Kçrk evlndi diye köle mi olck vicdanslzr
Kçrk evlndi diye köle mi olck vicdanslzr
ben sana dedim çükücan diyeneyse yarına hayırlı haberlerini alırız.
alksjdajkdklasklsaklskladklsdklsadklsdaklklsa koptummmmmmm ahahahahahahhhahahahaKçrk dğl kçk ddm mnk yanimuhaha
bnm kzm ksn ktü yola dşrkz olck hssdyrm
Ben daha hicbirsey almadım biliyo musun bir tane patik var elimde
alksjdajkdklasklsaklskladklsdklsadklsdaklklsa koptummmmmmm ahahahahahahhhahahaha
bnm kzm ksn ktü yola dşr
Ben daha hicbirsey almadım biliyo musun bir tane patik var elimde
benimde annem aldı birkaç şey..bend aha hiç bakmıyorum..
facede ekim kasım annelerine üyeyim orada paylaşmışlar linki..
bende sana gönderimm dedim canım..
daha erken gibi geliyor bana aslında yavaş yavaş almak lazımm sonra bütçe zorlancakkk
Korkuyorum ben bişi olur diye o yüzden almıyorum 6. aya bi gireyim de alırım inş
Essek kadar oldu teyzesi:) yarın kontrolumuz var belli olacak inselmooo 16. hafta olmuşsun maşallah cinsiyet belli olmadımı hala ya hu
kaynanan niye üstünü kapatmaya çalışıyor töbe yarabbi. bence gitme ben olsam elime dolarım saçlarını
Essek kadar oldu teyzesi:) yarın kontrolumuz var belli olacak ins
tabı ya 4 hafta sonra yolu yarı edeceksınız bakalım merakla beklıyoruz bebemizin cinsiyetini ama bu sene cok erkek bebek haberı alıyorum bakalım sende buna dahıl olacakmısın :)
Selam elmy selam kizlar nasilsiniz?
Elmy canim yarin kontrolun varmis insaAllah iyi haberlerle geleceksin kiz erkek fark etmet saglikli sihatli anasina babasina hayirli evlat olsun insaAllah
Ben bir bucuk hafta icindi iki kilo almisim.nerdeyse elmycok yiyorum ayiptir soylemesi sonumu gercekten yarim dunya olarak goruyorummm..
Kanamam dindi cok sukur ama biraz fazla hareket edeyim adet sancisi gibi agrim oluyor anlamadim gitti.. InsaAllah minicigim iyiyidir mayista tekrar kontrolum var..
Herkese yagmurlu ve serin avusturyadan sicacik selamlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canimmmm İyiyim ben sen nasılsın. Cok sevindim kanamanın dinmesine. Kendini fazla yorma o sancı ara ara bende de oluyo cocuğun büyümesiyle ilgili dedi doktor.
Benim de iştahım açıldı sabahları pogaca fln yiyordum kestim onu yoksa feci kilo alicam tartıya çıkmaya korkuyorum zaten
Yarın olsun biran evvel inanılmaz heyecanlıyım :) cinsiyetinden ziyade onu gorucem ya ekranda o bana yeter :) sevgilime kavuşacak gibi mutluyum :)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Naber yarma gülümmm
Agzini kırarım bebisim :)
Benimmm
Gibi
Bir
Yavruya
Yapılcak
Şey
Mi
Bu
Lan!
O
Elini
İndir
Yarın bebiş geliyo gibi heyecanlıyım elmiiii erkek bencee
Küçüğe el kalkmaz ama belki uzaktan tukurebilirim
Marga ya ben de inanılmaz heyecanlıyım inanılmaz :)