• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1 ay 9 günde 12 kilo verdim çok şükür....

• Konu Sahibi Konu Sahibi fttn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evet kızlar yanlış değil. Gerçekten 1 ay 9 gün gibi bir sürede 12 kilo verdim. 92.4 ile başladığım serüvenime 80.4 ile devam etmekteyim. Çok bunalmıştım kilolarımdan. Hala da öyle. Bunalımdayım diyebilirim ama eski kıyafetlerimin içine girdikçe kendime güvenim geliyor. Bu kilo meselesi ne kadar da dert bir şeymiş.
Nasıl başladığımı anlatayım. Belki biraz heveslendirir sizleri. Ben hayatımda hiç diyet yapmadım. Yapmamada gerek kalmadı. Ama hamileleilk sürecinde tam 28 kilo aldım. Yuh diyenler var duyuyorum :KK52: ama napıyım aldım işte :KK56: :nazar: neyse bebeğim şuan 6,5 aylık :KK46: :nazar: Emziremediğimden kilolarımı veremedim yapıştılar sanki üzerime. Artık milleitn sen hala doğurmadın mı esprileri kayınvalidemin çok çirkinsin demesi üzerine sinirleirm iyice yıprandı ve 11 aralık günü akşam yemeğinde başladım diyete. Bide yanında 9lu hayat çayı düzenli olarak kullanıyorum. Ben öyle diyetisyenlerin verdiği 6 öğün yemekmiş ara meyvesiymiş bilemem ne gelemem. Ya yiyeceksin yada yemeyeceksin. Ben de kural bu.Kendimin diyetisyeniyim artık. Çok araştırma yaptım ama en güzel diyetin bence kalori hesabı yapılarak yapılacağına karar verdim. Üye oldum otomatik kalori hesaplayan bir siteye. Kaç kilo vermek istediğimden günlük almam kaloriye kadar her şeyimi hesaplıyor. Çok memnunum siteden. Kendim öğretmen olduğum için fazla hareket şansım yok eve geliyorum bebeğimde çok küçük spor yapmak için dışarıda çıkamıyorum. Dedim eve bir tane spor aleti bari alayım. Bir çok araştırmalardan sonra eliptik bisikletin çok faydalı ve çok daha fazla kalori yaktığını öğrendim.Aldım bir tane eliptik bisiklet geçen hafta. Günlük yarım saat ile başladım şuan 50 dakikaya kadar yapabiliyorum. Ayaklarım kuvvetlendi ve aşırı terletiyor spor yaparken 1 litre su içiyorum .isteyin gerisi oluyor zaten. Ben buralardaki yorumlardan güç alıyorum. Okumadığım diyet başarı öyküleri kalmadı. Sizde isteyin gerisi muhakkak olur.:KK49:
sitenin adını özelden mesaj olarak yazarmısın

sitenin ismini öğrendiniz mi mümkünse bende öğrenebilir miyim özelden yazarsanız sevinirim

Evet kızlar yanlış değil. Gerçekten 1 ay 9 gün gibi bir sürede 12 kilo verdim. 92.4 ile başladığım serüvenime 80.4 ile devam etmekteyim. Çok bunalmıştım kilolarımdan. Hala da öyle. Bunalımdayım diyebilirim ama eski kıyafetlerimin içine girdikçe kendime güvenim geliyor. Bu kilo meselesi ne kadar da dert bir şeymiş.
Nasıl başladığımı anlatayım. Belki biraz heveslendirir sizleri. Ben hayatımda hiç diyet yapmadım. Yapmamada gerek kalmadı. Ama hamileleilk sürecinde tam 28 kilo aldım. Yuh diyenler var duyuyorum :KK52: ama napıyım aldım işte :KK56: :nazar: neyse bebeğim şuan 6,5 aylık :KK46: :nazar: Emziremediğimden kilolarımı veremedim yapıştılar sanki üzerime. Artık milleitn sen hala doğurmadın mı esprileri kayınvalidemin çok çirkinsin demesi üzerine sinirleirm iyice yıprandı ve 11 aralık günü akşam yemeğinde başladım diyete. Bide yanında 9lu hayat çayı düzenli olarak kullanıyorum. Ben öyle diyetisyenlerin verdiği 6 öğün yemekmiş ara meyvesiymiş bilemem ne gelemem. Ya yiyeceksin yada yemeyeceksin. Ben de kural bu.Kendimin diyetisyeniyim artık. Çok araştırma yaptım ama en güzel diyetin bence kalori hesabı yapılarak yapılacağına karar verdim. Üye oldum otomatik kalori hesaplayan bir siteye. Kaç kilo vermek istediğimden günlük almam kaloriye kadar her şeyimi hesaplıyor. Çok memnunum siteden. Kendim öğretmen olduğum için fazla hareket şansım yok eve geliyorum bebeğimde çok küçük spor yapmak için dışarıda çıkamıyorum. Dedim eve bir tane spor aleti bari alayım. Bir çok araştırmalardan sonra eliptik bisikletin çok faydalı ve çok daha fazla kalori yaktığını öğrendim.Aldım bir tane eliptik bisiklet geçen hafta. Günlük yarım saat ile başladım şuan 50 dakikaya kadar yapabiliyorum. Ayaklarım kuvvetlendi ve aşırı terletiyor spor yaparken 1 litre su içiyorum .isteyin gerisi oluyor zaten. Ben buralardaki yorumlardan güç alıyorum. Okumadığım diyet başarı öyküleri kalmadı. Sizde isteyin gerisi muhakkak olur.:KK49:
hangi site bu , çok merak ettim, Türkçemi yabacı dilim yokda :(

yalnız bende doğumdan 1,5 yıl sonra b12 çok düştü ve kabus gibi bi süreç yaşadım. o yüzden tavsiyem gıdalarınıza dikkat edin gerekl besinleri alabilmeniz açısından uyarmak istedim. verdiğiniz kilolarada içim gitti, tebrikler :)

Tebrik ederim sizi :) Şu sitenin linkini bende alabilir miyim ?

ben kendimi bildiğim bileli kilolarla savaşıyordum balık etli kadındım takii son 6 aya kadar kızımın doğumundan sonrada aldığım kilolar canıma tak ettti o kadr çok diyetler denedim belki sonu gelseydi olumlu sonuç alıcaktım ama nefsimi tutamadım sanırım :) bi gün arkadasım aktarcıdan bi zayıflama macunu önerdi bana bende şu cvbı vermiştim ya o kadar cok kilo kontrol hapı kullandım artık inanmıyorum dedim lahana diyeti sogan suyu dıyetı maydonuz suyu dıyetı altın cılek hapı mourses hapı ... vb bunların hepsini denemiştim daha sonra bana iddaya girelim dedi ve gittim o macunu aldım aktardan şu an 24 kilo verdim kendimi kuş gibi hiseediyorum kızlar şunu söylemeliyim ki bikini giymek harika bişeymiş :) umarım tüm balık etli kızlarımız birer altın kız olup zayıflarlar :)
O MACUNUN ADI NEDİR ACEP :))

ilaçtır şudur budur diyorsan hiç bişey kullanmadım canım. sadece günde 5 bardak 9lu hayat çayı içtim düzenli olarak ve spor yapım. kendileri gittiler zaten :KK34:
9 LU HAYAT ÇAYI NEDİR ? .S

ben kendimi bildiğim bileli kilolarla savaşıyordum balık etli kadındım takii son 6 aya kadar kızımın doğumundan sonrada aldığım kilolar canıma tak ettti o kadr çok diyetler denedim belki sonu gelseydi olumlu sonuç alıcaktım ama nefsimi tutamadım sanırım :) bi gün arkadasım aktarcıdan bi zayıflama macunu önerdi bana bende şu cvbı vermiştim ya o kadar cok kilo kontrol hapı kullandım artık inanmıyorum dedim lahana diyeti sogan suyu dıyetı maydonuz suyu dıyetı altın cılek hapı mourses hapı ... vb bunların hepsini denemiştim daha sonra bana iddaya girelim dedi ve gittim o macunu aldım aktardan şu an 24 kilo verdim kendimi kuş gibi hiseediyorum kızlar şunu söylemeliyim ki bikini giymek harika bişeymiş :) umarım tüm balık etli kızlarımız birer altın kız olup zayıflarlar :)
macunun adı ne arkadaşım?

Tebrikler bana da atarmısınız sitenin linkini :)

fh14tanidigi 39847698 .!.:
Tebrikler bana da atarmısınız sitenin linkini :)
Benimde bir tanidigim bitkisel hic bir şekilde zarari olmayan ürünlerle kisa sürede 11 kilo verdi, duyan herkes o ürünlerden kullaniyo, kanserden bütün hastalıklara ilaçlar var, ve hepside zararsiz daha çok faydasi var.aklinizda olsun

Nasıl başladığımı anlatayım. Belki biraz heveslendirir sizleri. Ben hayatımda hiç diyet yapmadım. Yapmamada gerek kalmadı. Ama hamileleilk sürecinde tam 28 kilo aldım. Yuh diyenler var duyuyorum :52: ama napıyım aldım işte :56: :40: neyse bebeğim şuan 6,5 aylık :emir_bebek: :nazar: Emziremediğimden kilolarımı veremedim yapıştılar sanki üzerime. Artık milleitn sen hala doğurmadın mı esprileri kayınvalidemin çok çirkinsin demesi üzerine sinirleirm iyice yıprandı ve 11 aralık günü akşam yemeğinde başladım diyete. Bide yanında 9lu hayat çayı düzenli olarak kullanıyorum. Ben öyle diyetisyenlerin verdiği 6 öğün yemekmiş ara meyvesiymiş bilemem ne gelemem. Ya yiyeceksin yada yemeyeceksin. Ben de kural bu.Kendimin diyetisyeniyim artık. Çok araştırma yaptım ama en güzel diyetin bence kalori hesabı yapılarak yapılacağına karar verdim. Üye oldum otomatik kalori hesaplayan bir siteye. Kaç kilo vermek istediğimden günlük almam kaloriye kadar her şeyimi hesaplıyor. Çok memnunum siteden. Kendim öğretmen olduğum için fazla hareket şansım yok eve geliyorum bebeğimde çok küçük spor yapmak için dışarıda çıkamıyorum. Dedim eve bir tane spor aleti bari alayım. Bir çok araştırmalardan sonra eliptik bisikletin çok faydalı ve çok daha fazla kalori yaktığını öğrendim.Aldım bir tane eliptik bisiklet geçen hafta. Günlük yarım saat ile başladım şuan 50 dakikaya kadar yapabiliyorum. Ayaklarım kuvvetlendi ve aşırı terletiyor spor yaparken 1 litre su içiyorum .isteyin gerisi oluyor zaten. Ben buralardaki yorumlardan güç alıyorum. Okumadığım diyet başarı öyküleri kalmadı. Sizde isteyin gerisi muhakkak olur.:49:
Sitenin adını yazar mısınız?

Back