canım bende 28 yaşındayım 168 boyundayım ve 91 kiloyla başladım diyete bugün 3 günüm ilk gün bişey olmadı ama bu sabah tartıda 1 kilo eksik gördüm kendimi ve umutluyum. daha önce diyetisyene gittim ve adet geçikmesi sorununu yaşayan biri olarak hormonal bozukluğumda var hemde taa 15 yaşımdan beri .. defalarca kilo aldım verdim bir ara 59 uda gördüm üstelik ama okul hayatı iş hayatı evlilik derken aldı kilolar gitti.. neyse uzatmıyım cnm benim diyetisyenden önce ne yemem gerektiğine dair bir fikrim yoktu açıkçası diyetisyenle neyi nasıl yemem gerektiğini öğrendim 1 kase çorba 2 ekmek yerine geçiyo ama malum Türk insanı olarak çorbaya bide ekmek doğrayıp yiğenlerdeniz. :) önemli olan neyi neyle yemen gerektiği o zaman farkında olmadan kilo veriyosun ..diyetisyene ünv zamanında gitmiştim ve güzel sonuç almıştım .. ama sonuçta kendini salınca gene alınıyo o kilolar ama bu sefer bende kararlıyım ...
valla 3 gündür diyetteyim ve gayet iyiyim akşamları biraz açlık çekiyorum ama oda 1 haftaya kalmıycak eminim .. ne yiyorum dersen herşeyi.. :) tatlıda yedim sucukta .. ama saatine ve yeme dengesine göre.. bir bugün abur cubur yemedim..sabah evde ne varsa peynir domates yumurta zeytin falan yedim 2 saat sonra salatalık yedim sonra öğlen 1 kase çorba ve normal salataya haşlanmış 1 tavuk göğsü. arada 3 siyah erik akşam 5 kaşık taze fasulye ve cacık .. ekmeği sadece sabah yiyorum oda 2 dilim .. gazlı içeceği çok severim kola falan ama 3 gündür o kadar midem doluki aklıma bile gelmiyo.. benimde insülün direncim var ve metobolizmam çok yavaştır.. inşallah vericez kiloları hedef 30 kilo 1 sene süre verdim kendime büyük ihtimal 3 haftadan sonra vücudum kendini kasıcak ve kilo verirken zorlanıcam ama bakalım bir yerden başlamak lazım ..herşey bir adımla başlıyo sende aklına koymuşsan başarısız olmıycağına eminim :)
kendi çapınızda gercekten cok guzel bir liste yapmışsınız.. genel olarak insanımız içine ekmek dograyarak corba içiyor ki zaten dediğiniz gibi çorbada bir ekmek :) izin verirseniz sizin bu gunluk yemek yeme programınızı uygulamak istiyorum gercekten begendim :)