• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1. aşılamada hamile kalanlar

Evet canım özelde anestezi yapılıyor biliyorum.devlette yok sanırsam. Aşılama konusunda Sende çok ümitsiz olma bence adet tarihin geçti ve belirtiler devam ediyorsa inşlh hamile olabilirsin canım.. Aşılama ne zmn olmuştun?

Slm kizlar uzun zamandir girmiyordum ewet asilamam tutmadi sonuc negatif ustunden iki ay gecti ama bugun hamile oldugumu ogrendim ve cok mutluyum:KK45:yarn doktora gidecegim keseyi gormek icin bakalim artik. Darisi sizlerinde basina umarim rabbim sizi fazla bekletmez.

Şu 10 gun bir gecse demissiniz ,6yil gecmis.Simdide ben diyorum aynisini. Su 10 gun bir gecse.Eger yorumumu gorurseniz, sonucunuzu ogrenmek isterim.insaallah birsuru cocugunuz olmustur.

arkadaslar merhaba
1.aşılamam yapıldı bugun 11. günüm 2 gündür sol kasığımda süreklı bir batma var.ve sağ ayağımada ağrı vurdu biraz biraz
sizce hamilelık var mıdır çok merak edıyorum test yapmaya da çok korkuyorum.günümede 5 gün var daha..benım gibi hisler

slm arkadaşlar, bende geçen cuma ilk aşılamamı yaptırdım, kasıkların çok ağrıyor özellikle sol tarafıma doğru, sürekli yatıyorum oturuyorum hiç iş gördürmüyor kayınvalidem ama hala çok ağrıyor, ümit etmek için de çok erken şu 10 gün bi geçse, Allah yardımız olsun hepimizin
Bende dün aşılama oldum bugün 2.günüm bugün ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çok belirgin demekki yumurtlamam olmuş aşılamanın ertesi günü ve diğer günler ilişki önerdi şansı daha çok artıyormuş bu 2 hafta bana nasıl geçecek hiç Blmiorm bide benim sağ tupum kapalı rabbim yardımcımız olsun inşallah

Back