Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baya uzun zaman olmuş gerçekten, Elmayra ve Çekirge yok mu artık? sizler npyrsnz?
bu topik bir bana yaramadı
7000 küsür sayfayı baştan oku ya bebek diyerek
o yüzden bir an önce yap diyodum ya,sonra gözün korkuyor meteyi öprerim canım benim,kendini olumlu motive et ,mete gibi tatlı sevimli falan diye:):)Aman şu ara asla istemiyorum mete ebemi sevdi günlerdir :)))
sen eski bir üye misin?Ey gidi
Aaa dünya maşallah daha dün gibi konuşuyoduk düşünüyorum düşünecem modun dabaya uzun zaman olmuş gerçekten, Elmayra ve Çekirge yok mu artık? sizler npyrsnz?
Günaydın İpeksen eski bir üye misin?
Evlenmeden olmaz, cıksbu topik bir bana yaramadı
Ya uslup tanıdık geliyor ama son yeni üyelerden de baya beğendiklerim var. O yüzden buraya yazana kadar düşünmedim.Günaydın İpek
Kızım var dedim kızım ha gayretYa uslup tanıdık geliyor ama son yeni üyelerden de baya beğendiklerim var. O yüzden buraya yazana kadar düşünmedim.
Ama kim Deminki konunda oğlum mu dedin kızım mı?
O aylarda çocuğu olan birileri var ama...
baya uzun zaman olmuş gerçekten, Elmayra ve Çekirge yok mu artık? sizler npyrsnz?
o yüzden bir an önce yap diyodum ya,sonra gözün korkuyor meteyi öprerim canım benim,kendini olumlu motive et ,mete gibi tatlı sevimli falan diye:):)
asmunikal kuzum bebek isteyenlere yaradı evlenmeye değilsana ayrı topik açmak lazımdı
dunya41 maşallah bebek gelmiş de doğacak ,hayırlı doğumlar inşaşallah.
ya son zamanlarda baya güzel üyeler var yeni.İpek 15 aylık kızı olan kim vardı hani böyle zayıf çıtı pıtı
Aaa dünya maşallah daha dün gibi konuşuyoduk düşünüyorum düşünecem modun da
Gözün aydın
Az kalmış
Hazırlıklar tamam mı ?
Çekirgeler hep vardır