1-2 Ayda 7 kilo aldım ilgilenenler baksın :)

prozac arkadalar bu ilaç depreson ilacı her vücutta aynı tepkiyi göstermiyor benm iki arkadaşım kullandı birinin iştahını aştı çok kilo aldı 110 kiloya kadar çıktı diğer arkadaşımda sürekli zayıflıyor tabiri caizse çöğe döndü bu ilaçları kullanmanızı tavsiye etmem depresyon ilaçları bağışıklık sisteminin dengesini bozuyor bir süre sonra dengeler değişiyor bir sürü hastalığın başlyıcısı oluyorr
bende çok zayıfım boyum 1 68 ama 48 kilodayım kilo almak iyi ve dengeli beslenmekten geçiyor malesef bizde bu dengeli beslenme olmadığı için birde metebolizmanız çok hızlı çalışıyorsa elbette yakıyordur dert etmeyin evlenince o kilolar açığa çıkıyor sonrada verme derdine düşyorsunuz

kimseyi takmayın kafanıza nasılsa alırsınız acele edipte kendinizi depresanlara bağlı biri yapayın sonuçları çok tehlikeli tecrübeli biri olarak sizle paylaşmak istedim:50::50::50:

vuslat haklısın ama hem prozac hem prakten ilaç etkiledimi seni çünkü genelde depresan kullanırken başka bir ilaç çok gerekmedikçe kullanmayın diyolar..

arkadaşlar zaten bende prozac kullanın demiyorum :) zaten bu ilaç doktor kontrolünde veriliyor yan eğer ihtiyacınız varsa alırsnız ama buraya yazmak istedim etkisi olmuşmudur olmamışmıdır bilemiycem. ama 47ninde üstüne çıkamıyorum of 55 falan olmak istiyorum :) artık yaz geliyor bikinilerde iskeletor olmamamız lazım kızlarrrrrrrrr :) çalışmaya devam azimliyizz başarıcazzzz :):9:

aranızda sigara kullanan var mı varsa kilo almak istiyorlarsa önce onu bıraksınlar bırakınca kilo nasıl alınıyor görüceksiniz bizzat ben şuan da yaşıyorum...:nazar:

Bende o şuruptan kullanıyorum 1 ay oldu hatta dün bitti yenisini aldım gidip.
Bende en başlarda çok uyku yapıyordu okulda falan hep uyuyordum ama alıştım artık etkisi yok.
Kilomda ilacı kullanmadan önce 42-43 civarındaydı şimdi 48 oldum.
Aslında ilacı kullanmadan önce yemek yememe gibi bi sorunum yoktu ama şimdi daha çok acıkıyorum daha çok yiyorum.
Birde geceleri yatmadan önce pekmezli süt içiyorum
Tadı berbat ama yapcak bişey yok yaza kadar kilo almam lazım biraz daha :)

benimde almam gerek 1 ay sonra düğünüm var 47 kiloyum boy 1,60. 52 kilo olmam lazım.eczaneye gittim bana milupanın bir tozunuverdi Lp-drink adı.suya karıştırıp iç dedi aynı bebek maması gibi.bakalım bi faydası olcakmı:(((

PROZAC mıı ?? işte doktora gidiyorsunuz size kilo için prozac veriyorlar bunlara doktor denmesi için bin şahit ister !!!! çokk kızıyorum yaaaaaa :20::20:

arkadaşlar zaten bende prozac kullanın demiyorum :) zaten bu ilaç doktor kontrolünde veriliyor yan eğer ihtiyacınız varsa alırsnız ama buraya yazmak istedim etkisi olmuşmudur olmamışmıdır bilemiycem. ama 47ninde üstüne çıkamıyorum of 55 falan olmak istiyorum :) artık yaz geliyor bikinilerde iskeletor olmamamız lazım kızlarrrrrrrrr :) çalışmaya devam azimliyizz başarıcazzzz :):9:

Allah aşkına doktor kontrolünde deme şuna canım yaaa !!! hangi doktordan bahsediyorsun sen.. kendi alanı dışında olan bi doktor sadece kilo konusunda etkisi var diye (ki oda kişiden kişiye göre değişir) antidepresan veriyorr hastalarına ve bu doktor kontrolunde oyle mi? biraz mantık yaa birazcık
PS: bu arada sinirlendiğim sadece bu ilacı veren doktorlar!!..

cok güzel söylemişsin de cnm dolu dolu yemek yesem ben de kilo alacağımı biliyorum zaten ama asıl iş bu kadar yemeği miden bulanmadan iştahla yemek!msl benim karnımın kazınıyor ama yemek yemek istemiyorum hiç,yemek yemek ölüm geliyor zorla koyuyorum ağzıma 3 5 lokma cok zorlayınca da midem bulanıyor zaten böyle bir kısır döngü işte...
bir de senin yaşından dolayı da olabilir bu durum çünkü ben kendimi bildim bileli zayıftım bir tek lise sonda 17 18 yaşlarında 10 kilo birden almıştım.sonradan tabi hoop gitti o kilolar:(
o dönem max kiloya ulasıldığı dönem oluyor genellkle...

ben 45 kiloydum ünv den yeni mezun olduğumda şuan 57 kiloyum :nazar: işin sırrına gelince dekort adlı bi hap kullandım 1 ay kullandım günde iki tane aldım genelde herkes zararlı dedi ama kimseyi dinlemedim kullandım ve çok şükür şu an gayet memnunum ikinci ayda kilo almaya başladım ve 1 yıl oldu iştahım gayet iyi 55 in altına düşmüyorum hiç

Merhaba arkadaşlar

Ben 1.70 boyundayım 24 yaşındayım ve kilom 50 idi. Nasıl kilolu insanlar tartılmaya korkar ya. ben de aynen öyleydim. her tartılmamda daha zayıf çıkacağım diye korkardım.

özel bir çabam olmadı ama son bir ay içinde 4 kilo gibi bir artışım oldu. İştahı olmayan arkadaşlarıma da şöyle bir tavsiyede bulunabilirim. Yaz geldi hertaraf yeşillendi bol bol açık havaya çıkın. nefes alıp verme egzersi yapın. üşenmeyin canınızın çektiği şeyleri yapıp yiyin. Kimsenin önünüze tabak koymasını beklemeyin. Farklı şeyler deneyin tadın. Ayrıca birden bire şuan yediğinizden fazlasını yemeğe çalışmayın. hergün bir kaşık daha fazla koyun tabağınıza. Hem bu şekilde mideniz bulanmaz, hem de mideniz büyür. her geçen gün daha fazla yeme ihtiyacı hissedersiniz. Ayrıca yemek esnasında çok su içmeyin. Daha az yiyip tok hissetmenize ve zayıflamanıza neden olur. Mümkün olduğu kadar erken kalkın. Geç kalktığınızda gün içinde sadece ihtiyacınız kadar yersiniz. Erken kalktığınızda temiz camınızı açıp temiz hava alın ve kahvaltı hazırlamaya başlayın. Bence etkisini 1 hafta içinde göreceksiniz.

Allah aşkına doktor kontrolünde deme şuna canım yaaa !!! hangi doktordan bahsediyorsun sen.. kendi alanı dışında olan bi doktor sadece kilo konusunda etkisi var diye (ki oda kişiden kişiye göre değişir) antidepresan veriyorr hastalarına ve bu doktor kontrolunde oyle mi? biraz mantık yaa birazcık
PS: bu arada sinirlendiğim sadece bu ilacı veren doktorlar!!..

arkadaşım bana zaten doktor kilo almak mıı istiyosun hmmm tamam sana bir prozac vereyim demedi herhalde öle bişey olablr mi :D prozac piskolojik bir ilaçtır bni daha rahatlatması için verdi benim oraya bunu yazmamın sebebi piskolojik ilaçlarda kilo aldırabiliyormuş belki etkisi olmuş olblr die yazdım...

merhaba kızlar.. paylaşımınıızı okudum dekort adlı hap bildiğim kadarı ile sinir hapı değilmi eczaneler reçetesiz veriyormu.. bende malesef 45 kiloyum evliyim 2 senelik gerçekten çok sinir bozucu pantolonlarım bol geliyo doldurmuyo bile pskolojim bozuldu aynalara küstüm resmen .. o hap gerçekten ise yarıyorsa kullanıcam ..
dekrt hapını kullanan arkadasım biraz bilgi verirmisin ne işe yarıyor yan etkisi falan varmı

Back
X