1.58 boyunda 90 kiloyum yardııım lütfen !!

Canım bende hayatım boyunca kilolu olarak büyüdüm, uzun zamandır 76'nın altına indiğimi bile hatırlamıyorum ama benim eksiğim kendime hedefler koymamak ve sporu da diyetle birlikte yapmamak oldu. Verdiğim kilolar her seferinde yağdan değil kastan gittiği için kısa sürede geri aldım kilolarımı. Hayatımda ilk defa düzenli spor yapıyorum ve öyle düzenli sporda yapabilen bir insan değildim üstelik

Acaba bendede mi.var belirtileri nasıl.mesela cunku cideen kilo.vermekte.zorlanıyorum

Canım aç kaldıgında baş ağrın oluyorsa ve sinirli oluyorsan, kilo vermekte zorluk çekiyorsan, uzun süreli açlıga dayanamıyorsan, 2 saatte bir falan acıkıyorsan hemen, özellikle tatlıya dayanamıyorsan bir de yemek yedikten sonra uykun geliyorsa insülin direnci çıkabiliyor. İnsülin direnci olan hastalarda şeker çıkmıyor o yüzden şeker baktırmak yerine insülin direnci tahlili yaptırmak lazım öyle çıkıyor.

Bende bundan sonra yuruyuşe asılabildiğimce asılıcam ayrıca abartmıyorum evde hergun dans ediyprum dun gecenin yarısı catlak gibi dans ettim nasıl terlediğimi kemiklerim nasıl ısındı anlatamam yuruyışten daha eglenceli :)))

Kesinlikle katılıyorum sana bende evde sıkıldıkça müzik açıp dans ederim hep spor niyetine :)

Bu tahlili hemen yaptırcam cunkü gecen regl olamadığım için doktora gittim oda bunun olabilceginisöyledi saglık ocagında kan verdim tahlil yaptırdım ama doktor eksik yapmışlar filan dedi bidaha yaptırcam.cunlu bazı belirtileri var bende ac kaldığımda baş.agrısı gözüm kararıyor acıktığımda tek duşündüğüm şey markete ugrayıp çikolata almak :))

Kesinlikle katılıyorum sana bende evde sıkıldıkça müzik açıp dans ederim hep spor niyetine :)

Sadece duzenli yuryuşmü yapıyorsunuz mesela egzersiz hareketleri filan yapıyormusunz

Sadece duzenli yuryuşmü yapıyorsunuz mesela egzersiz hareketleri filan yapıyormusunz

Canım egzersiz hareketlerine başladığım oldu ama çok devam edemedim, evimde egzersiz bisikleti var gün içinde yarım saat bir saat arası bisiklete biniyorum.

Canım ben ilaç kullanıyorum şimdi ama kilo verdikten sonra ilacı bile bırakıyormuşsun. Bende polikistik overde var adet düzensizliği nedeniyle de dogum kontrol hapı kullanıyorum. Bana diyetisyenim açık açık bu hastalıkla yaşamayı öğreniceksin demişti. Hastalıgı tahlil etmek çok önemli o yüzden yeme şeklini tamamen değiştirmen gerekiyor. Şekerli gıdaları tamamen kesmek gerekiyor mesela.

Canım bir de ben bugün diyet gruplarından birine başladım ilk defa forumda,motivasyon olarak iyi etkilenirim diye düşünerek. sen de başla istersen, hem destekte olur sana, sorularını merak ettiklerini ordan da sorarsın

canım diyet yapmadan,herşeyden yiyerek zayıflamak istiyorum demişsin ama bu fikri daha sonralara sakla derim.
hayatından bazı şeyleri çıkartman gerek,azda yesen etkisi oluyor işte.
çok seviyosundur bazı yemekleri ama sağlığına kavuşmak için bence bir müddet bunlardan uzak kalmak sonrada istediğin kdr yemek daha mantıklı değilmi?
zaten birkez zayıflarsan,o zayıf halını gorunce onune koysalar bile yemek isteyemeceksin.
başka spor yapmasanda yürüyüşü kesinlikle öneririm canım..
yogada onerebilirim,o da zayıflatır çok,nefesini kontrol edebilirsen gayet güzel sonuç alabilirsin(ben öyle zayıflamıştım).
bu arada antidepresan fln kullandınmı yada kullanıyomusun? onlarda aşırı aşırı çok kilo aldırıyor,çok hızlı bir şekilde hemde.
yarıda bırakma derim,kendine güven,bir amacın olsun,inşallah Rabbim yüzünü güldürür canım

Son düzenleme:

H iç antidepresan kullanmadım benim tek sıkı tım abur cuburu cok yemem aslında ama bundan sonra onlarıda kescem el mecbur artık hık diyip gitcem yakında kalbim agrımaya carpıntılarım olmaya başladı korkuyorum bişey.olcak diye iki adım koşuyumabırtısız karşıdan karsıya gecerken koşsam o kalbim nasıl atıyor anlatamam... Peki yogayı nasıl.yaptınız kursa.mı gitiniz.yada cd filan mı aldınız sabahta onu düşündüm yoga yapmayı ama kursa filan gitmem zor ..

Son düzenleme:

Gerçekten bir şeyler yapmak istersen bana yardımcı olanların sana da yardımcı olmasını sağlamak isterim.

Son düzenleme:
Peki çörek otunu nasıl kullanıcaz.ılık suya karıştırıp ac karnamı içicez

selam canım, 1 çay kaşığı çörek otu yağı onun iç üzerine su iç, yada çorbana karıştırıp içebilirisn. meyve sebze ye, şekerden uzak dur bu çok önemli. çok uyuma, ben çok uyursam geç kalkarsam hemen kilo alıyorum. spor yap, bunlar bildiğin şeylerdir zaten. kilo verme konusunda allah yardımcın olsun canım. bende 4 gündr diyet yapıyorum yaklaşık 1 buçuk kilo verdim, 2 kilo daha versem iyi olacak inşallah.en önemli şey az yemek gerçekten bu çok öenmli.

Son düzenleme:

evet canım havada sıcak kalbini zorluyosun böyle,boşver yeme sağlığından önemli mi. yesende az ye.
yogayı evde yaptım canım,bilgisayardan videolardan bir iki hareket öğrendim,sonra kendimde kattım bişiler,yarım saat fln yapıyodum çok şükür yemek yemem azalmıştı 8 kilo vermiştim 1 buçuk ayda fln.
umarım sendede işe yarar,moralini sakın düşürme,kendine güvenin sonsuz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…