1-2yaş bebe anneleri gelin toplaşalım :)

Benım çocukların Burcu ne acaba. Söyledıler amaa unuttum. Ilgim yok burçlara.
29 eylul 6 kasım 16 aralık.
Bılıyormusumız.
Yengeç varmı çocuklarımda merak ettım.
Haziran temmuz dogumlu olmasi lazim yengec olmasi icin :)))

Benımde 17 aylık duzeltılmiş 15 aylık kızım var. Bırde 3 yaşında kızım var. Bırdeeee 8 yaşında oğlum var.
3 çocukla şen şakrak ve çok yorucu günlerimiz geçiyor.
Günaydın herkese.
Maşallah maşallah Rabbim bağışlasın :)
Benimde 18aylık bir oğlum var :)

Kızlar :halay:
Nasıl oyunlar oynuyorsunuz kuzularınızla

Biz ev tipi kaydırak aldik Salih ona bayiliyor gunde 500 kere kayiyor :KK70: topla oynamayı çok seviyor. Çamaşır sepetine basket yapıyor. Tencere tava caydanlik ne bulursa oynuyor. Şarkı açıp dans ediyoruz onu da çok seviyor.

Siz neler yapıyorsunuz :KK68:

Biz ev tipi kaydırak aldik Salih ona bayiliyor gunde 500 kere kayiyor :KK70: topla oynamayı çok seviyor. Çamaşır sepetine basket yapıyor. Tencere tava caydanlik ne bulursa oynuyor. Şarkı açıp dans ediyoruz onu da çok seviyor.

Siz neler yapıyorsunuz :KK68:
Aaa çok mantıklı kayırak:-)
En sevdiğiniz şey şarkı bizimdeb
Birlikte yemek tatlı yapıyoruz.
Montessori etkinlikleri ini yapmaya çalışıyoruz :)

11 sene sonra bi delilik yaptım :) küçük kızım 13 büyük kızım 14 yaşında :KK200: paşam 15 aylık :anne: çok zorluyor beni ama çok tatlı :nazar: uykusuz geceler , bitemeyen yemekler , bardakta soğuyan çaylar , lekeli tşörtler , rahatça alınamayan duşlar , yarımyamalak taranan saçlar , :halay: oy oy :KK47: genede şükürler olsun RABBİME :KK200::nazar:

11 sene sonra bi delilik yaptım :) küçük kızım 13 büyük kızım 14 yaşında :KK200: paşam 15 aylık :anne: çok zorluyor beni ama çok tatlı :nazar: uykusuz geceler , bitemeyen yemekler , bardakta soğuyan çaylar , lekeli tşörtler , rahatça alınamayan duşlar , yarımyamalak taranan saçlar , :halay: oy oy :KK47: genede şükürler olsun RABBİME :KK200::nazar:
Annelik delilik :)
Rabbim bağışlasın yavrularını:)iyi yapmışdın kardeş en güzel şey :KK200:

Kizlar mrb benimde 13aylik bi oglum var uyku duzeni cok bozuk gunduz tek uyku bile zor uyuyo bazen

Selam kizlar benim 17 aylik oglusum var ama cok huysuz hep mizmiz oyuncaklariyla en cok 5 dk oynar sonra surekli vizviz uyku deseniz ne gece ne gunduz duzenli uykusu yok cok zor bi bebis yani coook Allah saglik versin hepsine :KK66:

X