• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1-2yaş bebe anneleri gelin toplaşalım :)

Benım çocukların Burcu ne acaba. Söyledıler amaa unuttum. Ilgim yok burçlara.
29 eylul 6 kasım 16 aralık.
Bılıyormusumız.
Yengeç varmı çocuklarımda merak ettım.
Haziran temmuz dogumlu olmasi lazim yengec olmasi icin :)))

Benımde 17 aylık duzeltılmiş 15 aylık kızım var. Bırde 3 yaşında kızım var. Bırdeeee 8 yaşında oğlum var.
3 çocukla şen şakrak ve çok yorucu günlerimiz geçiyor.
Günaydın herkese.
Maşallah maşallah Rabbim bağışlasın :)
Benimde 18aylık bir oğlum var :)

Kızlar :halay:
Nasıl oyunlar oynuyorsunuz kuzularınızla

Biz ev tipi kaydırak aldik Salih ona bayiliyor gunde 500 kere kayiyor :D topla oynamayı çok seviyor. Çamaşır sepetine basket yapıyor. Tencere tava caydanlik ne bulursa oynuyor. Şarkı açıp dans ediyoruz onu da çok seviyor.

Siz neler yapıyorsunuz :KK68:

Biz ev tipi kaydırak aldik Salih ona bayiliyor gunde 500 kere kayiyor :KK70: topla oynamayı çok seviyor. Çamaşır sepetine basket yapıyor. Tencere tava caydanlik ne bulursa oynuyor. Şarkı açıp dans ediyoruz onu da çok seviyor.

Siz neler yapıyorsunuz :KK68:
Aaa çok mantıklı kayırak:-)
En sevdiğiniz şey şarkı bizimdeb
Birlikte yemek tatlı yapıyoruz.
Montessori etkinlikleri ini yapmaya çalışıyoruz :)

11 sene sonra bi delilik yaptım :) küçük kızım 13 büyük kızım 14 yaşında :KK200: paşam 15 aylık :anne: çok zorluyor beni ama çok tatlı :nazar: uykusuz geceler , bitemeyen yemekler , bardakta soğuyan çaylar , lekeli tşörtler , rahatça alınamayan duşlar , yarımyamalak taranan saçlar , :halay: oy oy :KK47: genede şükürler olsun RABBİME :KK200::nazar:

11 sene sonra bi delilik yaptım :) küçük kızım 13 büyük kızım 14 yaşında :KK200: paşam 15 aylık :anne: çok zorluyor beni ama çok tatlı :nazar: uykusuz geceler , bitemeyen yemekler , bardakta soğuyan çaylar , lekeli tşörtler , rahatça alınamayan duşlar , yarımyamalak taranan saçlar , :halay: oy oy :KK47: genede şükürler olsun RABBİME :KK200::nazar:
Annelik delilik :)
Rabbim bağışlasın yavrularını:)iyi yapmışdın kardeş en güzel şey :KK200:

Selam kizlar benim 17 aylik oglusum var ama cok huysuz hep mizmiz oyuncaklariyla en cok 5 dk oynar sonra surekli vizviz uyku deseniz ne gece ne gunduz duzenli uykusu yok cok zor bi bebis yani coook Allah saglik versin hepsine ;)

Back