- 30 Ekim 2019
- 27
- 6
- 8
- 26
- Konu Sahibi Tambiir_mavi3451
Merhabalar değerli ablalarım ve kardeşlerim. Şimdi sizlerin tecrübelerine dayanarak bi konuda yardım almak istiyorum. Ben 1.5 yılık evliyim. Eşim 30 yaşında ben ise 23 yaşındayım. Çocuğu ikimizde çok istedik evliliğimizin ilk 3 ayında falan strese girmiştik yani o derece. Sonra bekleyelim biraz dedik. Bu arada ben üniversite sınavına falan hazırlandım derken çok şükür şuan 2 tane üniversite okuyorum dışarıdan Eşim polis memuru işi çok yoğun ve stresli. İlk zamanlar doktora gidelim dedik fakat eşimin işinin yoğunluğu sebebi ile sürekli ertelemek durumunda kaldık neyse geçenlerde randevu aldık ve gittik malisef üzücü sonuclarla karşı karşıya kaldık. Bende çok şükür bişey çıkmadı fakat esimde 0 sperm dedi doktor. Sperm sayısı hiç yok 0 dedi 1 tane bile yok dedi. Bu bizi baya üzdü , baya yıprattı. Şuan bu haberi yeni aldık şaşkın şaşkın bekliyoruz ne yaparız diye. Yeni ev aldık inanın aylık 4.5 bin lira kredi ödüyoruz. Çoğunuz bilirsiniz Bahçeci tüp bebek merkezi ile görüştük. Muayene için 1000 TL istediler. Bı kaç tane daha doktor ile görüştük aynı şekilde muayene ayrı ücret , sperm testi ayrı ücret derken toplam 17.20 bin lira çıkardı geneli bize.
Şu aralar eşim benden daha çok yıprandı. İster istemez parayı nasıl topluycaz gibisinden düşünüyor insan. Birde nakit peşin istiyor her yer parayı. Taksik şansımız da yok. Eşimin ve benim ailelerim deseniz herkes kendi ekmeğinin derdinde haklı olarak. Geçenlerde birde devlet Hastanesi'nde tüp bebek tedavisinin yapıldığını duyduk araştırdık İstanbul'da 5.6 tane devlet hastanesi yapıyor fakat şartları var mesela kadın 23 den büyük olmalıymış vs. Şuan size sormak istediğim şu böyle konularda ne yapılabilir. Mesela direk tüp bebek olmadan ilaçla vs bı tedavisine bakalım istiyoruz. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Şu aralar eşim benden daha çok yıprandı. İster istemez parayı nasıl topluycaz gibisinden düşünüyor insan. Birde nakit peşin istiyor her yer parayı. Taksik şansımız da yok. Eşimin ve benim ailelerim deseniz herkes kendi ekmeğinin derdinde haklı olarak. Geçenlerde birde devlet Hastanesi'nde tüp bebek tedavisinin yapıldığını duyduk araştırdık İstanbul'da 5.6 tane devlet hastanesi yapıyor fakat şartları var mesela kadın 23 den büyük olmalıymış vs. Şuan size sormak istediğim şu böyle konularda ne yapılabilir. Mesela direk tüp bebek olmadan ilaçla vs bı tedavisine bakalım istiyoruz. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın