Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaş doğru diyor kilo almak isteyenler bunu uygulasın biraz sağlıksız ama bende bir zamanlar çok ama çok zayıftım gerçi şimdi de 47 kiloyum hala çok zayıfım geceleyin ekmek arası bir şeyler makarna yiyordum zar zor kilo aldım eczanelerden satılan iştah şurupları felan hikaye gerçi ortaokul ve liseye giderken annem yakın bir eczacı vardı tanıdıgımız çok zayıf oldugum için şurup vs.. varmı diye sormuştu o da anneme öyle bir kızmıştı ki ne yapacaksın kilo aldırıp bırak zayıf kaldın çünkü çocukları obezdi :)) birde şunu unutmayın yaş ilerledikçe biraz olsun kilo alınıyor metebolizma eskisi gibi hızlı çalışmıyor
Kizlar bende hic kilo alamazdim..bekar iken pantalonlarimin içine kalin içlik giyerdim ki güzel şişman durayim diye..temmuz ağustos aylarında bile o içlik içimden cikmazdi genclik iste..evledim doğum yaptim yine alamadim kilo...hamileyken aldiklarim bile bir kaç aya kalmaz giderdi..çok üzülürdüm..giydigim hiçbirşey yakismiyor diye..icmedigim surup kalmadi..prakten,supradyn neler neler..hic biri ise yaramadi..taa..ki remeronu kesfedene kadar..remeron aslında uyku ilaci..ilk önce biraz tedirgindim birşey olur mu diye..ama yapacak yoktu..tek sansim di remeron..aldim denemeye karar verdim..samimi söylüyorum ben böyle bir ilaç görmedim..içtikten yarim saat sonra mutfağa koşturan bir ilaç bu...ilk basta bu kadar cabuk etki edeceğini tahmin etmedim..gözünüz kapali bir şekilde ne bulursaniz yiyorsunuz..veee ben remeron ile uç veya dört ayda tam 10 kilo aldim görenler sasiriyordu ne olmuşsun sen boyle diye..tabi ki gerçeği hic bir zaman bilmediler.. kilo almak isteyenlere sidettle tavsiye ederim..bana dua edersiniz..yanliz gelelim eksi yönlerine.. İlk zaman çok uyku yapiyor..bir hafta sersem gibi dolasirsiniz..basinizi kaldiramazsiniz..çocuklu arkadaşlara tavsiye etmem..illa ki yaninda birisi olması lazim yardimci..ilk baslarken ceyrek icin..bir kac gun sonra yarim...bir tane hic icmedim ben..ama bir hafta sonra bünye alisiyor..gerisi zaten güzel
Evet bencede kesinlikle kilo almak isteyenler PRAKTEN kullansin. O kadar tahlil yaptirdim çok şükür hic bise çıkmadi bende bu yola başvurdum 1.62 boyum ve 39 kiloydum bu ilaci düzenli olarak kullandim ilk baslarda uyuku veriyo ilk 2 gun ama daha sonra bu olmuyo şuan 46 kilo oldum ve inanin 2 beden büyüdüm. O kadar cok fark ettik ki kullanmaya devam ilaci istedigim kiloya gelince de bırakıcam tabi doktor kontrolü altinda kullaniyorum
arkadaş doğru diyor kilo almak isteyenler bunu uygulasın biraz sağlıksız ama bende bir zamanlar çok ama çok zayıftım gerçi şimdi de 47 kiloyum hala çok zayıfım geceleyin ekmek arası bir şeyler makarna yiyordum zar zor kilo aldım eczanelerden satılan iştah şurupları felan hikaye gerçi ortaokul ve liseye giderken annem yakın bir eczacı vardı tanıdıgımız çok zayıf oldugum için şurup vs.. varmı diye sormuştu o da anneme öyle bir kızmıştı ki ne yapacaksın kilo aldırıp bırak zayıf kaldın çünkü çocukları obezdi :)) birde şunu unutmayın yaş ilerledikçe biraz olsun kilo alınıyor metebolizma eskisi gibi hızlı çalışmıyor
Kızlar benimde problemim aynıydı 1.62 boyum ve 49 kiloydum bende birçok yöntem denedim istedigim kiloya ulasamamıstım birde bacaklarımda kaşıntı vardı dr gittim bana atarax verdi sakinleştirici olarak bilinir esasında ama aynı zamanda alarji için çok etkiliymiş dr dediki hatta çocuklar bile kullanıyo hem iştahınida açar dedi ve kullanmaya başladığım an kilo almayada başladım sonuç 55 kiloyum iştahımda açık ve kaşıntımda geçti tabi bünyeye görede degisebilir birde bende yatarken hep biseyler yemege calısıyorum