• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

1+1 amerıkan mutfak evde yaşayan varmı karar veremıyorum bu tip bır ev begendım

• Konu Sahibi Konu Sahibi berem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berem

Guru
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2009
180
0
316
42
İstanbul
1+1 amerıkan mutfak evde yaşayan varmı karar veremıyorum bu tip bır ev begendım evim güneş almıyor değiştirmeyı dusunuyorum bu tıp evde oturanlar paylaşımlarınızı beklıyorum....

kimse yokmu 1+1 evde yaşayan

1+1 değil evim ama amerikan mutfak,
mutfak bakımından fikrimi sorarsan bir çoğu için kullanışsız gelebilir ama ben çok memnunum,mutfaktayken ortamdan kopmuyorum,tek dezavantaj mutfağın sürekli derli toplu olması gerekiyor,öyle kapıyı örtüp çıkamıyorsun.Ama ben seviyorum,sevdiğim içinde eziyetine katlanıyorum.

çok tesekkur ederım cevapladıgın ıcın koku yayılıyomu odaya acaba cok guzel bı ev begen dım guneş goruyor kutu gıbı benım evımde cok buyuk 2 kişiyiz napıcamı bılemedım

bende 1+1 de oturuyorum amerikan mutfak var tek sorun arkadasın dediği gibi sürekli toplu tutmak zorundasın yoksa ev dağınıkmıs gibi duruyor , mutfak topluysa ev düzenli duruyor ama ben cok memnunum 1+1 den evli olmama rağmen bana yetiyor..

amerikan mutfak evde yaşıyorum çok severek kullanıyorum .. havalandırdığın zaman koku olmuyor..servis çok kolay:)
dağınık ve pis biri için her türlü ev aynı :)) amerikan mutfaksız evde yaşayan bir sürü insanın pis olduğu heryerinden anlaşılıyor zaten :)

yooo koku filan olmuyor bnm zaten yazın camlarım acık ,kışında yemek yapıyorsam ya aspiratörü calıstırıyorum yada mutfak camını aralıyorum .. bence hiç düsünme derim temizlik kolay oluyor gereksiz esya edinmemeyi öğreniyorsun çok çok rahat :)

hangi semte senin ev ? bnm ev beylikdüzü bizimkent

sagolun kızlar tavsıyelerınız için bende anadolu yakası pendikteyım benım ev buyuk kocaman bı korıdor var kullanmadıgım boş oda var gırışte buyuk bı boşluk var. mutfak dedıgınız gıbı ayrıda olsa derlı toplu olması lazım

yooo koku filan olmuyor bnm zaten yazın camlarım acık ,kışında yemek yapıyorsam ya aspiratörü calıstırıyorum yada mutfak camını aralıyorum .. bence hiç düsünme derim temizlik kolay oluyor gereksiz esya edinmemeyi öğreniyorsun çok çok rahat :)

temızlıkten bıktım bende evde kaybedıyorum kendımı ordan oraya evın hamalı oldum valla kendıme zaman ayıramıyorum

1+1 stüdyo dairesi kullanıcılarındanım. Büyük ölçeklerin kaliteli yaşam anlamına gelmediğini düşünüyorum. Nacizane fikrim hiç düşünmeden rahata ermendir:)

arkadaşlar bende taşınmayı düşünüyorum.benim beğendiğim evde 2 oda ve birde mutfağı var.mutfağı büyük amerikan mutfak olarak kullanılıcak.fakat karar veremedim bende.ayrıca bir odasıda küçük camlı karanlık olur mu diye düşünüyorum.tek sorun oda eksiği ve diğer odanın camının küçük olması.3 oda olsa sanki daha iyi olurdu ama eve bayıldım tam istediğim gibi.diğer odalarda büyük.siz olsanız napardınız.liütfen fikirlerinizi bekliyorum...

valla ben 1+1 eve gecmeyı dusunuyorum amerıkan mutfak ama heryerı aydınlık karanlık olması ıyı degıl benım evım su an hem karanlık oluyor bına var onumde cok bunaltıyo ınsanı aydınlık olması tabıkı daha guzel ve avantajlı

Canım biz eşimle farklı şehirde yaşıyoruz iş dolayısıyla.
Onun evi 1+1 ve amerikan mutfak.Yani onun için yeterli.

eğer yatılı misafirm gelmez diyorsan güzel olur.Ama heran toplu olmak zorundasın.
Ütünü mutfakla beraber olan odanda yapmak zorundasın.
Mecbur değilsen aile kullanımına uygun değil ama 2+ 1 amerikanlar daha kullanışlı.
Amerikan mutfaklı odalar çok kullanışlı biz evimizi o şekilde dizayn edeceğiz ilerde ama
1+1 de sıkıntılı olabilir.

Bence herzaman derli toplu olmasi gerek, bir dezavantajda yaptigin yemeklerin kokusu heryere siniyor:( bi kizartma yaptigini düsünsene iyyy :)))... sen bilirsin hem avantajli (misafir oldugunda ayni odadasin) hemde dezavantajli (koku)

Back
X