• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.58 boyunda 90 kiloyum yardııım lütfen !!

Diyetisyene giderken ilk başlardada cok sıkıntı cekiyordum cunku metabolizma durmuş hiç yok yani söyle diyim benim annemde kıloludır ama metabolizması maşallah cok hızlı oldugu için 1 ayda 12 kilo ben sadece 6 kilo.verdim yani bnim 2 katım kadar kilo verdi canım annem :) metabolizma sıkıntılı benim bu konuda birşeyler yapmak istiyorum ilk önce zaten yediklerime dikkat edersem gerisi corap söküğü.gibi.gelecek.

bence senin kilo verme hızın gayet iyiymiş anormal olan anneninkisi...
zayıflar ikiye ayrılır:1) herşeyi yediği halde zayıf olanlar
2)Yediklerine dikkat ederek zayıf kalanlar...1. gruptan çok az insan vardır. herkes herşeyi yiyor ben de onlar gibi yiyerek zayıflamak istiyorum deme, etrafına bak herkes herşeyi yiyor ama onların da senden çok farkı yoktur. Allah bilir 85 kiloyum diye hava bile atıyorlardır!!!
evet diyet yapmak hele başka birinin hazırladığı diyete uymak zor gelebilir ama kendine bir yol belirlemeden kilo vermek de zordur. Sen kendini boş bırakma ne yapacağına karar ver.
Benim kendim için çözümüm arka arkaya farklı diyetler yapmak. ne bileyim canım et-kuruyemiş isterse Karatay, karbonhidrat ve araöğün isterse diyetisyen diyeti, kilo vermeyi hızlandırmak istiyorsam 1 haftalık liste diyeti...Değiştire değiştire yani...

Umarım hedefine ulaşırsın. anlaşılan yaşın da çok genç. vaz geçme
Kitap tavsiyesi: Beck diyet Çözümü, yazarı psikolog, diyet sürecinde faydalı olacaktır

Merhaba arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi tekrar yazmaktan utanıyorum durumum gercekten bu ve ben halaa birşey yapamadım.Diyetisyene de gittim ama olmadı.Her gun aynı şeyleri yemekten öğün saymaktan bıktım bırsure sonra bıraktım zaten.. Diyeti hayatına sindirmiş bir yaşam biçimi haline getren arkadaşlar siz bunu nasıl başardınız ve bunu saglamak ne kadar zamanınızı aldı?? Anlatmak istediğim ben bir kagıt parcasında yazılanlara baglı kalmak istemiyorum herşeyden yiyebilmek ve saglıklı bir şekile zayıfl am k istiyorum bunu başarabilen var mı ??? Ayrıca diyetisyenimin söylediğine göre metabolizmamda durmuş durumda nasıl hızlandırabilirim ?? yardım plisss :))

günde 3 litre su içmen lazım metabolızmanı hızlandırabılmen ıcın . ve gunde en az 1 saat yürümekte çok iyi gelıyor 1 ay ıcınde farkı göreceksin

merhaba ben bebek tedavileriyle ugrasan biriyim.fazla kilo aldigim icin simdilik tedavimede ara verdim su anda diyet yapiyorum yarin 15. gunum 3 kilo verdim ben dukan kitabini aldim ve de uyguluyorum.bence her insanin rahatlikla yapabilecegi bi diyet kendi kafamiza gore uyguladigimiz zaman bence olmuyor ben bir cok kez denedi ama dukan baska bi diyet bunda basarili olabilecegimi dusunuyorum.bende bir an once kilolardan kurtulmak istiyorum.dukan diyetini yapanlarin bulustugu bir sayfa var oradanda yazisa bilirsin,yardim alabilirsin gercekten cok etkili oluyor diger bayanlarla yazisip hem motive oluyor insan

Merhaba arkadaşlar başlıkta da söylediğim gibi tekrar yazmaktan utanıyorum durumum gercekten bu ve ben halaa birşey yapamadım.Diyetisyene de gittim ama olmadı.Her gun aynı şeyleri yemekten öğün saymaktan bıktım bırsure sonra bıraktım zaten.. Diyeti hayatına sindirmiş bir yaşam biçimi haline getren arkadaşlar siz bunu nasıl başardınız ve bunu saglamak ne kadar zamanınızı aldı?? Anlatmak istediğim ben bir kagıt parcasında yazılanlara baglı kalmak istemiyorum herşeyden yiyebilmek ve saglıklı bir şekile zayıfl am k istiyorum bunu başarabilen var mı ??? Ayrıca diyetisyenimin söylediğine göre metabolizmamda durmuş durumda nasıl hızlandırabilirim ?? yardım plisss :))

Ekmeği kes zayıfla olay bu :34:

Back