Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El1-2 yaş kız bebek ayakkabı ve çorap ayakkabı arıyorum
Merhaba... biliyorsunuz bebek ve çocuk ayakları çok çabuk büyüyor ve ayakkabıya verilen paralar çabucak geçersiz oluyor :) benim yeğenim şu an 6 aylık. ben de onu ziyarete giderken götüreyim dedim. 1 yaşa uygun yazlık , 1.5- 2 yaşa uygun kışlık diye düşündüm ama numara bilemedim ki :)
teşekkür ederim ama biraz pahalı geldi. tabii yenisi çok daha pahalı biliyorum ama... 1-2 gün gelen tekliflere bakayım sonra değerlendiririm. teşekkürler yeniden
konu ma bakabilirsiniz eğer beğendikleriniz olursa fiyatta anlaşabiliriz ayrıca çoraplarda var hiç giyilmemiş 1 yaş için isterseniz onalrında resimlerini koyarım kilotlu çorapta var 2-3 çift kdar.
teşekkür ederim ama biraz pahalı geldi. tabii yenisi çok daha pahalı biliyorum ama... 1-2 gün gelen tekliflere bakayım sonra değerlendiririm. teşekkürler yeniden
konu ma bakabilirsiniz eğer beğendikleriniz olursa fiyatta anlaşabiliriz ayrıca çoraplarda var hiç giyilmemiş 1 yaş için isterseniz onalrında resimlerini koyarım kilotlu çorapta var 2-3 çift kdar.