- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
- 133
günaydın :) duydum duydum sizi yemedim akşam sadece mantar yemeğim vardı yemek yedim, sabahta tam tahılı ekmeğimle tost, yumurta yiyyemiyorum çok pis alerji yaptı her yerim kzarıklık içindeaçlığımı bastırmak için kuru meyve ve yeşilçay aldım kendime şu an
napalım var bi garip iştahı açıklık
aslında midem küçük olması lazım ama
O yumurta alerjisi bendede vargünaydın :) duydum duydum sizi yemedim akşam sadece mantar yemeğim vardı yemek yedim, sabahta tam tahılı ekmeğimle tost, yumurta yiyyemiyorum çok pis alerji yaptı her yerim kzarıklık içinde
günaydın bebeğimGunaydin kizlaaarr
günaydın canımGunaydin kizlaaarr
sagol kuzuO yumurta alerjisi bendede var
canım geçen yedimde midem delindi falan sandım ya
ağrıdan mahvetti beni
afiyet olsun kuzum sana
sandwiç yedim çayımı içiyorum
buı bahar kriz bana resmen
sandwiç yeyip de doymamak ne demek
önceden yeterdi bana sinir oluyorum kendime
taktik bu anacım vercezkuzum bende de var ne yazıkki. sabır şu hava değişimleri bitecek, acelemiz yok bizim sonuçta bu dönemi kilo almadan geçirmek bile iyi bizim için(tabi 300-500 bişeyler versek daha iyi de). psikolojik ihtiyacımızı yemekle doldurmamaya çalışacağız. benim adamda kazandibi ile fırın sütlaç almış gelmiş dün sağolsun(dolapta beklio şimdilik), ben iki kaşık alıp onu besliyorum ayağına ona yedirmezsem neyim
Hoşgeldin kuzum benimgünaydın kızlar :)
Valla kahve içiyorum acı acı napıyım kilo verrceğimize alırız bu gidişlezaten bişeyi çok isteyince olmuyor kuzu gelir gecikmeli de olsa.. bende ezogelin çorba içtim öğlen bahar fena acıktırıyor hemde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?