1 ay 9 günde 12 kilo verdim çok şükür....

• Konu Sahibi Konu Sahibi fttn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

fttn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
353
53
123
34
Zonguldak
Evet kızlar yanlış değil. Gerçekten 1 ay 9 gün gibi bir sürede 12 kilo verdim. 92.4 ile başladığım serüvenime 80.4 ile devam etmekteyim. Çok bunalmıştım kilolarımdan. Hala da öyle. Bunalımdayım diyebilirim ama eski kıyafetlerimin içine girdikçe kendime güvenim geliyor. Bu kilo meselesi ne kadar da dert bir şeymiş.
Nasıl başladığımı anlatayım. Belki biraz heveslendirir sizleri. Ben hayatımda hiç diyet yapmadım. Yapmamada gerek kalmadı. Ama hamileleilk sürecinde tam 28 kilo aldım. Yuh diyenler var duyuyorum ama napıyım aldım işte neyse bebeğim şuan 6,5 aylık Emziremediğimden kilolarımı veremedim yapıştılar sanki üzerime. Artık milleitn sen hala doğurmadın mı esprileri kayınvalidemin çok çirkinsin demesi üzerine sinirleirm iyice yıprandı ve 11 aralık günü akşam yemeğinde başladım diyete. Bide yanında 9lu hayat çayı düzenli olarak kullanıyorum. Ben öyle diyetisyenlerin verdiği 6 öğün yemekmiş ara meyvesiymiş bilemem ne gelemem. Ya yiyeceksin yada yemeyeceksin. Ben de kural bu.Kendimin diyetisyeniyim artık. Çok araştırma yaptım ama en güzel diyetin bence kalori hesabı yapılarak yapılacağına karar verdim. Üye oldum otomatik kalori hesaplayan bir siteye. Kaç kilo vermek istediğimden günlük almam kaloriye kadar her şeyimi hesaplıyor. Çok memnunum siteden. Kendim öğretmen olduğum için fazla hareket şansım yok eve geliyorum bebeğimde çok küçük spor yapmak için dışarıda çıkamıyorum. Dedim eve bir tane spor aleti bari alayım. Bir çok araştırmalardan sonra eliptik bisikletin çok faydalı ve çok daha fazla kalori yaktığını öğrendim.Aldım bir tane eliptik bisiklet geçen hafta. Günlük yarım saat ile başladım şuan 50 dakikaya kadar yapabiliyorum. Ayaklarım kuvvetlendi ve aşırı terletiyor spor yaparken 1 litre su içiyorum .isteyin gerisi oluyor zaten. Ben buralardaki yorumlardan güç alıyorum. Okumadığım diyet başarı öyküleri kalmadı. Sizde isteyin gerisi muhakkak olur.

tebriklerrrr süperrrrr bu azimle geriside gelir verirsin ayy şu çirkin sözüm ona eleştiri yapanlara ben bile sinir oldum emir bebeği de öperim biraz büyüyünce bakacak manken gibi annesi var inşallah tabi önemli olan sağlıklı olmanız bende eve bir alet almayı düşünüyordum paylaşım için teşekkürler

tebriklerrr bukadar kilo vermişken devamı gelecektir mutlaka diye düşünüyorum :) bende kalorri sayımı yapıyorum vermek istediğim 3 kilo var sadece.sitenizin adını özelden mesaj atarmısınız ? bende bi siteye üyeyimde aynımı merak ettim.

o siteyi bende istiyorum :))) bide neler yedin ne kadar yedin bunlarıda soyleyeblrmisin senı gercekten tebrık edıyorum bi laf var ama biraz kaba kaçabilir :))) azimle s....n duvarı delermiş diye cidden dogru :))) yanls anlama ltfen

Arkadaşım öncelikle tebrikler.Rica etsem bana da atar mısın linki?

tebrik ederim çok iyi bir sonuç almışsınız gerçekten. 9 lu hayat çayı hakkındaki düşünceleriniz neler? işe yarıyor mu sizce? bir de sitenin ismini bende öğrenmek istiyorum.

Tebrikler cnm:) bende suan 92 koloyum(( bebegim 15 aylik..aynen bende emziremefim ve fogumda aldığım 20 kilo aynen kaldı(diyete basliyorum, birakiyorum..off bir turlu olmuyorr 3 ay sonra meme kucultme ameliyatim war! 3 ayda 20 kilo verebilir miyim acaba:s?

Inanin yaziyi okurken cok heyecanlandim . Tebrik ediyorum maşallah kilolarin erimesinin devamini diliyorum. Rica etsem o kalori sitesinin ismini banada söyler misiniz?

bende emziriyorum 5 aylık bebeğim 13-14kg vermem lazım. o sitenin adresini ve içtiğniz çayı bana da söyleyebilirmisiniz rica etsem

Öncelikle arkadaşı tebrik ediyorum...
Arkadasinin kini bilemem ama ben kalorisepeti diye bir siteyi kullaniyorum. Tavsiye ederim çok guzel bende araliktan beri 88den 77.7 düştüm ben bebekte emziriyorum...

Diyetarkadasım.com kalori hesabı yapar
Ordada be kadar kalori almanız gerekıyo bunlar hep hesaplıyo
İsterseniz bi bakın derin
Bnde kalori hesabıyla 3 ayda 15 kılo verdim kızlar suan 66 kıloyum vermm gereken 7 kılom war ama yakıldın burda

fatsecret de çok güzel denemenizi öneririm. ben şu an sizin de tavsiyenizle ikisini de kullanıyorum

Arkadaslar bu yaziyi kim paylasti bilmiyorum burada cunku bu benim diyetim.izinsiz paylasilmis. Biraz daha ilk siralarda kendim paylastim ben bunu zaten.orada tüm sorduklarinizin cevabini yazdim. Tesekkur ederim.

Tebrikler..... sitenin adını özelden mesaj atar mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…