Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım 14.günüm canım hala yapamadım korkumdan testBenimde ilk asilamam 8.gün test yaptım ama negatif ısallah yükselir deger.
aslında benim de sabırlı olmam gerekirdi ama işte insan dayanamıyor, ama içimden bir ses olmadı diyor sanırım artık adeti bekleyeceğim test yapmak istemiyorumbenım 14.günüm canım hala yapamadım korkumdan test![]()
ya canım ben daha oncekı aylarda teste bakıp hep eksı olduğum ıçın korkuorm belkıde yanlıs yapıorm yapıp neyse gormem lazım ama onun artık sans getırmedığını düsünmekteyım napımaslında benim de sabırlı olmam gerekirdi ama işte insan dayanamıyor, ama içimden bir ses olmadı diyor sanırım artık adeti bekleyeceğim test yapmak istemiyorum
ya bende belırtı var ama cıdden belırtı mı onu bılmek lazım tabı...yanı bende kasık ağrısı var göğüslerımın uçları acıo ama hanı bılmıormbenim ilk aşılamam ve hiç bir belirtim yok o yüzden olmadığını düşünüyorum
işallah olumlu olur Allah isteyen herkese nasip etsin, ben de sadece hafif kasık ağrısı var o da muhtemelen adet olacağım için.bilemiyorum kısmetya bende belırtı var ama cıdden belırtı mı onu bılmek lazım tabı...yanı bende kasık ağrısı var göğüslerımın uçları acıo ama hanı bılmıorm3 günüm kaldı teste ınsallah
offf bende sanırım adet olacam sinirlerim iyice gerıldi en büyük belırtı benım ıçınişallah olumlu olur Allah isteyen herkese nasip etsin, ben de sadece hafif kasık ağrısı var o da muhtemelen adet olacağım için.bilemiyorum kısmet![]()
offf bende sanırım adet olacam sinirlerim iyice gerıldi en büyük belırtı benım ıçın![]()
merhaba arkdaşlarrrr bebişş istyorum artık.... 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım fakat sonuç negatif...pco yum ama klomenle yumurtam oluşuyor..dr aşılama öneriyorum dedi..fakat biraz daha denesem mi bilmiyorum..2 yıllık evliyiz 10 aydır deniyoruz fakat hiçbr şey yokk...korkuyoruuuuummmmmm
hsg çektirmeye de cok korkuyorum ne yapsammm...hsg de cok agrı oluyor mu
merhaba arkdaşlarrrr bebişş istyorum artık.... 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım fakat sonuç negatif...pco yum ama klomenle yumurtam oluşuyor..dr aşılama öneriyorum dedi..fakat biraz daha denesem mi bilmiyorum..2 yıllık evliyiz 10 aydır deniyoruz fakat hiçbr şey yokk...korkuyoruuuuummmmmm
hsg çektirmeye de cok korkuyorum ne yapsammm...hsg de cok agrı oluyor mu
Canım hangi testi yaptın?canım ,test yap istersen . bende aşılama olmadı,çatlatma iğnesi oldum ,ama çıktı testte