• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. aşılamada hamile kalanlar

Benimde ilk asilamam 8.gün test yaptım ama negatif ısallah yükselir deger.

aslında benim de sabırlı olmam gerekirdi ama işte insan dayanamıyor, ama içimden bir ses olmadı diyor sanırım artık adeti bekleyeceğim test yapmak istemiyorum
ya canım ben daha oncekı aylarda teste bakıp hep eksı olduğum ıçın korkuorm belkıde yanlıs yapıorm yapıp neyse gormem lazım ama onun artık sans getırmedığını düsünmekteyım napım :(

benim ilk aşılamam ve hiç bir belirtim yok o yüzden olmadığını düşünüyorum

benim ilk aşılamam ve hiç bir belirtim yok o yüzden olmadığını düşünüyorum
ya bende belırtı var ama cıdden belırtı mı onu bılmek lazım tabı...yanı bende kasık ağrısı var göğüslerımın uçları acıo ama hanı bılmıorm :(3 günüm kaldı teste ınsallah

ya bende belırtı var ama cıdden belırtı mı onu bılmek lazım tabı...yanı bende kasık ağrısı var göğüslerımın uçları acıo ama hanı bılmıorm :KK43:3 günüm kaldı teste ınsallah
işallah olumlu olur Allah isteyen herkese nasip etsin, ben de sadece hafif kasık ağrısı var o da muhtemelen adet olacağım için.bilemiyorum kısmet :(

işallah olumlu olur Allah isteyen herkese nasip etsin, ben de sadece hafif kasık ağrısı var o da muhtemelen adet olacağım için.bilemiyorum kısmet :KK43:
offf bende sanırım adet olacam sinirlerim iyice gerıldi en büyük belırtı benım ıçın :(

merhaba arkdaşlarrrr bebişş istyorum artık.... 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım fakat sonuç negatif...pco yum ama klomenle yumurtam oluşuyor..dr aşılama öneriyorum dedi..fakat biraz daha denesem mi bilmiyorum..2 yıllık evliyiz 10 aydır deniyoruz fakat hiçbr şey yokk...korkuyoruuuuummmmmm

hsg çektirmeye de cok korkuyorum ne yapsammm...hsg de cok agrı oluyor mu

merhaba arkdaşlarrrr bebişş istyorum artık.... 2 ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım fakat sonuç negatif...pco yum ama klomenle yumurtam oluşuyor..dr aşılama öneriyorum dedi..fakat biraz daha denesem mi bilmiyorum..2 yıllık evliyiz 10 aydır deniyoruz fakat hiçbr şey yokk...korkuyoruuuuummmmmm

valla bende çok korkuyodum ama yapılması gereken bir şey kafanda soru işareti olarak kalmasın.çektir kurtul ben pazartesi çektirdim.anestezi alarak kendi dr çekti.

Canım hsg biraz zor yani ama tüplerin durumunu öğrenmek için gerekli. bide tüpler kapalıysa hsg ile açılabiliyormuş.. Ben yaptırmıştır ağrılı birşey ama doktorundan anestezi isteyebilirsin

Bu arada arkadaşlar ilk aşılamada gebe olan hiç mi yok yaaa..
Bende bu perşembe aşılama oldum ama bakalım hayırlısı bugün 2. Gün hafif şiddette kasık ve bel ağrısı var ama bunların aşılama ilaçlarının yan etkisi olduğunu biliyorum... artık bekleyip görücez sonucu.

off haklısınız kızlar, hsg yi çektirip kurtulmak lazım..devlet hastanelerinde anestezi yapılmıyor değil mi??

korkunun ecele çaresi yok artıkk puuuffffff:( dr aşılama önerdi fakat hala regl olamadım benn...tüm belirtilri var ....
şiddetli gögüs ve kasık ağrım var...kollarımı bile değdiremiyorum gögüdlerimee...ne olacaksa çabuk olsa keşke dee önümüze baksak yol haritası belirlesek...

evet 1.aşılama için çok ümitlenmeyin diyorlarr ama kısmet buu Allahın işi olabilirr de hemen...Rabbim her şeyin hayırlsını versin inşallah..

Back