- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.955
Giyersin ama karnın belli olur. Kilo anlamında değil hamileliğin belli olur
Denerim bi nasıl duruyo
Güzel durmazsa giymem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Giyersin ama karnın belli olur. Kilo anlamında değil hamileliğin belli olur
Güzel durur ya niye durmasın, minik bi karın gözü rahatsız etmezDenerim bi nasıl duruyo
Güzel durmazsa giymem
Siyah diye pek göze batmaz belkiGüzel durur ya niye durmasın, minik bi karın gözü rahatsız etmez
Selam
smileleri zor buluyorum
Siyah diye pek göze batmaz belki
Deneyince size 7 açıdan poz veririm yine
Ama daha 1 ay var son zamanlar denerim göbeğim daha da çıkar mı bilmem
Selam
smileleri zor buluyorum
A.s. hoş geldin
Değişmiş smileylerin karşılığı ben gülüyorum o kokoş poz çıkıyo
İki hafta sonra dene siyah olsa bile göze batacak bişi yok ki hamilesin neticede
Gerdan kırmalı foto istiyorum
Selam hepsi birbirine girmiş
İki hafta sonra dene siyah olsa bile göze batacak bişi yok ki hamilesin neticede
aynen iki dk smile seçmek için uğraşıyorum.ama alışırız buna da sevdim ben de yeni forumu
Çekirge 2li test yaptırdın mı,cinsiyet tahmininiz oldu mu?
Elmayra peki senin kız mı erkek mi,nasıl doğum yapıcaksın?
Ama balık düzgün durmasa kötü oluyo
O yüzden dedim
Ben de onu kastettim. Hamile neticede bir şey olmaz. Karın belli olsa da ...İki hafta sonra dene siyah olsa bile göze batacak bişi yok ki hamilesin neticede
Selam hepsi birbirine girmiş
Çekirge 2li test yaptırdın mı,cinsiyet tahmininiz oldu mu?
Endişe etmeee fıstık gibi olacaksın yineee
Sağlıklı bir şekilde kucağına al yavrunu inşallah :) o günlere gelsek biz de hayırlısı ile.Ben de sevdim, biraz karışık ama zamanla oturur. Hem hızlı hem de pratik geldi bana
Kız canım benimki, devlette catır catır normal doğurucam inşallah
Endişe etmeee fıstık gibi olacaksın yineee
G,yersin üzülme. Haftaya da bizim nişan var ben de yuvarlanarak gidicem :dÖnemli değil aslında ama bari almışken bi kere giyeyim
1 ay sonra biri, 1,5 ay sonra diğeri evleniyo bi de
Sağlıklı bir şekilde kucağına al yavrunu inşallah o günlere gelsek biz de hayırlısı ile.
ben özele gidiyorum burdaki devlet hastanesini beğenmiyorum.inşallah aksilik olmazsa ben de normal isterim
ben de dün verdim kan.usgde de baktı işe enseye.güzel çıktı.erkek tahmin etti ama çok da iyi göremedi sanki.2 li için kan aldılar da sonuç yarın çıkacak inşallah
Cinsiyet belli değil
Peki senin ?
Önemli değil aslında ama bari almışken bi kere giyeyim
1 ay sonra biri, 1,5 ay sonra diğeri evleniyo bi de
Sanırım o da izinde ben de epeydir görmüyorumMisk nerde acaba hiç görmedim izindeydim zaten önce de
G,yersin üzülme. Haftaya da bizim nişan var ben de yuvarlanarak gidicem :d
ben de dün verdim kan.usgde de baktı işe enseye.güzel çıktı.erkek tahmin etti ama çok da iyi göremedi sanki.
bu arada benim sonuç geç çıkıyor ya,1 hafta 10 gün dediler.
Ben de onu kastettim. Hamile neticede bir şey olmaz. Karın belli olsa da ...
Gerdan kırmalı... Elmayra şahanesin sen!
ben de görmüyorum bir süredir,tatile mi çıktı acaba?Misk nerde acaba hiç görmedim izindeydim zaten önce de
çok pahalıymış inanamıyorum.normal doğum ve 7bin lira.büyük bir hastane sanırım.G,yersin üzülme. Haftaya da bizim nişan var ben de yuvarlanarak gidicem :d
İnşallah hepimiz alalım.
Ben de özele gidiyorum ama burda doğum 7 bin lira
2 bin fln olsa umrumda olmaz ama bu kadarı beni aşar Bi de normal olacak