Bebek İkinci El 1-2 yaş kız bebek ayakkabı ve çorap ayakkabı arıyorum

zkatlav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2014
62
2
28
34
İstanbul
6aylık kız Yeğenim için giyilmemiş ya da çok yıpranmamış 1-2 yaş ayakkabı ve çorap ayakkabı arıyorum.

bende var ama numara belirtseniz daha iyi olur, örneğin 21 numaramız spor ayakkabı, 22 yazlık gibi

Merhaba... biliyorsunuz bebek ve çocuk ayakları çok çabuk büyüyor ve ayakkabıya verilen paralar çabucak geçersiz oluyor :) benim yeğenim şu an 6 aylık. ben de onu ziyarete giderken götüreyim dedim. 1 yaşa uygun yazlık , 1.5- 2 yaşa uygun kışlık diye düşündüm ama numara bilemedim ki :)
bende var ama numara belirtseniz daha iyi olur, örneğin 21 numaramız spor ayakkabı, 22 yazlık gibi

IMG-20150104-WA0025.jpeg
45 tl piril pirildir yalnizca evde giyildi bi kac keZ

teşekkür ederim ama biraz pahalı geldi. tabii yenisi çok daha pahalı biliyorum ama... 1-2 gün gelen tekliflere bakayım sonra değerlendiririm. teşekkürler yeniden

konu ma bakabilirsiniz eğer beğendikleriniz olursa fiyatta anlaşabiliriz ayrıca çoraplarda var hiç giyilmemiş 1 yaş için isterseniz onalrında resimlerini koyarım kilotlu çorapta var 2-3 çift kdar.

teşekkür ederim ama biraz pahalı geldi. tabii yenisi çok daha pahalı biliyorum ama... 1-2 gün gelen tekliflere bakayım sonra değerlendiririm. teşekkürler yeniden

konu ma bakabilirsiniz eğer beğendikleriniz olursa fiyatta anlaşabiliriz ayrıca çoraplarda var hiç giyilmemiş 1 yaş için isterseniz onalrında resimlerini koyarım kilotlu çorapta var 2-3 çift kdar.

Back