1. aşılamada hamile kalanlar

Happy12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2014
585
318
43
arkadaslar merhaba
1.aşılamam yapıldı bugun 11. günüm 2 gündür sol kasığımda süreklı bir batma var.ve sağ ayağımada ağrı vurdu biraz biraz
sizce hamilelık var mıdır çok merak edıyorum test yapmaya da çok korkuyorum.günümede 5 gün var daha..benım gibi hisler yasayan var mı

adetın 5. günü klomen kullanmaya basladım günlük 1 tane 5 gün daha sonra yumurtalıklarım güzel büyümüs ovıtrelle çatlatma ığnesı vuruldum 36 saat sonra doktor çağırdı asılama ıçın. esın sperm verıo onu yıkama yapıolar.2 saat sürüyo daha sonra bayana enjekte edıyolar bır nevı hıç ağrısız bı ıslem 5 dk gıbı sürüyo ondan sonra 30 dk yatar sekılde bırakıyolar senı.ogün mümkün oldukça bırlıktelık ıstedı.

slm kızlar benimde bugun aşılamada 4. günüm bi sorum olacaktı bugun sabah uyandıgımda sol kasıgımda şiddetli bi sancı vardı resmen nefesimi kesti ve çok fazla rahmime dogru baskı hıssettım resmen ölecem sandım neden oldu acaba yardımcı olabilirmisiniz

bende de süreklı bır sancı var rahıme doğru baskı yapıyor.11. günüm bugun pek olmamakla bırlıkte az var. daha da 5 gün var kımıne gore sancı bebekten kımıne gore deıl net bsy yok ne yazık kı sanırım

Merhaba bende perşembe günü yaptıracağım. çok tedirginim ilk olacak çünkü. hatta hala kararsızım yaptıysam mi bilmiyorum. dr istersen yapalım dedi . bilmiyorum ne yapsam . eşim de kararsiz. bana bir akıl verin. bir de hamile kalma olasılığı nedir bilgi verirseniz sevinirim

şöyle söyliyim 1 senedır cocuk istiyoruz esımle.doktora gıttığımızde hıç bır sıkıntı olmadığını oğrekdık çok sükür esımde de bendede.doktor bana da aynı senın gıbı yumurtalıkların tam ıstedığım kıvam da dedı ıster kendın deneyebılır sın ıstersen asılama yapabılırız dedı. bende ne bılıyım denemekten ne çıkar dıye düsündüm :)ınsallah bı sıkntısı olmaz

Sıkıntı bende yumurtaliklarim çalışmıyor iğne tedavisi oluyorum yüksek dozda zorla bir tane oluşuyor. tekrar tekrar aynı sikintiyi yaşamak ağır geliyor zor geliyor .zaten bu seferde olmazsa bir daha tedavi olmayı düşünmüyorum. bitkisel kurlerden faydalanacağım

o zaman sen bence doktorunla ıyıce bı konus aklında en ufak bı endıse varsa yaptırma..bıtkısel kür bende hıç denemedım bu tutmazsa bende denemeye baslıcam ınsallah

allahım ınsallah gönlümüze göre verir.gerçekten bu çok zor bı süreçmıs etrafında hamıle gormek bebek gormek. hepımızın ınsallah sağlıklı bebıslerı olur

allahım ınsallah gönlümüze göre verir.gerçekten bu çok zor bı süreçmıs etrafında hamıle gormek bebek gormek. hepımızın ınsallah sağlıklı bebıslerı o

slm arkadaşlar, bende geçen cuma ilk aşılamamı yaptırdım, kasıkların çok ağrıyor özellikle sol tarafıma doğru, sürekli yatıyorum oturuyorum hiç iş gördürmüyor kayınvalidem ama hala çok ağrıyor, ümit etmek için de çok erken şu 10 gün bi geçse, Allah yardımız olsun hepimizin

insallah :) son 4 günüm hatta bekleme süresı 6 günüm :)
bu ay acele edıp evde test yaphmıcam bıktım artık tek çızgıden ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…