Erkek İnfertilitesi 1.000.000'la gelen mucizem!!!

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Hikayeniz çok duygulu ve mükemmeldi.sanki bir roman okuyormuş gibi okudum yazınızı ve işte gerçek hayat mücadele özlem bu dedim.tebrik ediyorum seni, mutlu ve sağlıklı doğumlar diliyorum.allah bağışlarsa benim de var bi tane ve hayat enerjisi gerçekten.çocuk sahibi olmayan herkese nasip etsin bu duyguyu rabbim,biran önce minik kuzunu korkların inşallah..:)).

canım bizim hıza ve morfolojiye ne proxeed ne havuç ne nohut iyi geldi.
hepsi sayıyı artırdı.
giderek hız, morf düşüyor sayı artıyordu.ben de eşimin canı çeken şeyleri yaptım yani hep et yedirdim.
ve hem hızımız hem de morfolojimiz biraz yükselmiş.
canı çeken şeyleri yedirmeye devam ediyoruz :))

canım,öyle iyi anlıyorum ki.
Ben tek çizgiyi gördüğüm halde 2 dk da bir gider bakardım ilk 20 dk.
Çöpe attığım halde 1 saat sonra gider,çöpten alır kontrol ederdim.
Ama demek ki o zamanlar hayırlı zamanlar değilmiş bizim için ne diyeyim.
Hep aynı şeyleri yaşıyoruz işte,aynı duyguları,aynı sıkıntıları.
Her ay yıkılır,omuzlarım düşerdi kırmızıları gördüğüm de ama hemen toparlardım.
Hemen silkelenir,yeni giren ayın umutlarına gömülür,planlarına başlardım.
Ve son bir şey daha,o ay yumurtlama gününde ki ilişkiden sonra,
uzun zamandır yapmadığım ve faydası olduğuna inanmaktan vazgeçtiğim bir şeyi yaptım,
ayaklarımı dikip 1,5 saat muhteşem yüzyılı izledim netten :)
Oyalanayım diye,yoksa çok sıkıcı bir durum.
İşe yarayan o mu,bilmiyorum:44:
Ama ne kaybedilir ki

yaşadıklarımız harfiyen aynı şuan test banyo dolabının üstünde ve 10dk bir gittim ooff ne kötü beklemek hersey kısmet. bazen hiç anne olamıcakmışım gibi hissediyorum ben ayaklarımı hep dikerdim ahva geçen ay dikmedim adetim geçmeden kan testi yaptıdım hamilesin dediler 29.55 çıktı 2gün sonra tekrar yaptırdım 26.64 olmuş akşamaı adetle düştü kimyasalmış... aynı durumu yaşamaktanda çok korkuyorum. eşimin 80küsür milyon hızı %50 iyi dediler deniyoz bakalım kısmet bende de prolaktin yüksek çıkmıştı düştü ama .... bekliyoruzzz

Okadar mutlu oldumki senin adına okurken resmen yaşadıklarını yasadım ki cok yorucu zamanlar gecirmissin Allah sonuna kadar sağlıklı ve mutlu bir hamilelik ve Bebiş versin sana gercekten cok sevindim darısı olmayanlara birşeyi yürekten istemek cok önemli ✨✨✨

Çok teşekkür ederim,çok duygulandırdınız beni.
Daha uzun yazardım ama sıkıcı olmayım dedim :)
Dilim gibi ,elim de düştü bugünlerde :)
Muhakkak bizden daha çok mücadele eden vardır ama
gerçekten çok mücadele ettik.
Emek emek elde ettik bu sonucu.
Allah'ın takdiri tabi,çok şükür bugünümüze.
Allah sizin yavrunuza da uzun,sağlıklı ömür versin.
Allah esirgesin,korusun hepimizin kuzucuğunu.

Allah hayırlısını versin canım,İnşallah güzel haberlerini alırız.
Geçen ay yaşadığın hayal kırıklığını tekrar yaşamaktan korkman çok normal ama
ben yaşamayacağına,bu defa hayırlısıyla tamamının geleceğine inanıyorum.
Bizim şer sandıklarımızda bile hayır vardır,böyle düşün.
Bak hızınız,sayınız çok iyiymiş.
Prolaktini de takma kafana.Dereotundan uzak dur :)
Bu defa olacak inşallah,bu ay olmazsa önümüzde ki maçlara bakıcaz artık :)

Çok teşekkür ederim arkadaşım.
Zor zamanlardı gerçekten,yorucu,yıpratıcı.
Ama sonuç böyle güzel olunca sıkıntılarımın hepsini unuttum.
Yaşadıklarımı asla!Mucizeme nasıl kavuştuğumu unutamam.
Neler yaşadığımı,nasıl sancılı bi süreç olduğunu.
Ama şimdi annelik heyecanı,evham,stres,heyecan...
Hep bir mücadele hayat!
Tutunacak bir sebep için mücadele ettik önce,
yine o sebep için devam edicez :)
Allah sizin yavrunuzu da bağışlasın,sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

canım çok duygulandım ya Allah sağlıkla doğurmayı da nasip etsin

biz de bugün öğrendik. eşimin sperm tahlilleri kötü. doktor tüp bebek dedi. ayrıca varikosel de varmış.

şok olduk resmen. bi de doktor dalga geçer gibi eşime sınıfta kaldın dedi

siz bi bakamısınız ekleyeyim. morfoloji kaç burda 0 mı

canımmm öncelikklee senii tebrikk ederimmmmm çok güzel bir haber verdin bize öyle mutlu oldum ki anlatam tabi aynı zamandada ağlamaktan öldüm desemm çok doğru bir tabir olur ..haberini okuduğumda eşimede söylemiş bulundum ne yazıkki ..bak ne güzel yine aramızdan biri hamile dedim oda sevindi banada okumurmsun dedi ve okumaya başladımm bilseydim bu kadar etkilenceğimi ona okumazdm artık çoktan
iş işten geçmişti :)satırlar ilerledikçe sesimm kısıldı sona doğru yaklaşırken yutkunmaya başladım çok tuttum kendimi ve sonra tutamadım bıraktım gitti vee hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladım eşimde çok üzüldü geldi sarıldı bana şu geçen 6 aydan beri beni ilk kez böyle gördü...yaşadıkların hissettiklerinn okadar derinki ve bizi öyle iyi anlatıyor kii anlatamam ..inşallahh yüce rabbimm senin gibi bizimde kucağımızı doldurur yavrularımıza kavuştururr ...hergün bana ve burdaki bütün kader arkadaşlarıma dua ediyorumm sabretmekten başka bir çaremiz yok tekrar tebrikler canımm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...bizim içinde dua et hamişlerin duası kabul olurmuş:)

ne güzel anlatmışsınız okurken çok duygulandım ve çok sevindim sizin adınızainşallah GÜZEL RABBİM bizlerede nasip eder bu güzel duyguyu beklemek çok zor bilirim her ay hüsranla sonuçlanan o duyguyu 1 senedir yaşayan biri olarak böyle hikayeleri okudukça dahada güçleniyorum.inşallah doğum hikayenizide böyle okurum RABBİM yavrunuzu sağlıkla huzurla size bağışlamasa dileğiyle tebrik ederim

seni herkes anlar belki ama aynı şeyleri yaşayanlar kadar değil.biz de ameliyattan sonra ki 10.ayımıza girdik.sık sık yaşadığım umutsuzluğuma umut oldu hikayen ve ağlayarak okudum hikayeni.ALLAH'ım inşallah sonuna kadar sağlıklı sıhhatli bir hamilelik geçirtip kucağına almanı büyütmeni güzel günlerini görmeyide nasip etsin.lütfen bizleride dualarında unutma.hayırlı ve uğurlu olsun inşallah.

şuan bende aynı durumdayım biliyo musun Diyorum ki yok daha düşünmüyoruz! sonrada içimden tövbe ALLAH'ım tövbe diyorum belki ALLAH'ın gücüne gider diye

senin mucizeni ağlayarak okudum yeminle Yüce RABBİM evladını sağlıcakla kucağına almayı nasip eder inş.hayırlı sağlıklı bir evlat olur inş. darısı başıma banada dua edin olur mu

canım dediğin nektarı inceleyeceğim nette buldum..
sabah akşam birer kaşık yiyecek sanırım değil mi??

Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin canım.çok duygulu ve güzel bi paylaşım yapmışsın sagol
ben de kadın infertilitesi gurubuna giriyorum,polikistikover...8.inci yılımız ve bebiş yok...nasip böyleymiş,ilerisi için hep umut var ama Allahım büyük...saglıklı ve hayırlı olsun da gerisi hiç önemli degil....

canım yasadıklarını okuduk eşimle ve sızın adınıza çok mutlu olduk bızde çok ıstıyoruz küçük meleğimizin bıze gelmesını ama henuz gelmıo benımde eşimde 0 sperm var suan bıtkıselle devam edıoruz gecen ay yuvarlak hucreler gözuktu testte çoğu arkadas bu ıyı bııs deddı ama bılemıyoruz tabı.. ınsallah bızım de meleğimiz mucıze yapıp gelır annesıyle babasına:) 1 ay snra yenı test yapılcak canım dualarını bızden eksık etme hamılelerın duası kabul olur derler sende aynı duyguları yasadığın ıcın nasıl bı psikolojide olduğumuzu ıyı bılırsın şimdiden Allah razı olsun sağlıklı sıhhatlı bı hamılelılk dılerım bebeğini sağlığıyla hayırlıısyla kucağına alman ııcn bızımde dualarımız senınle..

ne kadar sevindi bilemezsin. inşallah sonuna kadar gidersin canım. allah cümlemize yardım etsin.

mutlulukcum hayırlı uğurlu olsun bebeğin...canım benm...
ağlattı beni yazdıkların ama mutluluktan :)
yazdığın herşeyde kendimi buldum, yaşadıklarımız hep aynı sadece son kısım farklı çift çizgi olayı :)
biz daha onu göremedik.
ama böyle mutlu haberleri duyunca birgün görebilme ihtimalimize dahada çok inanıyorum..

Rabbim yavruna hayırla sağlıkla kavuşmanı nasip eylesin inşallah..
çok çok sevindim.Rabbim güldürmüş yüzünü.Elhamdülillah..

tebrik ederim cnm.Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...hepimizi ağlattın çok duygu yüklü olmuş:)))ama mutluluktan tabii:)umarım bizlerde birgün böyle mucizeler yaşarız.bizlerede bol bol dua et cnm hamilelerin duası kabul olurmuş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…