- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
Benimki ultrasonda 8 aydır yüzünü bile göstermiyor, eli hep yüzünde Kesin ya kontes olacak ya da gudubet D:seninkini de görecez bakalım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki ultrasonda 8 aydır yüzünü bile göstermiyor, eli hep yüzünde Kesin ya kontes olacak ya da gudubet D:seninkini de görecez bakalım :)
Benimki ultrasonda 8 aydır yüzünü bile göstermiyor, eli hep yüzünde Kesin ya kontes olacak ya da gudubet D:
Normal görünüyor cnm simdilik, son anda bi sıkıntı olmazsa.:):)
kontestir o annesi heyecan varmı normal doğum mu olacak kısmetse
EN büyük korkum ne biliyo musun nems, göğüslerimin yara olması cok korkuyorum ondansağlıkla gelsin inşallah çok güzel bir duygu kucağına almak uyutmak emzirmek bıdır bıdır konuşması falan. ..
kızlar gofretto nerelerde göremedim bu ara
kızlar gofretto nerelerde göremedim bu ara
EN büyük korkum ne biliyo musun nems, göğüslerimin yara olması cok korkuyorum ondan
EN büyük korkum ne biliyo musun nems, göğüslerimin yara olması cok korkuyorum ondan
Gerci bünye meselesi imiş okuduğum kadarıyla ne kullanırsan kullan vücut eğer yapacaksa yapıyormuş yarayı yani.evet o sevimsiz bi durum bende çok yara olmadı tek göğsümde oldu az bişey sütümden suruyodum emzirmeden önce bide garmastan diye bi krem kullandım zaten ilk ayı atlattiktan sonra yara mara olmadı benim en büyük sıkıntım uykusuzluktu saat başı uyanıyordu mete nerdeyse bende gündüz uyuyamam gece uykum vardır gecede böyle uyu uyan derken baş ağrısı ve yüksek tansiyondan muzdariptim
Yüksek faktörlü kullanıyorum ben ama özel bişey almadım nems almıştı sankiBana güneş ve hamilelik lekesi için bi krem önerir misiniz
Doktora soracaktım yine unuttum
Mıctık o zaman ahahahahhaGüneş Kremi olarak solante kullanıyorum ben çek hamileler için olanı vardı bi araştır istersen elmiş senin uyku düzenin nasılsa bebekte ona benziyo mete 7 de uyanır mesela ise gitmeye alıştı tabi hamıleyken
Mıctık o zaman ahahahahha
Sabaha kadar uyumayacak bu
leke ve çatlak da ırsi kızlar
Okudum öyle yapmak gerekliymiş ama ya uyanmazsa o zaman nasıl emziriyosunzaten 2 saati geçirmeyin emzirin diyo doktorlar sürekli emecek sarılık falan olmaması yada olursa değerinin düşmesi için gerekli
Yüzümde leke oldu, cillerim arttı annemde de olmuş ama hic catlamadım. Sence catlar mıyım bu saatten sonra, yağlı pehlivan gibiyim cünkü
Okudum öyle yapmak gerekliymiş ama ya uyanmazsa o zaman nasıl emziriyosun