- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.932
Kendisi fındık kırıyor olmasın.
O hep bana öyle şeyler der sen ona bakma kendi neler kırıyo neler demek ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendisi fındık kırıyor olmasın.
ay ben bekar bir kızım, kayak sırasında neler oldu bilemem.Kırar o
Kayak bile yapar hahah
İyiyim Allah'a şükür, çalışıyoruz. :) ara verdim. geyik yapıyorumPrensen sen nasılsın?
iyiyim ben de çok şükür.İyiyim Allah'a şükür, çalışıyoruz. ara verdim. geyik yapıyorum
sen nasılsın_?
Öğretmen misin yoksa?iyiyim ben de çok şükür.
az kaldı işe başlıcam ben de.evdeki saltanat bitiyor
evet özeldeyim ama.hatta 1 haftalığına istanbula semire gelicem kısmetse.Öğretmen misin yoksa?
İşe başlarsın, sonra da doğum izni. Gene bir sonraki yaza kadar saltanatevet özeldeyim ama.hatta 1 haftalığına istanbula semire gelicem kısmetse.
inşallah 1.dönemi hayırlısı ile atlatabirim.İşe başlarsın, sonra da doğum izni. Gene bir sonraki yaza kadar saltanat
(Amma da saltanat! )
benimki 2 gün öndeymiş Çek.Maşallah bebeklerimizeBenim bir hafta öndeymiş ?
1,8 mm çıktı ense bitter
Senin kaç acaba
benimki 2 gün öndeymiş Çek.Maşallah bebeklerimize
bana cm olarak söyledi dr.0,09 cm.gayet güzel dedi.ona inanıyoruz artık.
Kalp atış hızını biliyor musun Çek? 2li test için doldurduğu kağıtta gördüm ben.138 yazıyordu.buna göre de cinsiyet söylüyorlar.
1 aya netleşir kısmetse.kız erkek farketmiyor da işte insanoğlu da pek meraklıMaalesef ona bakmadım
Ense kalınlığına dikkat kestim ( :
1 aya netleşir kısmetse.kız erkek farketmiyor da işte insanoğlu da pek meraklı
ben bir de şu yüzden merak ediyorum;İlk çocuğum diye ben önemsemiyorum nasılsa ikisinden de yok diye ama soran çok oluyo cinsiyeti
Yok cnm aldım balık ayhan gibi göründüğüm bi elbiseDiktirdin mi elbise ?
Bi de bu orta halli bir hastane, ankarada 15 bine kadar cıkıyo.çok pahalıymış inanamıyorum.normal doğum ve 7bin lira.büyük bir hastane sanırım.
benim hastanedeki fiyatı net bilmiyorum ama bin lira yok sanırım.
o zaman Allah sana hayırlı bir doktor ve ebeler nasip etsin.kolay bir doğum olsun inşallahBi de bu orta halli bir hastane, ankarada 15 bine kadar cıkıyo.
Bin lira olsa yedi kere doğururum ben orda