Belki tutunma olabilir ümitsiz olma yine de inşallah dualarımız kabul olur hepimizinEvetdw leke leke regl de oldum ben hıc umıtlı degılım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki tutunma olabilir ümitsiz olma yine de inşallah dualarımız kabul olur hepimizinEvetdw leke leke regl de oldum ben hıc umıtlı degılım
InsallahBelki tutunma olabilir ümitsiz olma yine de inşallah dualarımız kabul olur hepimizin
BendeBen elendim kızlarr aşılamam tutmadıııı
Dünde regl olmam lazımdı halada olmadım
Test mı yapmiştin tutmadı diye yazmişsin yaaDünde regl olmam lazımdı halada olmadım
Kan verdim 14.günü 0,200 çıktı yok yanii ama dün regl olmam gerekiyodu olmadımda halaTest mı yapmiştin tutmadı diye yazmişsin yaa
Hım fitili bıraktın mı o da geçiktirebilirmiş doktorum bırak dedi gecikme yapar dediKan verdim 14.günü 0,200 çıktı yok yanii ama dün regl olmam gerekiyodu olmadımda hala
Perşembe son yaptım fitili cuma sabahı kan verdim zaten sonucu gördüm bidahada kullanmadımHım fitili bıraktın mı o da geçiktirebilirmiş doktorum bırak dedi gecikme yapar dedi
Merhabalar nerde ve ne kadara yaptırdınız acaba bende özelde 25 dedilerde merak ettim ne kadar fark ediliyorÇok dışarıda para harcamak istemiyodum aşılamayı eğitim araştırma/üniversite hastanesinde oldum çookta ilgililer sağolsunlar. Maddi olarakta yıpranmadım ondan kafam daha rahat
Ben izmir bakırçay üni.çiğli eğitim araştırma hast. Yani devlette oldum hiç para vermedim hastaneye , bu ay ikinci aşılamamı oldum. 2000 tl sperm yıkama ya dışrda bi labaratuvara verdim , bide ovitrelle iğneye 900 tl okadar canımMerhabalar nerde ve ne kadara yaptırdınız acaba bende özelde 25 dedilerde merak ettim ne kadar fark ediliyor
Bizde üniversite de ücret istiyor oda sanırım özel hastahanede yaptiriyoruz dedi oda verilen parada hastahaneye veriliyor oda taş çatlasa 10 bini bulur ama doktor çok ilgili değil ondan dolayı vazgeçtim prof kendisi ama ilgi yok bazen seminerlere gidiyor ve stajyer eline falan kalıyorumBen izmir bakırçay üni.çiğli eğitim araştırma hast. Yani devlette oldum hiç para vermedim hastaneye , bu ay ikinci aşılamamı oldum. 2000 tl sperm yıkama ya dışrda bi labaratuvara verdim , bide ovitrelle iğneye 900 tl okadar canım
Bende aşılamaları denedim devlette ama tüp bebeğe kalırsa iş devlette devam etmeyeceğimBizde üniversite de ücret istiyor oda sanırım özel hastahanede yaptiriyoruz dedi oda verilen parada hastahaneye veriliyor oda taş çatlasa 10 bini bulur ama doktor çok ilgili değil ondan dolayı vazgeçtim prof kendisi ama ilgi yok bazen seminerlere gidiyor ve stajyer eline falan kalıyorum
Ben de tüp bebek merkezine geçmeden yapsaydım bir kere devlette dedim de bizdekiler çok ilgisizBende aşılamaları denedim devlette ama tüp bebeğe kalırsa iş devlette devam etmeyeceğim
Bizim burdakiler ilgili de, sperm testini dışarda aşılama için hazırlatıp bi labaratuvarda sonra hastaneye götürmek gibi bi sistemleri var ne kadar sağlıklı emin değilim..Ben de tüp bebek merkezine geçmeden yapsaydım bir kere devlette dedim de bizdekiler çok ilgisiz
İşte bizde de o olmasın diye herhalde direk özel hastahanede yapıyorlar ondan ücret alınıyorBizim burdakiler ilgili de, sperm testini dışarda aşılama için hazırlatıp bi labaratuvarda sonra hastaneye götürmek gibi bi sistemleri var ne kadar sağlıklı emin değilim..