Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek İkinci El1-1,5 yaş kız kıyafetleri--çok uyguna--
bunları da buldum dolaptan.. fiyat ve yaş sorarsınız.. içlerinde 3-6 ay da var ama 1 yaşına kadar giyidirilebilir. 2-3 yaş da var.
markalar bücürük, next, hm, andy wawa, carters, lcw, misspan, panço, aziz bebe..
bunları da buldum dolaptan.. fiyat ve yaş sorarsınız.. içlerinde 3-6 ay da var ama 1 yaşına kadar giyidirilebilir. 2-3 yaş da var.
markalar bücürük, next, hm, andy wawa, carters, lcw, misspan, panço, aziz bebe..
1- hm marka. sıfır. 9-12 ay 15 tl. (etiket fiyatı 24.95)
2- blue key marka. sıfır. 1 yaş. 25 tl. (etiket fiyatı 42.90)
3- lcw marka. sıfır. 9-12 ay. 19.90 tl. (birebir etiket fiyatı)
4- 18 ay sıfır. 7,5 tl.
7- carters marka. sıfır. 1 yaş. 35 tl. (etiket fiyatı 59,90)
8- lcw marka. 1,5 yaş. 10 tl.
9- Next marka. 3-6 ay yazıyor ama 1 yaşında da giydirdim ben. askıya yakın kısmında sararma var. o yüzden 5 tl.
11- Next marka. newborn yazıyor ama 1 yaşa kadar giydiriliyor. 10 tl.
12- Gömlek C&A marka 1 yaş, yelek bücürük marka. Set olarak 10 tl.
13- Misspan marka. 3-6 ay yazıyor ama bluz gibi 1 yaşta da giydiriliyor. 15 tl. (markayı araştırırsan fiyatlarının ne kadar yüksek olduğunu göreceksin kaldı ki ben 45-50 tl gibi bir rakama almıştım)
15- Aziz bebe marka. 1 yaş. 15 tl.