- Konu Sahibi digital.girl
1.5 az deilmi ya.) bn bi sitede okudum bi cocuk 1 ayda 15kilo aldm dior ne kadr doqru bilemicm.d bn 52 53 olsam yeter su an 44um.)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynı sey bndede oluor canım hmn midem bulanmaya baslıor ama direk cok yemeye baslama günden güne arttr öle faydası olabilir, ben her qece yatmadan önce süt içmeye basladım faydası olur die.)
Haklısın belkide bn birden yükleniyorum ondan oluyor ,, tavsiyene uyucam tşkr ederm...=)
arkadaşlar zaten bende prozac kullanın demiyorum :) zaten bu ilaç doktor kontrolünde veriliyor yan eğer ihtiyacınız varsa alırsnız ama buraya yazmak istedim etkisi olmuşmudur olmamışmıdır bilemiycem. ama 47ninde üstüne çıkamıyorum of 55 falan olmak istiyorum :) artık yaz geliyor bikinilerde iskeletor olmamamız lazım kızlarrrrrrrrr :) çalışmaya devam azimliyizz başarıcazzzz :)![]()
Allah aşkına doktor kontrolünde deme şuna canım yaaa !!! hangi doktordan bahsediyorsun sen.. kendi alanı dışında olan bi doktor sadece kilo konusunda etkisi var diye (ki oda kişiden kişiye göre değişir) antidepresan veriyorr hastalarına ve bu doktor kontrolunde oyle mi? biraz mantık yaa birazcık
PS: bu arada sinirlendiğim sadece bu ilacı veren doktorlar!!..