Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baya uzun zaman olmuş gerçekten, Elmayra ve Çekirge yok mu artık? sizler npyrsnz?
bu topik bir bana yaramadı![]()
o yüzden bir an önce yap diyodum ya,sonra gözün korkuyorAman şu ara asla istemiyorum mete ebemi sevdi günlerdir :)))
sen eski bir üye misin?Ey gidi
Aaa dünya maşallah daha dün gibi konuşuyoduk düşünüyorum düşünecem modun dabaya uzun zaman olmuş gerçekten, Elmayra ve Çekirge yok mu artık? sizler npyrsnz?
Günaydın İpeksen eski bir üye misin?![]()
Evlenmeden olmaz, cıksbu topik bir bana yaramadı![]()
Ya uslup tanıdık geliyor ama son yeni üyelerden de baya beğendiklerim var. O yüzden buraya yazana kadar düşünmedim.Günaydın İpek![]()
Kızım var dedim kızımYa uslup tanıdık geliyor ama son yeni üyelerden de baya beğendiklerim var. O yüzden buraya yazana kadar düşünmedim.
Ama kimDeminki konunda oğlum mu dedin kızım mı?
O aylarda çocuğu olan birileri var ama...
baya uzun zaman olmuş gerçekten, Elmayra ve Çekirge yok mu artık? sizler npyrsnz?
o yüzden bir an önce yap diyodum ya,sonra gözün korkuyormeteyi öprerim canım benim,kendini olumlu motive et ,mete gibi tatlı sevimli falan diye:):)
asmunikal kuzum bebek isteyenlere yaradı evlenmeye değil
sana ayrı topik açmak lazımdı
dunya41 maşallah bebek gelmiş de doğacak ,hayırlı doğumlar inşaşallah.
ya son zamanlarda baya güzel üyeler var yeni.İpek 15 aylık kızı olan kim vardı hani böyle zayıf çıtı pıtı
Aaa dünya maşallah daha dün gibi konuşuyoduk düşünüyorum düşünecem modun da
Gözün aydın
Az kalmış
Hazırlıklar tamam mı ?
Çekirgeler hep vardır![]()