- 21 Aralık 2022
- 4.592
- 20.253
-
- Konu Sahibi Barta kulesi
ben 1.5 yastan sonra baston aldim iyikide aldim disardayken bi noktadan snra yurumek istemiyorlar haliyle yoruluyolar e uykusuda geliyor geriye dogru yatan bastonlar daha kullanisli hatta bi tanidigim 3.5 yasindaki kizina hala kullaniyor
ikiz olmalarina bisey diyemem disarida bulunma.durumu farkli olabilir ama kendi adima alisverise soyle bi dolaşmaya veya yemege caya kahveye vs gidince cok iş goruyor malum.heryerde araçla olamiyosun sehir icinde bi dolasmak istesen iki dk snra kucak istiyolarYa aslında o açıdan mantıklı evet ama acaba globber scooter alsam rahatça kullanabilir miyim diye de bi düşünüyorum. bizim çok dışarıya çıkma olayımız maalesef olamıyor, ikiz oldukları için anca haftasonundan haftasonuna mahalle parkına ya da markete gidiyoruz. :/
2 yaşa kadar travel bebek arabası kullandık sonra bastona geçtik. 3,5 yaşta bıraktık şart benceayrı ayrı aldık biz hiç ikiz araba almadık. Tek çıkamazdım
Ikiz olmasalardi scooter derdim ama sizin durumda sanki ikiz bebek arabasi lazim
ikiz olmalarina bisey diyemem disarida bulunma.durumu farkli olabilir ama kendi adima alisverise soyle bi dolaşmaya veya yemege caya kahveye vs gidince cok iş goruyor malum.heryerde araçla olamiyosun sehir icinde bi dolasmak istesen iki dk snra kucak istiyolar
Bence daha küçükler. Benim oğlan da 1.5 yaşında ve bebek arabasız bir an düşünemiyorum. Globber mantıklı ama uyku durumlarinda falan her türlü bebek arabasına ihtiyaç var.
Dışarda kalma süreniz uzun olmuyorsa scooter diyorum ben. Ebeveyn kontrollü olan oturulabilen ve scooterda olan globberdan demi scooter diyince yanlış anlaşılma olmasın sadece ayakta gidecek gibi düşünmesin fikir verenler
düğüne gideceğiniz zaman akşam altıda yarım saatlik bir uyku sonrası gece uykusunu 11e çekersiniz 4 5 seferliğine düğün olduğu günlerAynen aynen ondan bahsediyordum
Aslında nasıl kafama yatmıştı biliyor musun honki.. eşim “e düğüne gideceğiz bir sürü, nerede uyuyacaklar?” diye sorunca bi kendime geldim dkfk tercihimi mecburen bebek arabasından yana kullanıp, globberla buluşmak için gelecek yazı bekliyorum
düğüne gideceğiniz zaman akşam altıda yarım saatlik bir uyku sonrası gece uykusunu 11e çekersiniz 4 5 seferliğine düğün olduğu günler
Ozaman bu sene hem baston hem scooter alın seneye o scooterlar kaç milyar milyon olur bilmiyorumöyle olmuyor bizim ya, uyku tamamen kendi isteklerine göre değişiyor :/ hele oğlan oynarken uyuyup kalıyor. Mesela 17:30-18:30 arası uyudular bugün, 21’de uyudular yine
sizin sartlarda bilemedim nekadar gerekli oldugunu. parka giderken genelde bastonu almiyorum bisikleti var benimde iterek kontrol edebildigim onla gidiyoruz veya yuruyerek. artik siz artilari eksileri dusunup karar vereceksinizİşte bizde misafirliğe gitme yok, parka gidip geliyoruz o sırada da yürüyorlar yakın olduğu için. Alışveriş zaten yok, en son bayram alışverişine gittiğimizde kıyafet bakamadan döndük. Biz büyük şehirde olduğumuz için arabayla gidiyoruz her yere, araba çok elzem değil aslında. Sadece, eşim işten gelince konuştuk biraz, bu yaz gitmemiz gereken 4-5 düğün var. Orada uyutmak problem olacağı için bir araba daha almaya karar verdik..
Ozaman bu sene hem baston hem scooter alın seneye o scooterlar kaç milyar milyon olur bilmiyorum
Başka çare kalmadıSeneye 10 bin veririz herhalde ya
Bastonu alıp, globberlar için indirim kovalayacağım inşallah dkfkfkg
Ben de globbera gözümü diktim azcik ama sonra düşünüyorum çok da önemli olmadığına kanaat getiriyorumYa eşim de öyle söyledi. Açıkçası ben globber’ı öven influencerların etkisinde kaldım sanırım, uykuyu falan hiç düşünmedimuyku sebepli bir araba daha almaya karar verdik.
Globber kullanan bir arkadaşımla konuştuk, onu seneye erteledim, sanırım bizim için erken..