- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
aynen öyle...olsun kis halini hatrini sormak icin tanisik olmak gerekmiyor sonucta hepimiz insansiz
Cok sukur bizlerde iyiyiz
aynen öyle...
hoş geldin! bebeğin kız mı erkek mi?
inşallah sağlıkla doğsun
amin. :)hosbulduk sekerim
kizim olacak amin teyzesirabbim isteyenlere nasip eder insallah
Evet.Merhaba bayanlar nasılsınız? Kesintisiz muhabbet denmiş ama kesilmiş maalesef
Evet.
Ben canlandırma çalışıyorum ama oralı olan yok.
Muhabbetim sarmıyor zahir.
Olabilir. Bir gün değil beş gün değil. Ne zamandır sohbeti canlı tutmaya çalıştım.:) herkesin işi gücü vardır mutlaka öyle düşünme :) Biz muhabbet edelim boşver gören gelsn
çalışıyor musun? bebeğin yeni gördüğüm kadarıyla... hayırlı olsun :)Mutlaka benimde anlık yoğunluklarım oluyor ama elimden geldiğince giriyorum yazamasam bile okuyorum :) Birazcık canlanması lazım
çalışıyor musun? bebeğin yeni gördüğüm kadarıyla... hayırlı olsun :)
bekarım ben, çalışıyorum.Kızımdan sonra epey çalışmadım ama şimdi çalışıyorum, hamilede olunca biraz zorluyor bakalım hayır olsun. Çok teşekkür ederim.Sen?
nescafe hoş geldin. kendinden bahsetsene :)meraba kızlar nasılsınız napıyosunuz bende katıldım muhabbete
bekarım ben, çalışıyorum.
demek bir de kızın var Allah bağışlasın :) kaç yaşında?
nescafe hoş geldin. kendinden bahsetsene :)
Ah canım ya, Allah kolaylık versin. Senden on beş yaş kadar büyüğüm, çalışıyorum.hoşbulduuuuuuuuk :) 18 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum, sizler nasılsınız neler yapıyosunuz
bekarım ben, çalışıyorum.
demek bir de kızın var Allah bağışlasın :) kaç yaşında?
Ah canım ya, Allah kolaylık versin. Senden on beş yaş kadar büyüğüm, çalışıyorum.
Hangi bölümü istiyorsun?
Bu sene lisede son senen mi? Yoksa lise bitti mi?
lise bitti, geçen sene olmadı hayırlısı değilmiş tekrar hazırlanıyorum.
sana da abla diyeyim o zaman aslında hepinize abla demeliyim :)
mütercim tercümanlık istiyorum
Yaşca bayağı büyüğüz tabi senden içinden nasıl geliyorsa. Ayrıca umarım istediğin gönlüne göre bir bölüm olur
Biraz saçma olacak buraya yazmam ama ablacım hikayeni çok merak ettim üye olduğumdan beri ara ara yorumlarına denk geliyorum ana okuyup geçiyodum sonra tesadüf eseri açmış olduğun bi konuyu okudum şimdi de taktım kafaya bi romanın sayfaları kopmuş da eksik okumuş gibi hissediyorum kendimi öldüm meraktan o arada ne oldu ne bitti diye 2 gündür fellik fellik konularını okuyorum ama bi bütün oluşturamadım herkes biliyor da bi ben bilmiyormuş gibi hissettim gözümden kaçırdığım ne var yahu diye :\ Sonra baktım ki albümlerde yazdığından bahsetmişsin bi mesajda hemen koşa koş gittim albümlere bakmaya bir de ne göreyim ben onları göremiyorum :) Takip edilmek lazımmış bunun için yanlış anlamazsan ablacım beni takip eder misin tamamlayıp şu hikayeyi bi huzur bulayım :)Madem hep bu saatlerde burdayız; böyle olsun istedim topiğimizin adı.
Gururlu cuma gününde acılışı yapıyorum:119::119:
Amin! Hayırlısıyla...Teşekkürler Allah sana da nasip etsin inş. Kızım 4 yaşına girecek
Hakkında hayırlısı olsun.lise bitti, geçen sene olmadı hayırlısı değilmiş tekrar hazırlanıyorum.
sana da abla diyeyim o zaman aslında hepinize abla demeliyim :)
mütercim tercümanlık istiyorum