1 ay 9 günde 12 kilo verdim çok şükür....

• Konu Sahibi Konu Sahibi fttn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kendimi bildiğim bileli kilolarla savaşıyordum balık etli kadındım takii son 6 aya kadar kızımın doğumundan sonrada aldığım kilolar canıma tak ettti o kadr çok diyetler denedim belki sonu gelseydi olumlu sonuç alıcaktım ama nefsimi tutamadım sanırım :) bi gün arkadasım aktarcıdan bi zayıflama macunu önerdi bana bende şu cvbı vermiştim ya o kadar cok kilo kontrol hapı kullandım artık inanmıyorum dedim lahana diyeti sogan suyu dıyetı maydonuz suyu dıyetı altın cılek hapı mourses hapı ... vb bunların hepsini denemiştim daha sonra bana iddaya girelim dedi ve gittim o macunu aldım aktardan şu an 24 kilo verdim kendimi kuş gibi hiseediyorum kızlar şunu söylemeliyim ki bikini giymek harika bişeymiş :) umarım tüm balık etli kızlarımız birer altın kız olup zayıflarlar :)

Tebrik ederim verdiğin kilolardan dolayi kalori hesaplama sitesini bende ozelden alabilurmiyim lutfen

süper valla maşallah:)

harika teşekkürler birde kalorileri hesaplayabileceğimiz linki rica edebilir miyim

Son düzenleme:
arkadaşlar bu kadar hızlı kilo vermek sağlıklı olamaz bence. Dikkatli olun sağlığınızdan olmayın.

arkadaşlar bu kadar hızlı kilo vermek sağlıklı olamaz bence. Dikkatli olun sağlığınızdan olmayın.

canım ben 93 kg ile başladım diyete sanırım ondan hızlı verdim. ekmek yemedim bide spor yapınca üstüne hızlı gittiler. şimdi 74,5 kg oldum ve yavaşladı artık yavaş yavaş veriyorum. çok da sıkı yapmıyorum. ama önerin için teşekkür ederim arkadaşım.

ben teşekkür ederim güzelimm, sağlık en önemlisi! ama tabi güzellik de önemli
peki bu süreçte diyete ek olarak bir şey kullandın mı gıda takviyesi falan?

ben teşekkür ederim güzelimm, sağlık en önemlisi! ama tabi güzellik de önemli
peki bu süreçte diyete ek olarak bir şey kullandın mı gıda takviyesi falan?

ilaçtır şudur budur diyorsan hiç bişey kullanmadım canım. sadece günde 5 bardak 9lu hayat çayı içtim düzenli olarak ve spor yapım. kendileri gittiler zaten

tabikide katılabilrisin. ama neden 9 gün sonra ?

ygs sınavına hazırlanıyorum onun steresi bittikten sonra başlıcam .....o yüzden 9 gün sonra :)intersport yazarsınız onun sitesinde 2 tane eliptik bisiklet var birisi 400 milyon birisi 600 kusur 400 milyon un olanını ikinci el olarak 100 milyona alıcam sizce abla (abla diyorum ama herhangi bir rahatsızlık oluşturuyorsam özür dilerim yaşım 22 istiyorsanız abla olarak hitap etmem :)).......işimi görür mü mekanik galiba incelediğim kadarıyla eşim almaya gidecek siz tavsiye eder misiniz hikayeniz müthiş etkiledi beni sizin forum u gördükten sonra almaya karar verdim :)):

yok canım rahatsız olmadım çünkü ben de 26 yaşındayım disk ağırlığı da çok önemli mümkünse 6 kgden aşağıya olmasın tatlım. ama çok da pahalı bişeyye gerek yok bence. intersporta girdim bir tane çıktı 649 liralık diğeri bitmiş galiba. sitenin linkini gönderisen bakarım. ama eliptik alırsan çok doğru bir karar vermiş olursun. fitnesçılarında önerdiği en güzel alet. tüm vücudu çalıştırıyormuş hemde. eşim spor salonuna gidiyorda hocası öyle demiş. hem de çok daha fazla efos sarfediyorsun. benim kardeşimde sınava girecek ALLAH yardımcınız olsun canım benim.

Kızlar, kilo veren arkadaşımız hangi siteyi kullanmış bilmiyorum ama ben de ünlülerin twitterinda paylaştığı, mesela Sertab Erener, bir siteyi kullanıyorum. Sonuç inanılmaz! Burada sadece kalorileri otomatik saymıyor, ayrıca egzersizleri bile düşebiliyorsunuz. İçeride yüzlerce kolay, sağlıklı yemek tarifi, canlı destek, diyet listeleri, hangi kiloya, nasıl ne zaman ulaşabileceğinizi bile söylüyor.
Kesinlikle kilo vermek isteyen herkes kullanmalı. Benim kullandığımın adı:REKLAMLAR
Kullanın ve istediğiniz kiloya ulaşın kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:

merhaba eliptik bisikletin fiyatı ne kadar acaba.ben de diyet yapmaya çalışsam da çok fazla uyamıyorum ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…