09:00 - 18:00 Kesintisiz Muhabbet

alksjdajkdklasklsaklskladklsdklsadklsdaklklsa koptummmmmmm ahahahahahahhhahahaha

bnm kzm ksn ktü yola dşr

Ben daha hicbirsey almadım biliyo musun bir tane patik var elimde

benimde annem aldı birkaç şey..bend aha hiç bakmıyorum..
facede ekim kasım annelerine üyeyim orada paylaşmışlar linki..
bende sana gönderimm dedim canım..
daha erken gibi geliyor bana aslında yavaş yavaş almak lazımm sonra bütçe zorlancakkk

Korkuyorum ben bişi olur diye o yüzden almıyorum 6. aya bi gireyim de alırım inş

slm kmler vr burda.

sesl hafrlere ne oldu
ben byle okyamyrm cmleleri pekştrirkn zmn gçyr
bak şmd ble yazmıyorm

Selam elmy selam kizlar nasilsiniz?

Elmy canim yarin kontrolun varmis insaAllah iyi haberlerle geleceksin kiz erkek fark etmet saglikli sihatli anasina babasina hayirli evlat olsun insaAllah

Ben bir bucuk hafta icindi iki kilo almisim.nerdeyse elmy cok yiyorum ayiptir soylemesi sonumu gercekten yarim dunya olarak goruyorummm..

Kanamam dindi cok sukur ama biraz fazla hareket edeyim adet sancisi gibi agrim oluyor anlamadim gitti.. InsaAllah minicigim iyiyidir mayista tekrar kontrolum var..

Herkese yagmurlu ve serin avusturyadan sicacik selamlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tabı ya 4 hafta sonra yolu yarı edeceksınız bakalım merakla beklıyoruz bebemizin cinsiyetini ama bu sene cok erkek bebek haberı alıyorum bakalım sende buna dahıl olacakmısın :)

Bu sene erkek senesi gibi ben de cok duyuyorum. Bi de bana senden cok iyi erkek anası olur diyolar :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Canimmmm İyiyim ben sen nasılsın. Cok sevindim kanamanın dinmesine. Kendini fazla yorma o sancı ara ara bende de oluyo cocuğun büyümesiyle ilgili dedi doktor.

Benim de iştahım açıldı sabahları pogaca fln yiyordum kestim onu yoksa feci kilo alicam tartıya çıkmaya korkuyorum zaten

Yarın olsun biran evvel inanılmaz heyecanlıyım :) cinsiyetinden ziyade onu gorucem ya ekranda o bana yeter :) sevgilime kavuşacak gibi mutluyum :)

Naber yarma gülümmm

Benimmm
Gibi
Bir
Yavruya
Yapılcak
Şey
Mi
Bu
Lan!
O
Elini
İndir

Yarın bebiş geliyo gibi heyecanlıyım elmiiii erkek bencee

Küçüğe el kalkmaz ama belki uzaktan tukurebilirim
Marga ya ben de inanılmaz heyecanlıyım inanılmaz :)

Küçüğe el kalkmaz ama belki uzaktan tukurebilirim
Marga ya ben de inanılmaz heyecanlıyım inanılmaz :)

Kim olsa heyecanlanır be kuzum..
Kaç gibi öğreniceksin kız
Sabahtan mı gideceksin doktora..
O sıralarda ben yolda olucam

Yarın benim doğum günüm doğum günümde güzel haberlerle gel de hediye et banaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…