- 18 Ocak 2012
- 8.284
- 3.937
- 448
- Konu Sahibi Sarisekerannesi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
devamı gelicek inşallah
İnanın cok isteyen oldu o zaman kimsenin hakkı yenmesin çekilis yapıyım çıkan isme yollıyım
ne kusutu estahfitullah demek o arkadasa nasipmis boyle bir sey dusunup te paylasmaniz cok guzel bisey Allah razi olsunDiğer arkadaşlar lütfen kusura bakmayın.gercekten çekilis yaptık kızım cekti bu arkadas cıktı.yine vericeklerim olursa.aizlere özel mesaj atarım
ne kusuru estahfirullah .nedemek o arkadasa nasipmis boyle br sey dusunup te paylasmaniz cok guzel bisey Allah razi olsun
yürekten tebrik ederim siziihtiyacı olan birine ücretsiz vericem.kızım kocaman oldu bebek düşünüyorduk saklamıstım.şimdi vazgectik ihtiyacı olan birine yollıycam bunları...şimdiden iyi günlerde kullanılmasını dilerim..Eki Görüntüle 1721868 Eki Görüntüle 1721869 Eki Görüntüle 1721870 Eki Görüntüle 1721871
Masallah cok hayirli bi is yapiyorsunuzihtiyacı olan birine ücretsiz vericem.kızım kocaman oldu bebek düşünüyorduk saklamıstım.şimdi vazgectik ihtiyacı olan birine yollıycam bunları...şimdiden iyi günlerde kullanılmasını dilerim..Eki Görüntüle 1721868 Eki Görüntüle 1721869 Eki Görüntüle 1721870 Eki Görüntüle 1721871
yürekten tebrik ederim sizi
inanın benim annemde yıllardır verir hep konsulara baktım ki o komsuların durumu benden iyi belediyeye vermeye başladım.belediyeyi aradım artık alamıycaklarını ihtiyac sahiplerinin eşyaları beğenmediğini söylediler.dedim böyle düşünüyorlarsa ihtiyacları yoktur öylece duruyordu ayırdıklarım.eskiden bırda böyle açilan bir iki. Konu geldi aklıma konuyu actim.çok isteyen oldu hak gwçmesin diye tüm isimleri yazdım çekilis yaptım onuda kızıma cektirdim.elif arkadaşim cıktı.güle güle giysin bebişi.inşallah kücülenleri iz oldukca başka bebekleride sevindiriceğiz..Masallah cok hayirli bi is yapiyorsunuz