yok canım rahatsız olmadım çünkü ben de 26 yaşındayım disk ağırlığı da çok önemli mümkünse 6 kgden aşağıya olmasın tatlım. ama çok da pahalı bişeyye gerek yok bence. intersporta girdim bir tane çıktı 649 liralık diğeri bitmiş galiba. sitenin linkini gönderisen bakarım. ama eliptik alırsan çok doğru bir karar vermiş olursun. fitnesçılarında önerdiği en güzel alet. tüm vücudu çalıştırıyormuş hemde. eşim spor salonuna gidiyorda hocası öyle demiş. hem de çok daha fazla efos sarfediyorsun. benim kardeşimde sınava girecek ALLAH yardımcınız olsun canım benim.
çok sağ ol abla cım iyi dileklerin için rabbim kardeşinizide yardımcı olsun inş. çok iyi bir puan alır ....abla cım dediğim aletin disk ağırlığı 5 kg daha da ucuz bir alet bulamadım ben şu an çalışmadığım için eşime çok fazla yük olmak istemedim sizce işimi görmez mi ......intersport sitesine ben de baktım dediğiniz gibi kaldırılmış altis ten biraz ufak ona benziyor acil zayıflamam lazım 100 milyon a bulunca sahibinden kaçırmıyım dedim ama emin olamadım şimdi abla:)cevaplarınız için ve samiyetiniz için çok teşekkürler