- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.764
- 60
canım tekrar hamilemisin? altta hamilelik takvimi varda.Teşekkürler Allah sana da nasip etsin inş. Kızım 4 yaşına girecek
canım tekrar hamilemisin? altta hamilelik takvimi varda.
as abla, iyi işte aynı tas aynı hamam.Selamlar iyi geceler hanımlar epeydir gelemedim buraya herkesler iyidir umarım
hoş geldiniz.herkese mrhaba arkadaşlar. bende katıldım aranıza.
aaa, başladı mı? hemen bakayım : )
misk aklıma geldin birden; oğlun ve sen nasılsınız? :)oyy filozofummm nerelerdesin sen..nasılsın.....ben bu yorumu nereye yazmıştım ki diyorum...evettt 21. haftalarıda görüyoruz inşşşş..evettt kızzzzzzzzzz demek isterdim ama erkek
En son bir ay önce ben yazmışım. Herkes nerede?
misk aklıma geldin birden; oğlun ve sen nasılsınız? :)
aynı canım, aynı hamam aynı tas :)iyiyiyiz çok şükür filozofum...git gide sona yaklaşıyoruz...heyecan basıyorrrrr..sen nasılsın...naptın görüşemiyoruz...
Misk, aklıma geldin. Doğum yaptın mı?oyy filozofummm nerelerdesin sen..nasılsın.....ben bu yorumu nereye yazmıştım ki diyorum...evettt 21. haftalarıda görüyoruz inşşşş..evettt kızzzzzzzzzz demek isterdim ama erkek
Katıldım bile.Maksat eğlenmek http://www.kadinlarkulubu.com/forum...dinlar-kulubu-enleri-yarisma-duyurusu.868121/
En'ler Yarışması'na Katılmak ister misiniz
Katıldım bile.
Estağfurullah abla
Bu linkin burada ne işi var ablaaa demediğin ve katıldığın için öpücüklerim ve kalbim seninle
Amacını tamamladı herkes hamile kaldı doğurdu topik sayesinde :)