- Konu Sahibi bengunebakan
-
Konu sahibinin eşi, senin gibi biriyle evlenmeliymiş o halde
Aynı fikirdesiniz çünkü
Her bireyin 2 eli 2 ayağı varsa, diğerinin yaptığı her işi yapabilir bence
Şimdi yani bir kadın bile yok ev işi erkeğe yakışmaz diyosa
Konu sahinin eşi gibi erkekler de suç aramam ben
Bence ev işi yapmak istemeyen gitsin otelde kalsın, bay bayan fark etmez..
...:44:
tüh şimdi kocalarımız ev işi yapmıyor diye otele mi atıcaz adamları ev işi yapmayan adamla klubü
yok herkezin eşi kendine
Konu sahibinin eşi, senin gibi biriyle evlenmeliymiş o halde
Aynı fikirdesiniz çünkü
yok herkezin eşi kendine
ayrıca konu sahibinin eşiyle aynı fikirde olduğumu sanmıyorum
benim demek istediğim başka şeyler
evet babama su getirmek anneme temzilikte yardım etmek ,okuldan gelen erkek kardeşime yada yeğenime sofra hazırlamak hepsi bana öğretildi.şükürler olsun ki öğretilmiş gurur duyuyorum..ama mecburen değil kendi isteğimle öğretildi..öğretilmeseydide eminim içimden gelecekti.neden mi...? babam işten geldiğinde erke kardeşime mi sofra kurmak yakışırdı ? bana mı?....bence bana....siz erkeğe diyorsanız bu başka bir bakış açısı ozaman...
o milyonlarca kadın beim gibi esas tabuları yıkmayan kadınlardır...içgüdüsel davranışları ağır basıyordur belkide
Eşimle 4 yıl beraberlikten sonra evlendik. Sevgiliyken bencil olduğunu biliyordum ama düzelir dedim. Şimdi işler daha farklı. Aynı evde iki yabancı gibiyiz. Yemeği hazır olacak, yemek yedikten sonra TV yi açıp onu izleyecek. 1,5 yıl içinde ev alışverişleri hariç dışarı 2 kere ancak çıktık. Ev işlerine asla yardımcı değil. Ütüsü, temizliği, yemeği eksiksiz olacak. Ve ben artık çok bunaldım. Ben ne olacağım, ömrüm böyle mi sürecek? Yardım lütfen.
Benim nişanlımla hiiç böyle sen napcan ben eşşekmiyim muahappeti geçmedi..ayrıca bende erkeğe yakışmaz,erkekler yapmamalı gibi düşüncelere katılmıyorum..
neden yakışmıyomuş? ya da neden yapmıyolarmış?
böyle sınırlandırmak çok yanlış.. zaten hep bu tarz düşünceler yüzünden biçok erkek yapmak istemiyo,yanaşmıyo.. hatta bazıları erkek adam yapmaz diyo..
düşünceye bak!!!
Benim nişanlımla hiiç böyle sen napcan ben eşşekmiyim muahappeti geçmedi..
Ben uyuya kalırsam halsizsem sabah'a bulaşık kalmaz kahvaltı hazır olur.
gelir uyandırır..
Yani bu görmüşlük ,biraz enpati, biraz düşünce hayatı paşlaştığımızı bilmesi bunlar yaptırıyor adama.. Ben iş yaparken evi temizlerken bebeğim yarıdm edeyim mi koca evi tek başına temizliyorsun der , hayır bunu söylemesi yeter ..
bazı şeylerde gerekiyor..
ama doğanın kanunu gereği erkek ev temizliğiyle ilgilenmemeli
bunu daha titiz olan kadınlarımız yani bizler yapmalıyız..
bilmiyorum ben yakıştırmıyorum
kocam eline toz bezini aldığında "ben yaparım" demek gayet doğal bence..
bu doğanın kanunudur ..
kim ne derse desin...cam silen bir erkek gördüğümüzde "maşallah ne hamarat "diye sıradan mı bakıyoruz sizce.gülmüyormuyuz..ama cam silen bir bayan gördüğümüzde "maşallah ne hamarat" cümlesi tam da yerine oturmuyormu?
Eşleri değişin demedim zaten
Senin gibi düşünen biri ile evlenmeli dedim sadece
Nasıl başka şeyler ?
Anlatıyosun anlatıyosun herkes benim anladığım gibi anlıyo nedense
Sen işe girdin mi ? Ayrı eve çıktın mı ?
Şayet hem çalışıp, hem taşınma, hem ev işini tek yapıp ta hala beyime yakışmaz diyorsan helal diyeceğim de
insanın doğasının kanunu demişimdir yahu neden hemen hayvan doğasına çektiniz , elinde toz beziyle gezen dişi geyik aslan kaplanNesi doğanın kanıunu Allah aşkına doğada ellerinde toz bezi ile gezen dişi geyikler ne biliyim aslan kaplan mı var. Bu sadece erkeklerin yetiştiriliş biçimiyle toplumda kadına ve erkeğe adfedilen sıfatlarla ilgili değişmez doğa yasaları değil yani. Bir de siz evde hiç çalışmamış bir kadın iseniz çalışan kadının halinden de pek anlayacağınızı sanmıyorum. Gidin günde 12 saatinizi dışarda geçirin yollarda trafikte zamanınızı harcayın eve piliniz bitik olarak dönün de ondan sonra bakalım o toz bezini eşinizin elinde alacak enerjiniz ve mecaliniz kalacak mı çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?