1,5 yaştan sonra bebek arabası alınır mı?

Barta kulesi

Çok cahilsin, keşke ölsen
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2022
4.592
20.253
Başlığı düzeltemediğime bi tık üzüldüm

kızlar merhaba, sorumu; Bebek arabası mı yoksa globber scooter mı olarak değiştiriyorum.

Önlü arkalı ikiz bebek arabamızı kilo durumundan dolayı sattık. Koltuklar 15’e kadar taşıyordu, benim çocuklar 13’e yaklaşınca eskisi gibi konforlu olmadı sürüşümüz, elde kalmasın diye sattım.

Şimdi bir tane tek bebek için baston bebek arabamız var.

Bize bu saatten sonra bebek arabası lazım olur mu?

Her yere arabamızla gidiyoruz, bebek arabasında oturmayı da sevmiyorlar artık, son çıkmalarımızda biri oturuyorsa biri kucakta geziyordu.

Alırsam tek baston alacağım bir tane, sizce aldığıma değer mi? Gerekli mi bu saatten sonra? Yoksa 2 tane globber scooter alsam rahatça gezer miyiz? Bebeler 1,5 yaşında.

Son düzenleme:
ben 1.5 yastan sonra baston aldim iyikide aldim disardayken bi noktadan snra yurumek istemiyorlar haliyle yoruluyolar e uykusuda geliyor geriye dogru yatan bastonlar daha kullanisli hatta bi tanidigim 3.5 yasindaki kizina hala kullaniyor

ben 1.5 yastan sonra baston aldim iyikide aldim disardayken bi noktadan snra yurumek istemiyorlar haliyle yoruluyolar e uykusuda geliyor geriye dogru yatan bastonlar daha kullanisli hatta bi tanidigim 3.5 yasindaki kizina hala kullaniyor

Ya aslında o açıdan mantıklı evet ama acaba globber scooter alsam rahatça kullanabilir miyim diye de bi düşünüyorum. bizim çok dışarıya çıkma olayımız maalesef olamıyor, ikiz oldukları için anca haftasonundan haftasonuna mahalle parkına ya da markete gidiyoruz. :/

2 yaşa kadar travel bebek arabası kullandık sonra bastona geçtik. 3,5 yaşta bıraktık şart bence ayrı ayrı aldık biz hiç ikiz araba almadık. Tek çıkamazdım

Bence daha küçükler. Benim oğlan da 1.5 yaşında ve bebek arabasız bir an düşünemiyorum. Globber mantıklı ama uyku durumlarinda falan her türlü bebek arabasına ihtiyaç var.

ikiz olmalarina bisey diyemem disarida bulunma.durumu farkli olabilir ama kendi adima alisverise soyle bi dolaşmaya veya yemege caya kahveye vs gidince cok iş goruyor malum.heryerde araçla olamiyosun sehir icinde bi dolasmak istesen iki dk snra kucak istiyolar

Dışarda kalma süreniz uzun olmuyorsa scooter diyorum ben. Ebeveyn kontrollü olan oturulabilen ve scooterda olan globberdan demi scooter diyince yanlış anlaşılma olmasın sadece ayakta gidecek gibi düşünmesin fikir verenler

2 yaşa kadar travel bebek arabası kullandık sonra bastona geçtik. 3,5 yaşta bıraktık şart bence ayrı ayrı aldık biz hiç ikiz araba almadık. Tek çıkamazdım

Ben 10. aya kadar falan her gün çıkıyordum yalnız 2-3 saat parkta oturuyordum, kahve içiyordum ama hareketlenince zor oldu çıkmamız, şimdi bebek arabasında oturmak hiç istemiyorlar, arabayı en son 19 mayısta kullandık, ondan önce de sanırım 2 ay hiç kullanmadık.

Düğün ve deniz kenarında uyutma için bir araba daha alalım dedi eşim, uyuma kısmını unutmuştum dışarıya çıkınca o kadar yoruluyoruz ki, maksimum 1 saat kalabiliyoruz. Şuanki durumda bir araba daha almaya karar verdik

Ikiz olmasalardi scooter derdim ama sizin durumda sanki ikiz bebek arabasi lazim

İkiz bebek arabamız 2 taneydi, Yanyana olanı hiç kullanmadık, kullanımı zordu onu bir süre önce sattım. Önlü arkalı olanı da yarın almaya gelecekler. Daha küçükken ikiz arabası evet ama büyüdükçe taşıma konusunda sıkıntı oluyor. 1 tane baston arabamız vardı, bir tane daha almaya karar verdik

İşte bizde misafirliğe gitme yok, parka gidip geliyoruz o sırada da yürüyorlar yakın olduğu için. Alışveriş zaten yok, en son bayram alışverişine gittiğimizde kıyafet bakamadan döndük. Biz büyük şehirde olduğumuz için arabayla gidiyoruz her yere, araba çok elzem değil aslında. Sadece, eşim işten gelince konuştuk biraz, bu yaz gitmemiz gereken 4-5 düğün var. Orada uyutmak problem olacağı için bir araba daha almaya karar verdik..

Bence daha küçükler. Benim oğlan da 1.5 yaşında ve bebek arabasız bir an düşünemiyorum. Globber mantıklı ama uyku durumlarinda falan her türlü bebek arabasına ihtiyaç var.

Ya eşim de öyle söyledi. Açıkçası ben globber’ı öven influencerların etkisinde kaldım sanırım, uykuyu falan hiç düşünmedim uyku sebepli bir araba daha almaya karar verdik.

Globber kullanan bir arkadaşımla konuştuk, onu seneye erteledim, sanırım bizim için erken..

Reactions: The

Aynen aynen ondan bahsediyordum

Aslında nasıl kafama yatmıştı biliyor musun honki.. eşim “e düğüne gideceğiz bir sürü, nerede uyuyacaklar?” diye sorunca bi kendime geldim dkfk tercihimi mecburen bebek arabasından yana kullanıp, globberla buluşmak için gelecek yazı bekliyorum

düğüne gideceğiniz zaman akşam altıda yarım saatlik bir uyku sonrası gece uykusunu 11e çekersiniz 4 5 seferliğine düğün olduğu günler

düğüne gideceğiniz zaman akşam altıda yarım saatlik bir uyku sonrası gece uykusunu 11e çekersiniz 4 5 seferliğine düğün olduğu günler

öyle olmuyor bizim ya, uyku tamamen kendi isteklerine göre değişiyor :/ hele oğlan oynarken uyuyup kalıyor. Mesela 17:30-18:30 arası uyudular bugün, 21’de uyudular yine

sizin sartlarda bilemedim nekadar gerekli oldugunu. parka giderken genelde bastonu almiyorum bisikleti var benimde iterek kontrol edebildigim onla gidiyoruz veya yuruyerek. artik siz artilari eksileri dusunup karar vereceksiniz alirsanizda bir tane alin bari dursun bagajda uyku durumunda vs kullanirsiniz

Ben de globbera gözümü diktim azcik ama sonra düşünüyorum çok da önemli olmadığına kanaat getiriyorum dediğiniz gibi , belki seneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…