• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El 1.5 -3 yas MARKALI ERKEK COCUK GİYSİLERİ COGU HİC GİYİLMEMİŞTİRRR/satılmıştır.

Tamam cnm birazdan tekrar buraya yukleyecegim sen begen fiyatlari indirim yaparim urunler sifir bu arada

Bekliyorum...
24-25 numara sandalet de arıyorum. Yeni ya da temiz kullanılmış olmalı .Varsa elinizde görmek isterim...

Bekliyorum...
24-25 numara sandalet de arıyorum. Yeni ya da temiz kullanılmış olmalı .Varsa elinizde görmek isterim...

Hic kullanamadigimiz 27 no timberland var kucuk gelmisti oyle guzelki ama size buyuk gelir yine bir bakarim cnm

$Resim 500.jpg $Resim 496.jpg $Resim 494.jpg $Resim 492.jpg
Hic kullanamadigimiz 27 no timberland var kucuk gelmisti oyle guzelki ama size buyuk gelir yine bir bakarim cnm

canım yukarıda gördüklerin uc yas ve bir iki tanesi birkac kez giyildi kalanlar sıfırdır
yazlık olarak sunger bob pantolon pacaları cıkıp bermuda da oluyor ca dan almıstım haki rengi ve ccok guzel duruyor bir de yanındaki lcw cepli pantolon var

Eki Görüntüle 1104467 Eki Görüntüle 1104472 Eki Görüntüle 1104473 Eki Görüntüle 1104474

canım yukarıda gördüklerin uc yas ve bir iki tanesi birkac kez giyildi kalanlar sıfırdır
yazlık olarak sunger bob pantolon pacaları cıkıp bermuda da oluyor ca dan almıstım haki rengi ve ccok guzel duruyor bir de yanındaki lcw cepli pantolon var

pardıon sunger bob yanındaki kanz haki yesili hic giyilmedi o da mevsimlik
diger resimdeki lacivert lcw

Bunlar da güzel ama biraz agresif duruyorlar :1: .Bunların kullanım durumu ve fiyatları nedir? Pantolon belden ayarlı mı?
Ben sayfanızı taradım ama sandalet resmi yok. Yüklenmiş bir öğe de görünmüyor.
Diğer 3 yaşlardan kalanları toplu olarak ürün/fiyat bilgilendirmesiyle özelden yazarsanız sevinirim :16:
Orta yolu bulursak toplu almak istiyorum.

Son düzenleme:
Su an tlf dan yazıyorum birazdan bilg dan bağlanıp yazacağım
CNm burdan Cvp veremedim

Bunlar da güzel ama biraz agresif duruyorlar :1: .Bunların kullanım durumu ve fiyatları nedir? Pantolon belden ayarlı mı?
Ben sayfanızı taradım ama sandalet resmi yok. Yüklenmiş bir öğe de görünmüyor.
Diğer 3 yaşlardan kalanları toplu olarak ürün/fiyat bilgilendirmesiyle özelden yazarsanız sevinirim :16:
Orta yolu bulursak toplu almak istiyorum.

Tamam CNm birazdan özelden kalanlar ve fiyatları yazarım
Pantolonların hepsi belden ayarlidir sandaletin resmi yok kıymamıştım 27 No uygunsa sana koyarım cnm

Back