Hayırlısı olsunn canım hiç sıkma canınıı streslenmee güzel bi zamanda hayırlı sağlıklı gelsin inşallahhafta sonu gittim malesef negativ akşamına da regli oldum
Merhaba kaçıncı günündeyiz acaba naptinSelamlar hanımlar bugün nasıl hissediyorsunuz bizimle paylaşır mısınızBen bugün felaket açlık hissiyle uyandım ve baş dönmesi var arada kramplar giriyor kasıklarıma sizler nasılsınız?
Merhaba canım bugün aşılamadan sonra 7. Gündeyim sabah uyandiğimda baş dönmesi mide bulantısı vardı azcık kustum tansiyonumu ölçtüm 9 a 5 çıktı şu an biraz toparladım dinleniyorum bekli de çok stres yaptiğimdan da olabilir diyorum kendimi kandırmak istemiyorum test falan yapmadım cumartesi günü kan vereceğim onu bekliyorum sen nasılsın nasıl gidiyorMerhaba kaçıncı günündeyiz acaba naptin
Benimde asilama gününü 1 sayarsam 10 günüm bugün belirtilerim hepsi yok oldu bende ama belirtisi bilmem 6 da açım diye uyandım bide dün nokta şeklinde pıhtı gibi iç camasirimda kan vardı korktum açıkçası biraz ama devamı gelmedi arada da alt karnımda agri oluyor ama ufak çok kendimi dinlersem anlıyorum test falan yapmadım açıkçası ne hissettiğimi bilmiyorum dün oturup ağladım ya tutmadiysa diye değişik bir halim var umarım tutmuştur Rabbım kimseyi olmaması ile sınamasın isteyen herkese versin kimseyi kucağı boş bırakmasınMerhaba canım bugün aşılamadan sonra 7. Gündeyim sabah uyandiğimda baş dönmesi mide bulantısı vardı azcık kustum tansiyonumu ölçtüm 9 a 5 çıktı şu an biraz toparladım dinleniyorum bekli de çok stres yaptiğimdan da olabilir diyorum kendimi kandırmak istemiyorum test falan yapmadım cumartesi günü kan vereceğim onu bekliyorum sen nasılsın nasıl gidiyor
AminnnnBenimde asilama gününü 1 sayarsam 10 günüm bugün belirtilerim hepsi yok oldu bende ama belirtisi bilmem 6 da açım diye uyandım bide dün nokta şeklinde pıhtı gibi iç camasirimda kan vardı korktum açıkçası biraz ama devamı gelmedi arada da alt karnımda agri oluyor ama ufak çok kendimi dinlersem anlıyorum test falan yapmadım açıkçası ne hissettiğimi bilmiyorum dün oturup ağladım ya tutmadiysa diye değişik bir halim var umarım tutmuştur Rabbım kimseyi olmaması ile sınamasın isteyen herkese versin kimseyi kucağı boş bırakmasın
Amin inşallah ben hap kullanıyorum fitil vermedi bana doktorAminnnnzor zor birşeymiş ben hiç hitimal bile vermiyordum kendime ama başa gelince anladım demek ki böyle oluyormuş dedim kendi kendime belirtiye ben takılmak istemiyorum geçen ay iğne ile doğal yolla denedik bir sürü belirti vardı herkes bana hamilesin kesin dedi bildiğin geçen ay yalancı hamilelik yaşadım bu ay da çok bı belirti yok gibi sadece bugün ki baş dönmelerimi saymazsak geçen ay iğnenin 7 yada 8. Günün de benden şeffaf akıntı içerisinde kan damarları vardı ümit olmuştu ama bu ay progesteron fitilin akıntısı dışında akıntı yok halen bekleyelim bakalım inşallah herkes olumlu sonuç alır ve buraya hamileyimmmmmmm diye yazabiliriz
Canım bende 3 eylülde aşılama yaptırdım. Benimde bir anda belirtiler gitti. 8. Gün test yaptım negatif geldi. Sen baktın mıBenimde asilama gününü 1 sayarsam 10 günüm bugün belirtilerim hepsi yok oldu bende ama belirtisi bilmem 6 da açım diye uyandım bide dün nokta şeklinde pıhtı gibi iç camasirimda kan vardı korktum açıkçası biraz ama devamı gelmedi arada da alt karnımda agri oluyor ama ufak çok kendimi dinlersem anlıyorum test falan yapmadım açıkçası ne hissettiğimi bilmiyorum dün oturup ağladım ya tutmadiysa diye değişik bir halim var umarım tutmuştur Rabbım kimseyi olmaması ile sınamasın isteyen herkese versin kimseyi kucağı boş bırakmasın
hangi hastanede acabaÇok dışarıda para harcamak istemiyodum aşılamayı eğitim araştırma/üniversite hastanesinde oldum çookta ilgililer sağolsunlar. Maddi olarakta yıpranmadım ondan kafam daha rahat
HANGİ HASTANEDE YAPTIRDINIZ ACABACanım bende 3 eylülde aşılama yaptırdım. Benimde bir anda belirtiler gitti. 8. Gün test yaptım negatif geldi. Sen baktın mı
Medical parkHANGİ HASTANEDE YAPTIRDINIZ ACABA
Maalesef benimki olumsuz oldu ama umarım sızın kıolumluya çevirirCanım bende 3 eylülde aşılama yaptırdım. Benimde bir anda belirtiler gitti. 8. Gün test yaptım negatif geldi. Sen baktın mı
Umarım canım. Rabbim evlat hasretiyle sınamasın hiçbirimiziMaalesef benimki olumsuz oldu ama umarım sızın kıolumluya çevirir
Ben 10 gun aksam yaptım negatif 11 sabah yaptım ondada negatif oglende leke geldı hala leke leke tam regl olmadım beklıyorum regl olmayı ama olumsuz onu zor olsada kabullendimCanım bende 3 eylülde aşılama yaptırdım. Benimde bir anda belirtiler gitti. 8. Gün test yaptım negatif geldi. Sen baktın mı
Belki tutunma lekelenmesidir. Çoğu arkadaşımda olmuştu. Rabbim sevindirsin hepimiziBen 10 hunharca aksam yaptım negatif yaptı akşama krızlerı ufak canlı sonra 11 sabah negatif oglende leke geldım hala leke leke tam regl olmadım beklıyorum regl olmayı ama olumsuz onu zor olsada kabullendim
Amınnn Rabbım düşmanımı bile böyle bir şeyle sınamasın cok zorUmarım canım. Rabbim evlat hasretiyle sınamasın hiçbirimizi
Amin . Kesinlikle çok zorAmınnn Rabbım düşmanımı bile böyle bir şeyle sınamasın cok zor
2 kere ıdrar testı yaptım negatif cıkınca cok umıtlı degılım bugün 12 gun zaten bakalım beklıyorumBelki tutunma lekelenmesidir. Çoğu arkadaşımda olmuştu. Rabbim sevindirsin hepimizi
Zaten tutunmadan sonra pozitif oluyor ki2 kere ıdrar testı yaptım negatif cıkınca cok umıtlı degılım bugün 12 gun zaten bakalım beklıyorum
HANGİ HASTANEDE YAPTIRDINIZ ACAB
İzmir bakırçay üniv. Çiğli eğitim araştırma hastanesindehangi hastanede acaba
Evetdw leke leke regl de oldum ben hıc umıtlı degılımZaten tutunmadan sonra pozitif oluyor ki