Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uğra da bi sor bakalım fiyatı ne kadarmış merak ettim, bende hem cil hem leke oldu
Günaydın herkese
Elmik dün çıkışta unutmuştum
Sabah uğradım eczaneye
Solante'nin gebelik için olanını aldım ( Lila kutu yani- Saftrik adam sarı kutu güneş için olanı veriyordu sadece )
84,50 TL
Bilgin olsun
Günaydın çekooo
İyi yapmışsın, ben de alayım bu öğlen o zaman bi tane yüzüm feci durumda
Hem güneş hem gebelikteki hormonal değişimler tetikliyo böyle seyleri işte.Ben farkında değilim ama ablam bana da fena diyo
Demek sadece güneşten çıkan değil bunlar gebelik lekesi de eklendi
Kullanalım hemen
Günaydın herkese.Hem güneş hem gebelikteki hormonal değişimler tetikliyo böyle seyleri işte.
Sordum simdi yürüyüşte eczaneye de elinde yokmuş getirtecek
Yok cnm Akşama kadar koltukta sabit oturamam ki bi tur atıp geliyorumElmayra, sen doğum iznine mi ayrıldın yoksa?
Ne yürüyüşü? :)
Erken değil mi doğum izni için?
Günaydın herkese.
Doğru da iş yerinden müsaade veriyorlar demek.Yok cnm Akşama kadar koltukta sabit oturamam ki bi tur atıp geliyorum
Saolsunlar yaa bana kimse dokunmuyo zaten calısmıyorum ki paso geziyorummmDoğru da iş yerinden müsaade veriyorlar demek.
Elmiş çok az kalmış kız heyecanlı mısın , bu da sorumu şimdi desene..Abla o zaman senin yaşın epey vardır Ben de evkızıyım kısmet bekliyorum
heyecandan ziyade tırsım tırsım tırsıyorum ahahahhaElmiş çok az kalmış kız heyecanlı mısın , bu da sorumu şimdi desene..
Korkma Elmayra'm, dua ederiz sana.heyecandan ziyade tırsım tırsım tırsıyorum ahahahha
Korkma Elmayra'm, dua ederiz sana.
Rabbim bir kolaylık verir nasılsa sağlıcakla doğurursun inşallah. :*
Günaydın çeksuGünaydın
Günaydın çeksu
Senle benden başka bu yeni formata alışabilen olmadı
Kimin düğünü?Hey Elmik
Aynı kilodayım ama biraz göbeğim çıktı hatta karnımla beraber
Düğün 1 ay sonra, o balık abiyeyi giyebilecek miyim sence
Kimin düğünü?
Giyersin tabii, mazeretin var. Hamilesin sen!
( Mazeretim var, asabiyim ben! )
Maalesef kelimesini ne yaparım biliyosun dimiMaalesef senlen başbaşa bıraktılar beni
Giyersin ama karnın belli olur. Kilo anlamında değil hamileliğin belli olurHey Elmik
Aynı kilodayım ama biraz göbeğim çıktı hatta karnımla beraber
Düğün 1 ay sonra, o balık abiyeyi giyebilecek miyim sence