AminnnnAynen al al şifa olsun bal olsun yarasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AminnnnAynen al al şifa olsun bal olsun yarasın
İnşallah güzel haberlerinizi alırsınız inşallahÇok sevindim adınıza darısı başımıza :)
Yine de bı doktorunla görüs canım herşeyin hayırlısı olsun inşallah bu ay olmazsa diğer aya nasip olur inşallahaşılamanın 13. günü dayanamadım kan verdim <1.20 çıktı regli olmadım hala doktor yine de gel bi bakalım dedi
çok umutlanmıştım aslında ama olmadı
İnşallah olumlu sonuçla sonuçlanırSelam kızlar bende çarşamba günü ilk asilamami oldum ve heyecanla bekliyorum. Ama çok sinir ve stres doluyum inşallah hepimiz kavuşuruz bebemize
Yıkamadan sonra hareket yoksa eğer aşılama gerçekleşti mi yine de inşallah Allah nasip eder bizde de sperm sorunu varMerhaba inşallah sizin de aşılamanız tutar bende dün oldum dua ederken beni de unutmayın olur mu? Ama benim eşimin değerleri hiç böyle değildi yıkamadan sonra hareketli 0 dı sizce tutma ihtimali var mı?
Eşimin sperm sonucuna bakabilir misiniz bizde 14 aydır deniyoruz tüm hormon testlerim iyi ama gebelik olmadı eşimde sorun var ama ne derece de bilmiyorumgayet iyi
nerden bakayım?Eşimin sperm sonucuna bakabilir misiniz bizde 14 aydır deniyoruz tüm hormon testlerim iyi ama gebelik olmadı eşimde sorun var ama ne derece de bilmiyorum
Atıyorum hemennerden bakayım?
Atıyorum hemen
canım toplam sperm sayısını falan göremedim ama hareketli sperm sayısı ve morfolojik olarak sağlıklı sperm sayısı az malesef. ultrason ve kan tahlili yapıldı mı?Atıyorum hemen
İki farklı olarak attım acaba gebeliğin oluşmama sebebi bu sperm testi mi hormonal bi sorunu yok varikosel yokcanım toplam sperm sayısını falan göremedim ama hareketli sperm sayısı ve morfolojik olarak sağlıklı sperm sayısı az malesef. ultrason ve kan tahlili yapıldı mı?
Bu arada sen gebesin buradaki herkese dua eder. Msincanım toplam sperm sayısını falan göremedim ama hareketli sperm sayısı ve morfolojik olarak sağlıklı sperm sayısı az malesef. ultrason ve kan tahlili yapıldı mı?
Bunu görmedin sanırmcanım toplam sperm sayısını falan göremedim ama hareketli sperm sayısı ve morfolojik olarak sağlıklı sperm sayısı az malesef. ultrason ve kan tahlili yapıldı mı?
kız gördüm aynı sayfa hepsi kaç kere kontrol ettim beslenme, genetik sebepler vs her sey sebep olabilir. o konuda doktor yönlendirir sizi illa ki. ama bana düsük geldi değerler. esimde varikosel olmasına rağmen bundan daha yüksekti değerleri. o yüzden doktorunuzla detaylı konusun bence.Bunu görmedin sanırm
Çok teşekkür ederizkız gördüm aynı sayfa hepsi kaç kere kontrol ettim beslenme, genetik sebepler vs her sey sebep olabilir. o konuda doktor yönlendirir sizi illa ki. ama bana düsük geldi değerler. esimde varikosel olmasına rağmen bundan daha yüksekti değerleri. o yüzden doktorunuzla detaylı konusun bence.
dua ederim tabii ki. Allah bakabilecek olan herkese nasip etsin inşallah
Varmı gelişmee canımmm?merhaba
bende 24 ağustosta ilk aşılamamı yatırdım bugün 10. günüm dayanamadım kan testi verdim 1.20 çıktı şimdide yükselir mi diye kafayı yiyorum sana tavsiyem zor biliyorum ama düşünmemeye çalış ve söylenilen gün öncesi sakın test yapma kendimizi yormaktan başka hiç birşey geçmiyor elimize inşallah pozitif sonuçlar alırız
hafta sonu gittim malesef negativ akşamına da regli oldumVarmı gelişmee canımmm?