi diye sorarsanız 1 kilo vermişim
şöyle 7-8 kilo verdikten sonra jillian yapmaya başlayacağım
sizin kilo maceranız nasıl
minoşcumm mutlaka gel , beraber yapalım beraber incelelim..link atmayı bilmiyorum bir denerim .. www.vdownload.eu denedim bu çıktı.. burdan indirdim..Merhaba bende katılmak isterim birlikte yapınca düzenli yaparım. Videoyu Youtube' dan mi aciyorsunuz.linki atabilir misiniz
deadline cım sağol kuzummmispanyol konunu buldum sonunda kolay gelsin sana ölçülerini bende merak ediyorum takipteyim
Geçmiş olsun canım bekleriz hemen iyileş ve gel :) Sağlığına dikkat et bende dizimi ve ayağımı kırdım 2 kere üst üste çok hamladım çok yolum var benim baya uzun ama artık başlamam lazım :)
Tanıtalımm :)
Ben 20 yaşındayım. Üniversite sınavına hazırlanıyorum :) Diyete başladım ama hiç tam uymadım ama inşallah yarından itibaren düzenli olacağım. Bu yarınlar gelmiyor bir türlü :) 97 kiloyum sanırım ama artmışta olabilir Ölçülerimi birazdan alıp yazarım. 58 kilo olmak istiyorum yaa Boyum 164 2 cm kısalmışım nasıl olduysa. Duruş bozukluğu oldu sürekli yatmaktan. 2 yıldır alçıyla yata yata kas kaybım var. Çok hamladım güçsüzleştim dik duramıyorum bildiğin ya. Ama hepsini toparlayacağım inşallah Allah'ın izniyle. Daha 20 yaşındayım ama koca kadın gibiyim öyle hissediyorum Önce yağlar gidecek sonra bölgesele geçerim diye düşünüyorum ama üst vücudum alta göre daha kilolu. Arada bölgeselde çalışacağım. Ama leslie harika ya bir iki sefer yaptım. Onunla önce kilo verip sıkılaşmam lazım. Dediğim gibi yolum çok uzun bakalım başarmam lazım artık.Pko hastasıyım bir de. İlaç kullanmadan adet olmuyorum. Ama metabolizmam yavaş değil sanırım. Yani hala öyle mi bilmiyorum :) İnşallah öyledir :) Hemen kilo verip hemen alan biriyim. Bu hem avantaj hem de dezavantaj maalesef. Bir 20 kilo falan verip hemen bölgesele geçeceğim ama her yerim kilolu bölgesel sorunlu değilim pek sadece üst tarafım daha kilolu. Göğüslerim çok büyük sarkmaya başladı bile. Onları kurtarmam lazım. Ben şu diyeti bozmasam her şey olacak ta :) Daha ne yazsam bilmiyorum aklıma geldikçe yazarım :)
Böyle sorunluyum işte kızlar :) Ben bu uyuşuklukla bunu başarırsam herkes başarır adım gibi eminim :)
çok geçmiş olsun canım.. bu kadar çok ölçü var mıydı yaaa.. ben sadece bel kalça bacak aldım..Ölçülerimi aldım ve 1 mil leslie yaptım :)
Kilo 98 olmuşşş
Boy 164
Göğüs 123
Omuz 88
Bel 114
Göbek 119
Kalça 123
Basen 115
Bacak 68
Alt bacak 47
Kol 38
3 haftadır spor salonuna gidiyorum ama hiç kilo vermedim. Ama pantolonum bol geliyor biraz bende bu ölçülere 3 cm fazla ekledim. İlk başladığımda alacaktım unutmuşum. Daha önceleri tartıda 100ü görmüştüm o yüzden bu ölçülere geldim yani o yüzden biraz fazla ölçtüm ilk ölçmüşüm gibi.