1,5 yıllık evliyim. Boşanmak istiyorum. Kolay mı ? Hiç değil... Ne olur akıl verin

öyleyse çalışma hayatınız olunca, bide normalden daha yoğun olursa o zaman anlayacaksın bizleri

Olay ev işerine indirgenip biskolata erkeklerine bağlandına göre konu sahibi aradığı bütün cevapları bulmuştır artık...

Eğer kocan evde seni yok saymaya devam etse, dışarı hiç çıkmamaya devam etseniz ama ev işlerinde tam bir ırgata dönüşse yine boşanmayı düşünür müsün?

beraber vakit geçirmemek, gezmemek rahatsz edici , bunlari e$inden istediginde ne cevap veriyor ?.

diger konuya gelince klasik turk erkegi,bizim evdede aynisi var bo$anmayi hiç du$unmemi$tim degi$ik bi çozu yolu olmu$
tabi ben ev hanimiyim e$imin i$ saatleride çok yogun

konu temizlik diye devam etmiş ama Maklakukla yazınca ben de tekrar baktım konuya şu kırmızılı kısım ev işlerine yardımcı olup olmamaktan çok daha büyük bir sorun aslında..

yeni evlisiniz,gençsiniz.elbette dıaşrıda birlikte vakit geçirmeniz gerekir.

ev işlerine yardım eden erkek zaten karısını yok saymıyordur ki yardım ediyordur de mi ama?
biscolata erkeklerinine bağlayan bendim o videodaki nüansı anlamamışsın sen
adam mutfakta bişeyler yapıyor sakar ama sevimli sempatik yakışıklı güler yüzlü
sevgilim mutfakta dökse saçsa da olur o videodaki çıtır gibi olacaksa

çalışmıyorum ev işlerini kendim yapıyorum
şu an mecburiyetten yatıyorum bütün işler ona bakıyo sağolsun yapıyoda
ama resmen ev dandini:)beceremiyor ,yapmamış ki hiç..pamuklara sarılıp büyütülmüş...
erkeklere küçüklükten anneleri tarafındn ufak tefek şeyleröğretilmeli
helede yemek yapmak..
çalışan kadınlarla eşleri ev işlerini yardımlaşarak yapmalı
ama çalışmayanların eşleride yeri geldiğinde işi kotarabilmeli
bizim gibi tarumar olmasın kimsenin evi:)

ben konuda 1,5 yıllık evli olup ıkıkere dışarı çıkmış olmanıza takıldım

yanı nasıl sabredıyorsunuz buna 4 yılda az bı sure değil hiçmi tanıyamadınız

insan evliliğin ilk yıllarında gezip tozmıycaksa ne zaman gezecek sonra çocukla gıdebıleceğiniz yerler kısıtlı oluyor

evliliğinizden sıkılmış olmanız çok normal çünkü evlilik gibi değilki bu hem cinsinle bıle aynı evı paylaşsan daha çok gzer daha çok şey paylaşırdın efv arkadaşlığı bile dıyemıyorum evliliğinize sen teklıf ettiğindedemi çıkmıyor dışarı

defalarca konuştum, rica ettim, tatlı dille anlattım düzelmedi. Sorun sadece ev işleri değil. Bu çok komik olur sorun olarak düşünülürse. Evde iki ayrı insan. Dışarıya çıkmayan, arkadaşlarla bir araya gelmeyen. Yani hayatımı size emekli iki insanın hayatı gibi özetleyebilirim. Tek farkımız çalışıyoruz. Akşam 7 de evde oluyoruz. Ama ben henüz 27 yaşımdayım. Dediği tek şey ben böyle mutluyum. Yıllarca gezdik, artık evde oturalım. Ama arkadaşlarıyla görüşmeye gelince koşa koşa dışarı çıkıyor. Hepsi bu.

O zaman sen çıkacaksın..
Giyin süslen püslen..
Arkadaşlarınla plan yap kadın kadına bile olsa çıkman bir süre
sonra onu rahatsız edecek göreceksin..
Haftada bir gün çık böyle haftasonu, akşam farketmez.
İş çıkışı sen yemeğini ye ben kızlarla görüscem hayatım diye ara.
Şikayet ederse de sen yaparken iyi ama değil mi de.
Hiç kavga boyutuna taşıma bile.
Evde konuşuruz canım gecikiyorum de kapat..
Merakta kalsın..
Hep aynı eşi olarak,onun istekleriyle hem mutsuz olursun.
Hem de onun değişmesi için hiç bir şey yapmamış olursun.
Ben olsam boşanmadan evvel bunu yaparım..

Ben ilk 3 ay kadar evdeyim. Ev işide, dişarda çalışmak kadar zor, hata daha zorda diye bilirim.
Yorgun olmani ankiyorum bu yüzden! Eşim eskiden hafta sonuda çalışır, eve gelincede bana yardim ederdi, Allah razi olsun. Zamanla yardimi azalsada hala ben köprünce eder sayilir.

Fakat, bu konuyu açarken sanirin epey öfkeliydiniz, çünkü böyle bir nedenden dolayi ayrilmak istemeniz normal degildir.

Evin alışverişini bile internetten yap diyen, akrabalarıma beni babamla yalnız gönderen bir adam

Evliliğimi tek başıma yürütüyor olmanın sıkıntısı sadece. Hiçbir paylaşım yok. Cinsellik hariç. Onu da istemiyorum artık.

İki haftadır bunu yapıyorum. Sen bilirsin diyor. Hiç karışmıyor.

tatlım sorun buysa evli çift kalmaz türkiyede..senin elinde alıştır biraz evi süpürhayatım de haftasonu makineyi açtır önce güzel bir kahvaltı..işiniz bitirin sonra da sinema yemek vb..yürüyüş..planı sen yap bekleme..benim eşim hiç plan yapmaz hepsini ben ayarlarım..

Sen bu düşünceleri eşinin yanında paylaşma...

Çalışınca anlarsın. İşten gelince yoruldum deyip tv nin karşısında kanepeye uzanan kocana karşılık, işten yorgun gelmiş ama ev işlerine girişip yetiştirmeye çalışan seni düşün, içerinden kocanın çay diye seslendiği anda patlarsın...

Hamileliği, doğumu, hastalığı var bunun.

O yüzden kocanı paşa gibi alıştırma. Sensiz bir kaç işin üstesinden gelebilmeyi öğrensin...

Hayat gailesi diye bir şey var. Erkekler aciz varlıklar değil, biraz ev işinden anlamaları lazım.

keşke bunları yapsa.. keşke... sanırım üstteki cevaplarımı okumadınız... teşekkür ederim yine de desteğiniz için... iyi ki var bu forum. tekrar teşekkürler

Bak eğer seni seviyorsa, yani iş yapmayıp yatıyorsa ama sana da değer verdiğini gösteriyorsa boşanmak olmaz.
ha yok hem seni hizmetçi gibi kullanıyor hemde değer vermiyorsa boşan gitsin. sevgi saygı olunca bir şekilde yürür ama bunlar olmazsa olmaz. bak annemle babam aman çocuklar için sabredelim dediler ama sevgi saygı yoktu. bir çocuk iki çocuk derken 5 kardeş olduk 2 yıl önce boşandılar olan küçük kardeşlerime oldu. yani konuyu çok uzattım ama saygı yoksa sileceksin bu hayatta. yaşlanınca hiç çekilmezler olan sana olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…