1 ay 9 günde 12 kilo verdim çok şükür....

• Konu Sahibi Konu Sahibi fttn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

çok sağ ol abla cım iyi dileklerin için rabbim kardeşinizide yardımcı olsun inş. çok iyi bir puan alır ....abla cım dediğim aletin disk ağırlığı 5 kg daha da ucuz bir alet bulamadım ben şu an çalışmadığım için eşime çok fazla yük olmak istemedim sizce işimi görmez mi ......intersport sitesine ben de baktım dediğiniz gibi kaldırılmış altis ten biraz ufak ona benziyor acil zayıflamam lazım 100 milyon a bulunca sahibinden kaçırmıyım dedim ama emin olamadım şimdi abla:)cevaplarınız için ve samiyetiniz için çok teşekkürler

Merhaba Öncellikle sizi tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsiniz. Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim. Diyette bugün 4.günüm 3 günden beri patates diyeti yapıyordum ama hiç kimse tavsiye etmem neredeyse mide kanaması geçirecektim. Dün akşamı zor atlattım. Bugün çok şükür iyiyim. Bende sizin gibi kalori hesaplayarak zayıflamak istiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Tek başına yapmak daha zor en azından birbirimizden destek alarak daha kolay başarabiliriz. Ben diyetime 82 kg olarak başladım. Patates diyeti yapmadan yediklerime biraz dikkat ederek 80 kg düştüm. Patates diyetinin sonunda 78.4 oldum. daha vermem gereken çok kilo var 60-58 kg olmak istiyorum. şimdiden teşekkür ederim...

ne demek canım benim. gel katıl bana sen ben diyetime devam ediyorum daha. en zon 74.5 tim bakalım 24 mart tartı günüm.kaç olacağım göreceğiz resim yüklerim yine buraya o zmaan.sadece azim ve sabır. başka bişey yok.

Çok teşekkür ederim ilginiz için İnşallah istediğimiz kiloya düşebiliriz. Bende büyük bir sabırla devam ediyorum. Ben neredeyse hergün tartılıyorum ama şimdi kendimi tutuyorum. Pazar günleri tartılmayı düşünüyorum. :))

diyete ilk başladığımda bende tartlıyordum her gün ama yanlış yapıyormuşum diyetin ilerleyen günlerinde fark ettim şimdi neredeyse ayda bir tartılyıorum ve 2 kg bile versem beni çok mutlu ediyor. sana tavsiyem en az haftada 1 tartıl derim. her gün tartılmak moral bozuyor. çünkü yediklerimiz içtiklerimiz kilolarımızı oynatabiliyor. diyette iken gram bile artsa insanın moralini bozuyor çünkü kendimden bilyiorum. o yüzden en az hafta bir tartılmakta fayda var.

kalori hesabına göre kilo vermek bencede en iyi yöntem. banada o sitenin adını yada linkini atar mısınız rica etsem

tebrik ederim çok iyi bir sonuç almışsınız gerçekten. 9 lu hayat çayı hakkındaki düşünceleriniz neler? işe yarıyor mu sizce? bir de sitenin ismini bende öğrenmek istiyorum.
bn o caydan hazir poset olanlarini kullandim. bir kutu almistim icinde 42 tane vardi. bir kutu almam hayatimin hatasi oldu. yemekten yarim saat once gunde 3 kere ictim. bazende salladim unuttum fln ama hic yememden kismadim. umudum yoktu acikcasi ac bari kalmiyim dedim o kutu bittigi gun bir ay bile olmamisti bn 7 kilo verdim. bulabilsem bida alcam ayni markadan. sonra baska bi markanin 5 li cayini aldim hc bi ise yaramadi cunku bn yine yedim

tebrik ederim :) süpersin!!! darısı başımızaa
İns cnm. Diyet yapan biri dglm ama hayatim boyunca hep kiloluydum diyet bna gore dgl baktim bu boyle gitmeyecek kalori saymaya basladim. Gunde 1200 kalori aliyorum cnm nasil isterse oyle yiyorum ama bu sayiyi koruyorum. Bazen cok yedigimde dengelemk icin ip atliyorum evde bi kerede yuruyus yaptim bugun 11.gun 2 kilo verdim aktifde degilim aksama kadar yatiyorum kilo vermk zor dgl istemk onmli

hangi site o canım çok fena gaza geldim ben de üye olucam

Evet kızlar yanlış değil. Gerçekten 1 ay 9 gün gibi bir sürede 12 kilo verdim. 92.4 ile başladığım serüvenime 80.4 ile devam etmekteyim. Çok bunalmıştım kilolarımdan. Hala da öyle. Bunalımdayım diyebilirim ama eski kıyafetlerimin içine girdikçe kendime güvenim geliyor. Bu kilo meselesi ne kadar da dert bir şeymiş.
Nasıl başladığımı anlatayım. Belki biraz heveslendirir sizleri. Ben hayatımda hiç diyet yapmadım. Yapmamada gerek kalmadı. Ama hamileleilk sürecinde tam 28 kilo aldım. Yuh diyenler var duyuyorum ama napıyım aldım işte neyse bebeğim şuan 6,5 aylık Emziremediğimden kilolarımı veremedim yapıştılar sanki üzerime. Artık milleitn sen hala doğurmadın mı esprileri kayınvalidemin çok çirkinsin demesi üzerine sinirleirm iyice yıprandı ve 11 aralık günü akşam yemeğinde başladım diyete. Bide yanında 9lu hayat çayı düzenli olarak kullanıyorum. Ben öyle diyetisyenlerin verdiği 6 öğün yemekmiş ara meyvesiymiş bilemem ne gelemem. Ya yiyeceksin yada yemeyeceksin. Ben de kural bu.Kendimin diyetisyeniyim artık. Çok araştırma yaptım ama en güzel diyetin bence kalori hesabı yapılarak yapılacağına karar verdim. Üye oldum otomatik kalori hesaplayan bir siteye. Kaç kilo vermek istediğimden günlük almam kaloriye kadar her şeyimi hesaplıyor. Çok memnunum siteden. Kendim öğretmen olduğum için fazla hareket şansım yok eve geliyorum bebeğimde çok küçük spor yapmak için dışarıda çıkamıyorum. Dedim eve bir tane spor aleti bari alayım. Bir çok araştırmalardan sonra eliptik bisikletin çok faydalı ve çok daha fazla kalori yaktığını öğrendim.Aldım bir tane eliptik bisiklet geçen hafta. Günlük yarım saat ile başladım şuan 50 dakikaya kadar yapabiliyorum. Ayaklarım kuvvetlendi ve aşırı terletiyor spor yaparken 1 litre su içiyorum .isteyin gerisi oluyor zaten. Ben buralardaki yorumlardan güç alıyorum. Okumadığım diyet başarı öyküleri kalmadı. Sizde isteyin gerisi muhakkak olur.

Canimm sanki suan kendi hikayemi okudum..hayatimiz nerdeyse ayni benimde bi bebisim var ama emziremedigim icin veremedim kilolari biraaz daha aciklarmisin mesela ozel olarak yaptiqin kurler varmi

Tebribrikler :) çok azimlisiniz umarım size o kötü yakıştırmaları yapanlar utanır biraz rica etsem bana da sitenin linkini atabilir misiniz?

canım sıtenın adını yazarmısın :)

sitenin adını ben de istiyorum.paylaşırsanız çok memnun oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…