• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1.5 yıllık sevgilimin boşanmış olduğunu öğrendim.

aslhn0123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2022
23
-4
3
29
Merhaba arkadaşlar, benim 1.5 yıl devam eden bir ilişkim var ,mutlu huzurlu bana karşı aşırı ilgiliydi ilişkimizde hiç üzücü olay yaşamadık şimdiye kadar. Ta ki ben bi tesadüf sonucu daha önceden evlenip boşandığını öğrenene kadar. bunu benden hep saklamış.ona neden anlatmadın dediğimde kaybetmekten korktuğum için dedi ne olur beni affet diye hergün arayıp ağlıyor. çok seven bunu nasıl yapar kabullenemiyorum? 3 yıl sürmüş evliliği ve 20 yıl önceymiş.şuan 40 yaşında erkek arkadaşım. Siz olsanız ne yapardınız? çok yıkıldım

mesele boşanmış olması değil, boşanmak erkeğe de kadına da gayet hak ve normal. yalnız adam bu kadar temel bir konuda bile 1.5 sene yalan söylüyorsa anında bitmeli senin gözünde. tereddütsüz.
üstelik daha 26 yaşındasın 40 yaşında bir “amca” ile ne işin var allah aşkına? bu adam senin gibi yaşı küçük avları kolay yönetip yalanla kandırabildiği için peşinde.yalvarır ağlar tabii.

aksi halde şu yalanı o kadar zaman boyunca 30+ üstü bir kadına yutturamazdı kart horoz.

Son düzenleyen: Moderatör:
En kötüsüde defalarca geçmişimizle ilgili konular açıldı ve hep sorduğumda nişan atmıştık biriyle daha ciddi bişey olmadı dedi. en başında söyleseydi belki kabul edilirdi ama ben her evlilik hayalini ilk kez ikimizde kuruyoruz diye düşünürken meğer o daha önce yaşamış bunları bu kaldırılmıyor.

mesele boşanmış olması değil, boşanmak erkeğe de kadına da gayet hak ve normal. yalnız adam bu kadar temel bir konuda bile 1.5 sene yalan söylüyorsa anında bitmeli senin gözünde. tereddütsüz.
üstelik daha 26 yaşındasın 40 yaşında bir “amca” ile ne işin var allah aşkına? bu adam senin gibi yaşı küçük avları kolay yönetip yalanla kandırabildiği için peşinde.yalvarır ağlar tabii.

aksi halde şu yalanı o kadar zaman boyunca 30+ üstü bir kadına yutturamazdı kart horoz

İnsanlar geçmişleriyle barışık olmalı yaşadıklarını yok saymak olgun bir davranış değil.

Baştan konuşsaydınız nolcak yani geçmiş gitmiş. Ama böyle her işine gelmeyeni saklayacak mı.
keşke en başta anltsaydı dürüst olsaydı belki kabullenirdim şimdi ben affetswm bile güvenim gitti hep şüphe kalıcak

Merhaba arkadaşlar, benim 1.5 yıl devam eden bir ilişkim var ,mutlu huzurlu bana karşı aşırı ilgiliydi ilişkimizde hiç üzücü olay yaşamadık şimdiye kadar. Ta ki ben bi tesadüf sonucu daha önceden evlenip boşandığını öğrenene kadar. bunu benden hep saklamış.ona neden anlatmadın dediğimde kaybetmekten korktuğum için dedi ne olur beni affet diye hergün arayıp ağlıyor. çok seven bunu nasıl yapar kabullenemiyorum? 3 yıl sürmüş evliliği ve 20 yıl önceymiş.şuan 38 yaşında erkek arkadaşım. Siz olsanız ne yapardınız? çok yıkıldım
Ben cok yikilacak bir sey goremedim. Belli ki cok takintili bir insansiniz erkek arkadasinizi da korkutmussunuz, o da sizden cekincesine bu kadar normal bir olayi sizinle paylasamamis. Abarrmayin. Hayatiniza devam edin.

Ben cok yikilacak bir sey goremedim. Belli ki cok takintili bir insansiniz erkek arkadasinizi da korkutmussunuz, o da sizden cekincesine bu kadar normal bir olayi sizinle paylasamamis. Abarrmayin. Hayatiniza devam edin.
1.5 yıl herşeyiyle güvendiğim evlilik yoluna girdiğim insanın bana en başından beri yalan söylediğini bir anda başka bir yerden öğreniyorum. normal bişey mi bu ? Güven bana göre en başında gelmeli ilişkinin o kaçınca gerisi şüpheyle sürmüyor. ama asla normal bir durum değil 3 yıl sürmüş bir evlilik varmış sonuçta tamamen saklamaya hakkı yoktu.😓

Sinek küçüktür ama hep mide bulandırır. Söylediği şeylerin yalan olmadığını veya söylemediği başka şeyler de olup olmadığını nasıl bilip güveneceksiniz? 20 sene önce evlenmiş boşanmış, ya bir de 18-19 yaşında çocuğu varsa?
Benim affedip devam edebileceğim bir şey değil maalesef. Üstelik geçmişinizi hep konuşmuşsunız ve özellikle söylememiş.

ben çocuğun da vardır belki saklıyorsundur nereden bilicem dedim.o evliliğim 6 ay sürdü istanbuldan, ordunun köyüne yanı memleketine kaçarak gitmişler karısıda köyde yaşamaya alışamamış. ben 1 senelik askere gittiğimde beni terk etti dedi. askerden dönüncede boşanma davası açmış ama eski karısı gelmemiş 1.5 senede dava sürmüş.

ben çocuğun da vardır belki saklıyorsundur nereden bilicem dedim.o evliliğim 6 ay sürdü istanbuldan, ordunun köyüne yanı memleketine kaçarak gitmişler karısıda köyde yaşamaya alışamamış. ben 1 senelik askere gittiğimde beni terk etti dedi. askerden dönüncede boşanma davası açmış ama eski karısı gelmemiş 1.5 senede dava sürmüş.
Boşver kızım ya daha bekarsin ve gençsin önüne daha iyi biri çıkar çocuğun olsa adam kaç yaşında çocuğa yazık daha önünde bir sürü hayat var kendine yapma bunu

Ordu'nun koyune gidildiyse cocuk da vardir. Hesapta aileler affetsin diye ilk cocuk yapiyor ya kacarak evlenenler.
Boyle onemli mevzuda yalanla baslayan Allah bilir o gidisatin icinde kac kere daha yalanlarla devam etmistir diye dusunurdum. Ben de vaktiyle 2 yillik iliskim sonunda evlenecegim, ailelerimizin tanistigi 1 sahisla, zaten evli oldugunu kendim ogrenmem neticesinde ayrilmistim. 1 daha da hic konusmadim. Affetmedim, yanit bile vermedim.

En kötüsüde defalarca geçmişimizle ilgili konular açıldı ve hep sorduğumda nişan atmıştık biriyle daha ciddi bişey olmadı dedi. en başında söyleseydi belki kabul edilirdi ama ben her evlilik hayalini ilk kez ikimizde kuruyoruz diye düşünürken meğer o daha önce yaşamış bunları bu kaldırılmıyor.
38 yaşındaki bir adamın ilk defa sizinle mi evlilik hayali kurduğunu sandınız gerçekten?

Merhaba arkadaşlar, benim 1.5 yıl devam eden bir ilişkim var ,mutlu huzurlu bana karşı aşırı ilgiliydi ilişkimizde hiç üzücü olay yaşamadık şimdiye kadar. Ta ki ben bi tesadüf sonucu daha önceden evlenip boşandığını öğrenene kadar. bunu benden hep saklamış.ona neden anlatmadın dediğimde kaybetmekten korktuğum için dedi ne olur beni affet diye hergün arayıp ağlıyor. çok seven bunu nasıl yapar kabullenemiyorum? 3 yıl sürmüş evliliği ve 20 yıl önceymiş.şuan 38 yaşında erkek arkadaşım. Siz olsanız ne yapardınız? çok yıkıldım
Ayrılma sebebi bana göre.
Eskinki ilişkilerini anlatmak zorunda değil elbette. Ama bir evlilik geçirdiyse bunu anlatmak zorunda. Siz durup dururken sen daha önce evlendin mi diye soracak değilsin o anlatmalıydı..

Adam kaç yaşında evlenmiş 🙄 Erkek arkadaşınız çocuk damatmış bu durumda 😬 bu şekilde ani karar veren erkeklerin çok ayakları yere basmayan ,riskli davranışlara açık..aklı bir karış havada insanlar olduklarını düşünüyorum ..üstelik "gerçeği gizlemeye de eğilimli " bir adam.Bu sadece sizin bildiğiniz ortaya çıkardığınız gerçektir ...daha neler neler yaşamıştır sizin bilmediğiniz henüz öğrenmediğiniz diye düşündüm.

Ordu'nun koyune gidildiyse cocuk da vardir. Hesapta aileler affetsin diye ilk cocuk yapiyor ya kacarak evlenenler.
Boyle onemli mevzuda yalanla baslayan Allah bilir o gidisatin icinde kac kere daha yalanlarla devam etmistir diye dusunurdum. Ben de vaktiyle 2 yillik iliskim sonunda evlenecegim, ailelerimizin tanistigi 1 sahisla, zaten evli oldugunu kendim ogrenmem neticesinde ayrilmistim. 1 daha da hic konusmadim. Affetmedim, yanit bile vermedim.
sizde karadenizli misiniz ? çocuk yok ona eminim resmi belgelerden öğrendim. sizinkide kötüymüş nasıl saklamış evli olduğunu bide hiç mi anlamadınız.ah bu erkekler..

Ayrılma sebebi bana göre.
Eskinki ilişkilerini anlatmak zorunda değil elbette. Ama bir evlilik geçirdiyse bunu anlatmak zorunda. Siz durup dururken sen daha önce evlendin mi diye soracak değilsin o anlatmalıydı..
Çok doğru ki ben ona sanki içime doğmuş gibi hissetmişim gibi şakasına demiştim bide daha önce evli oluyomuşsun filan. diye şakalaştım ona rağmen söylememişti.

Back
X