- 8 Mart 2016
- 7.911
- 13.032
Ep aynı beaedit: kim olduğunu buldum. çaktırmayacağım napıom bea
Seni sormalı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ep aynı beaedit: kim olduğunu buldum. çaktırmayacağım napıom bea
Ep aynı bea
Seni sormalı ?
Epten yaramaz oldubende de ep aynı. napcaz büle iç bilmiyom
senin kızan napüür
Epten yaramaz oldu
Te böyle yerinde durmaz
Senin arıza kardeş ne oldu
Boşver çekiştirince düzelmez zaten denesin görsünçok pişman oldu epten kendini çalışmaya verdi bea.
çok maçup oldu sabii
arkadaşımın doktor abiside vaktinde okuldan kaçıp cafeye gitmiş. bunu öğrenince moralim yerine geldi bea
iznin bitti mi
Aa tatlım sen de mi hamilesin doğmalık olmuş hem de :)))
evet canım doğum iznine çıktım bu hafta sen Ankara'ya ne zaman dönüyorsun?
o yüzden bir an önce yap diyodum ya,sonra gözün korkuyor meteyi öprerim canım benim,kendini olumlu motive et ,mete gibi tatlı sevimli falan diye:):)
asmunikal kuzum bebek isteyenlere yaradı evlenmeye değilsana ayrı topik açmak lazımdı
dunya41 maşallah bebek gelmiş de doğacak ,hayırlı doğumlar inşaşallah.
Bir-Dost evet son ayımdayım artık hazırlıklar az kaldı temizlikle geçiyor bu haftam haftaya da yerleştiricez inşallahAaa dünya maşallah daha dün gibi konuşuyoduk düşünüyorum düşünecem modun da
Gözün aydın
Az kalmış
Hazırlıklar tamam mı ?
Çekirgeler hep vardır
Ne heyecanlısındır şimdiBir-Dost evet son ayımdayım artık hazırlıklar az kaldı temizlikle geçiyor bu haftam haftaya da yerleştiricez inşallah
asmunikal iyiyim çok şükür doğum iznindeyim canım sen neler yapıyrsun Bilecik'e alıştın mı?dünyaa nasılsın hemşerim .. nasıl gidiyor bakalım.
hep yanlış kişi etiketleniyor
iyim ben böyle abla. sadece tezleri çürütmek istedim olmadı
süt izniBoşver çekiştirince düzelmez zaten denesin görsün
Ohoo hangi izin
yok alışamadım. yani kendimi çok yanlız hissetmeye başladım.. yani yaramı deşmeasmunikal iyiyim çok şükür doğum iznindeyim canım sen neler yapıyrsun Bilecik'e alıştın mı?
6 aya yakın kullandım doğum iznimisüt izni
6 aya yakın kullandım doğum iznimi
İşe döndüm
Süt izinlerimi günde 1,5 saat yerine işyeri uzak diye hafta 1 güne toplayıp o gün işe hiç gelmedim
Çocuk 1 yaşında olunca süt ememezmiş gibi süt iznin bitiyo
Bizim sıpa 15 aylık oldu izin mizin nanay yani
Annem bakıyo Asmu sağ olsunne çabuk büyüyor bu kızanlar kim bakıyor
ahh anneler olmasanapardık sağolsunlar Allah başımızdan eksık etmesın onları benımde ogluma annem bakıyorAnnem bakıyo Asmu sağ olsun
Aminahh anneler olmasanapardık sağolsunlar Allah başımızdan eksık etmesın onları benımde ogluma annem bakıyor